Uusi koti Noli Studiossa

*yhteistyö julkaisu

Erosin pitkästä suhteesta vuoden lopulla ja minun oli löydettävä jokin asuinpaikka minulle ja tytöille. En halunnut sillä hetkellä etsiä mitään pysyvää asuntoa, koska eron aikana on vaikeaa muutenkin, niin halusin vain nopeasti kivan paikan meille. En jaksanut edes miettiä muuttoa, tavaroiden raivaamista, mistä alueelta asunto ja millasta. Halusin vain päästä erilleen asumaan, sillä yhdessä asuminen ei enää onnistunut. Halusin päästä rauhoittumaan, kerätä voimia ja sitten ajan kanssa rauhassa etsiä uutta kotia.

Kuulin Noli Studios konseptista ja päätin tutustua heihin tarkemmin. Hetken asiaa tutkittua, päätin ottaa heihin yhteyttä ja nopeasti saimmekkin sovittua muuttopäivän!

Noli studios-alona_kuusisto
Hullua, miten koko elämä mahtuu vain yhteen matkalaukkuun.


Alun perin suunnitelmani olivat asua täällä vain neljä kuukautta, mutta asuminen täällä yllätti positiivisesti. Noli Studiossa on kaikki mitä tarvitsen. Kiva asunto, kuntosali, saunat, kylmäallas, toimistotilat, elokuvahuone, iso yhteinen keittiö, biljardipöytä, ilmaiset Noli pyörät ja paljon muuta. Sijainti on ihan loistava. Metroasema, kaupat, ravintolat ja lenkkeilypolut ihan vieressä.


Kun tytöt lähti jenkkeihin, aloin etsimään meille asuntoa lähialueelta. En löytänyt mitään kivaa, jos löysin, niin hintakin oli sen mukainen. Yhtenä päivänä kun puhuin Lyanan kanssa, hän kysyi: Voitaisko me mitenkään jäädä Noliin asumaan? Kysyin häneltä miksi hän sitä haluaisi. Hän sanoi, koska siellä on niin kivaa ja siellä on kaikki mitä tarvitaan. Sillä istumalla päätettiin, että mikä ettei. Jäädään Noliin ja tein vuodeksi vuokrasopparin heidän kanssaan.

Irtisanoin toimistoni, vaikka olisi ollut kiva jäädä ihanan porukan kanssa Sörnäisiin, minun ei ole kannattavaa maksaa toimistosta erikseen, sillä Nolissa on omat toimistotilat, joita voin päivittäin maksutta käyttää.

noli_studios_alona_kuusisto_sänky
Täällä on hotellin rentous ja puhtaat valkeat lakanat <3

 

noli_studios_alona_kuusisto_aurinko
Rakastan tätä aurinkoa joka paistaa ikkunasta heti aamulla <3

 

noli_studios_alona_kuusisto_sauna
Sauna on lämmin koko ajan, eli voit mennä saunaan melkein milloin vain.

 

Noli_studios_alona_kuussito_suihku
Sateenkaari näkyy aina aurinkoisina aamuina suihkussa ja se on super piristävää.

 

Noli studios_alona kuusisto_suihku
Rakastan tätä aurinkoa, joka paistaa aamuisin suoraan sänkyyn

 

noli_studios_alona_kuusisto_sali
Tyttären kanssa salilla aamulla kuuden aikaan.


Herttoniemen alue tarjoaa kaiken, mitä voi toivoa kaupunkiasumiselta. Kaupat ovat lähellä, joten päivittäisten ostosten tekeminen on helppoa ja nopeaa. Julkisen liikenteen yhteydet ovat erinomaiset, mikä tekee liikkumisesta kaupungissa vaivatonta. Samalla Herttoniemi tarjoaa luonnonläheisiä elementtejä, kuten puistoja ja ulkoilumahdollisuuksia, joten tasapaino kaupungin sykkeen ja luonnon rauhan välillä on ihanteellinen. Olettekin varmasti nähneet minun ja Lexin aamuvideoita Herttoniemen kallioilta. Siellä oikeasti mieli lepää.

noli_studios_alona_kuusisto_synttärit
Synttäreitä viettämässä perheeni kanssa Nolin yleisessä käytössä olevassa keittiössä

 

noli_studios_alona_kuusisto_ystävät
Vaikka asunnoissa on omat keittiöt, on kiva välillä käyttää Nolin yleistä keittiötä, koska se on tilavampi ja todella viihtyisä.


Miksi siis valita Noli Studios? Syitä on monia: sen tarjoamat monipuoliset palvelut tekevät arjesta vaivatonta ja antoisaa. Huolella suunnitellut asunnot ovat moderneja ja tyylikkäitä. Rakastuin asuntojen minimalistisuuteen. Tavaran paljous usein ahdistaa, mutta Nolissa asuessa huomasin, että en tunne sitä enää, vaan mieli on paljon rauhallisempi. Minulla kesti hetki tajuta, miksi olo on paljon rauhallisempi. Ajattelin ensin, että rauhallisuus johtui siitä, että olemme nyt keskenään tyttöjen kanssa ja riitely jäänyt pois. Pian huomasin, että asunnon minimalistisuus oli yksi iso tekijä, joka rauhoitti mieltä. Tämä vahvistanut itsessäni entistä enemmän sitä, että en halua ostaa turhaa tavaraa. Teen nykyään todella harkitusti kaikki ostopäätökset.

noli_studios_alona_kuusisto_pyöräily
Sijainti on täydellinen ja lisäksi Noli Studios tarjoaa kaupunkipyöriä asukkaille maksutta käyttöön


Sijainti Herttoniemessä yhdistää kaupungin kiireen ja luonnonrauhan. Ja mikä tärkeintä, Noli Studiosissa tunnen oloni kotoisaksi. Se ei ole vain asunto, vaan yhteisö, joka tarjoaa lämpimän ilmapiirin ja mahdollisuuden luoda merkityksellisiä suhteita naapureiden kanssa. Yhden naapurin kanssa aloitimme yhteistyön, jossa hän kuvaa ja editoi meidän podcastit ja nyt suunnittelemme uusia projekteja yhdessä. 

Jos harkitset asumista Helsingissä ja kaipaat tasokasta asumista hyvien palveluiden äärellä, suosittelen lämpimästi tutustumaan Noli Studiosiin.

-Alona K.
Instagram alonakuusisto
TikTok alonakuusisto
YouTube Rehellisesti Alona K.6

Vastaa