TREENAA ILMAISEKSI KOKO VIIKON #LIIKUNTAPÄIVÄT

  • Artikkelin kategoria:Alona
  • Artikkelin kommentit:0 kommenttia

*Kaupallinen yhteistyö SKY Liikuntapäivät

Tällä viikolla vietetään koko maan laajuista #liikuntapäivät viikkoa, mikä tarkoittaa sitä, että pääset maksutta kokeilemaan eri liikuntamuotoja saleilla ympäri Suomea. Liikuntapäivien tavoitteena on kannustaa kaiken ikäiset, kokoiset ja kuntoiset ihmiset liikkeelle.
Vieraile www.liikuntapaivat.fi sivulla, klikkaa sieltä LIIKUNTAPAIKAT, valitse sinun paikkakuntasi ja sen jälkeen tutustu eri liikuntapaikkoihin ja heidän tarjoamiin etuihin! Esimerkiksi omalla kohdallani lähin paikka on Forever Herttoniemi -heillä on avoimet ovet koko viikon ajan, erikoisryhmäliikuntatunteja, lisäravinnemaistatuksia ja -tarjouksia, arvontoja sekä kehonkoostumusmittaus & yksilöohjauksen näytetunti yhteishintaan 35€! (norm. 70€).

Kaikista tapahtumassa mukana olevista liikuntapaikoista löydät #liikuntapäivät flyereitä, joissa on kaksi lippua, jotka voit käyttää vielä vuoden loppuun saakka. Jos et tällä viikolla jostain syystä pääsee treenaamaan, käy ainakin hakemassa pari flyeriä, jotta voit käyttää liikuntapäivät edun vuoden loppuun saakka. Ps. Flyerissä on myös linkki, josta saat eksklusiivisiä tarjouksia liikuntapäivät yhteistyökumppaneilta.

Uudessa Arttu & Alona -jaksolla kerron tarkemmin, miten pääset hyödyntämään liikuntapäivät tapahtuman tarjouksia sinun paikkakunnallasi.

Vinkkaa liikuntapäivistä myös kaverillesi ja liikkukaa yhdessä.
SEURAA:
@alonakuusisto

@skyn_liikuntapaivat
&
#liikuntapäivät #letsbeactive

1

Vastaa