Uudet sivut

 • Artikkelin kategoria:Alona
 • Artikkelin kommentit:4 kommenttia

Yes, nyt se päivä on vihdoin täällä! Poselandin uudet sivut joita on työstetty viikkoja!
Taas on otettu yksi asken eteenpäin ja vaikka viimepäivinä töitä on tehty yötä myöten, tuntuu uusien sivujen valmiiksi saaminen aivan mahtavalta.

Julkaisun kunniaksi kerrataan vähän vähän mistä kaikki sai aikoinaan alkunsa.

Kolme vuotta sitten olin tilanteessa jossa en ollut tyytyväinen elämääni. Halusin hakea uutta työpaikkaa mutta en tiennyt mitä olisin voinut edes hakea. Minulla ei ollut koulutuksia, koska aloitin työnteon nuorena, joten cv:ni avulla en varmasi olisi saanut minua kiinnostavia töitä tai edes päässyt haastatteluun.

En tiennyt mitä haluaisin tehdä työkseni, joten aloin miettimään olisiko jotain mitä voisin itse kehitellä. Voisinko kenties perustaa itselleni työpaikan? Kolmen lapsen yksinhuoltajana yrittäjäksi ryhtyminen olisi iso riski. Poikaystäväni (nykyinen kihlattu) Arttu kannusti minua suunnittelussa sillä hän oli aivan varma, että onnistun mitä tahansa päätän aloittaa. Edes minä en ollut silloin niin varma -pelkäsin vain. Ainoa asia minkä tiesin oli se, että en halua elää elämää jossa teen jotain työtä vain rahasta, nauttimatta siitä mitä teen.

Eräänä päivänä kuuntelin Oprah Winfreyn haastattelua jossa hän kertoi olleensa samanlaisessa tilanteessa nuorena. Hän tiesi, ettei tule jäämään uutisankkuriksi, mutta ei vielä tiennyt mitä hän haluaisi tehdä. Hänen yksi lause jäi mieleeni pysyvästi: ”Jos et tiedä mitä haluaisit tehdä, mutta tiedät mitä et halua tehdä, on paras tila elämässä ihmisellä, sillä silloin alintajuntasi tekee työtä jatkuvasti etsien sitä sinulle oikeaa asiaa”

Tämän kuultua lakkasin murehtimasta. Olin juuri tuossa tilassa. Olin aina kuvitellut, että menestyneet ihmiset tietävät selvästi mitä he haluavat tehdä. Mikä heistä tulee isona. Luulin epäonnistuneeni koska en tiennyt mikä on se mun juttu. Oprah haastattelun kuultua lakkasin muerhtimasta, sillä tajusin olevani juuri tuossa tilanteessa.

Jäin pohtimaan ja ideoimaan ja neljä kuukautta myöhemmin perustin poseland.fi sivun poseerausvalmennus palvelua varten ja samoille sivuille Poselandin haastatteluohjelman, jossa minä haastattelin urheilijoita. Vuoden päästä innostuin tekemään haastatteluja myös muista henkilöistä ja sitten syntyi AlonaTV ohjelma jolle perustimme omat www.alonatv.com sivut. Poseland sivua laajennettiin sillä materiaalia alkoi olla liikaa silloisille sivuille ja mukaan tuli pari bloggaria.

Nyt toimintaa laajennettiin taas ja tällä kertaa teetimme sivut joita ei varmasti tarvitse enää muuttaa(toivottavasti). Näille sivuille mahtuu sisältöä niin paljon kun jaksaa vain tuottaa ja bloggareita ja vloggareita voi olla vaikka kuinka ja paljon.


Tästä pienestä muistilapusta se kaikki lähti.
Hullua on, että en halunnut työtä jossa tekisin jotain 8-16 mutta sitten istun täällä mielelläni ja teen 06:00-01:00 mittaisia päiviä -ilman iltalisiä, ilman ylityömaksuja ja silti onnellisempana kuin mitä olin ikinä 8-16 duunissa. Joo, en tietenkään tee tuollaisia päiviä joka päivä, nyt uusien sivujen myötä on joutunut ahertamaan vähän enemmän ja tietenkin käyn välistä salilla, mutta ymmärrätte varmasti pointin.


Pakko kiittää mainos- ja viestintätoimisto S-Comin porukkaa jotka ovat kaiken tämän ihanuuden takana! He ovat olleet mukana ihan alusta asti, ihan niistä ensimmäisistä sivuista jotka teimme kolme vuotta sitten ja matka jatkuu edelleen. En voisi kuvitella, että olisin ottanut tähän hommaan ketään muuta. Kaksi ensimmäistä kertaa teimme sivut S-Com:n Melinan kanssa, mutta nämä uudet teimme Melinan työntekijän Jaanan kanssa. Vähän olin ensin harmissani sillä olisin halunnut tehdä nämä Melinan kanssa sillä luotan häneen työhönsä täysin. Kerta luotto on kova niin luotin myös siihen, että Melina osaa palkata ammattitaitoisen koodarin itselleen ja niin hän on tehnyt. S-Comin Jaana on ihan omaa luokkaansa. Hän on tehnyt ihan mielentöntä duunia näiden sivujen kanssa!! Kiitos S-Com!!!
Eli jos ikinä tarvitsette uusia sivuja, tämä on se place to be https://s-com.fi

Tutustukaa nyt sivuihin ihan rauhassa ja käykää myös kurkkaamassa ketä meillä on uusina bloggaamassa. 😉

0

Tällä artikkelilla on 4 kommenttia

 1. Ninja

  Moikka!

  Jee, hienot uudet sivut Alona! 🙂
  Mäkin olen omia vlogeja aloittelemassa pian, ja olet ollut yksi inspiraation lähteistäni. Et ole ”tavallinen” tubettaja, vaan Alonatv:n videot ovat erilaisia. Haastattelutyylisi on kehittynyt todella paljon. Sun ääni on yksi parhaista. Kiitos siis! 🙂

  1. Alona

   Hei,

   Kiitos ihanasta viestistä!

   Aina yritän parantaa ja kehittää toimintaani, mukava kuulla, että se huomataan. Välillä tulee epäonnistumisiakin, mutta niitä ei kannata jäädä murehtimaan. Tärkeintä on, että tekee sitä mistä nauttii ja on oma itsensä. Ihmiset pitävät siitä eniten. Vinkkinä tulevalle vloggarille.

   JOs lähtee tekemään jotain mikä ei tule itselleen luonnostaa, et tule jaksamaan pitkään, joten kannattaa heti alusta tehdä asiat juuri niin kuin haluat. Tulet varmasti saamaan paljon vinkkejä, miten mikäkin asia pitäisi tehdä ja niitä kannaattaa tietysti kuunnella, mutta päätöksiä tehtäessä muista valita se sinulle sopivin juttu.

   Laita linkkiä sun tulevista jutuista, mielelläni tulen seuraamaan matkaasi! <3

 2. Jenni

  Nämä uudet sivut ovat upeat, onnistuneet ja toimivan oloiset! Ei siis ole yötyöt menneet hukille 😉

  1. Alona

   Voi kiitos Jenni! Todella kiva kuulla! <3

Vastaa