TOIMIIKO SUOSITTU MUSTA KASVONAAMIONAAMIO VAI EI | ALONAK BLOGI

  • Artikkelin kategoria:Alona
  • Artikkelin kommentit:0 kommenttia

*Postaus sisältää mainoslinkkejä

Julkaisin jokin aika sitten Vlog -jakson, jossa kävin laitattamassa itselleni microbladin tekniikalla kulmat. Tässä on linkki kyseiseen jaksoon. Linkki ( https://www.poseland.fi/blog/vlog-013 )
Julkaisun jälkeen sain kommentin, jossa sanottiin jotenkin näin: ”Tossa sitä näkee miten paskaan kuntoon naama menee, kun käyttää kaiken maailman mömmöjä” Ihan sana tarkkaan en muista, koska poistin kommentin.

En oikein ymmärtänyt mitä tämä ”Huora” nimimerkillä kommentoinut henkilö tarkoitti, mutta todennäköisesti hän huomasi videolla virheitä kasvoissani ja päätteli siitä, että käytän jotain mömmöjä tai sitten hän luuli, et mulle laitetaan videolla botoxia tai jotain vastaavaa, who knows..

Kyllä, ihossani on paljon virheitä, sillä nuorena kärsin lievästä aknesta. Minulla oli todella paljon finnejä leuan alueella ja joskus ympäri naamaa. Tein sen virheen, että puristelin finnejä ja mustapäitä vaikka äiti ja muut vanhemmat ihmiset varoittivat sen seurauksista. ”Älä puristele niitä finnejä, sulle jää arpia kasvoihin!” 

Tässä sitä nyt ollaan, 33v ja arvet ovat kasvoissa edelleen. Puhun aina poseeraustunneillani itsevarmuuden tärkeydestä ja olen samalla vahvistanut omaa itsetuntoani ja itsevarmuuttani, joten en ihan pienistä hätkähdä. Voin hyvin mennä ilman meikkiä mihin vain, milloin vain. En myöskään koe tarpeelliseksi meikata Vlogeja tai snäppejä varten. Pyrin aina olemaan täysin oma itseni, vikoineen päivineen –Meikkaan jos itse haluan, en koskaan muita varten.

Nuorempana olin todella huono hoitamaan ihoani -menin mm. liian usein meikit päällä nukkumaan. Iso virhe! Yritin kuitenkin parhaani mukaan päästä eroon aknesta.

Kun noin 27 -vuotiaana olin vihdoin saavuttanut ajan jolloin akne loppui, aloin kiinnittämään huomiota kasvojeni hoitoon tarkemmin.
Käyn nykyään säännöllisesti kasvohoidossa Blend beautyssa, jossa minulle tehdään syväpuhdistus ja hoito. Eli poistetaan mustapäitä ja muita epäpuhtauksia, kuoritaan ihoa, laitetaan hoitava kasvonaamio ja what not.

Hoitojen välillä pyrin pitämään kasvojani puhtaana ja terveenä kotikonstein. Käytän MayBeauty kasvonaamiota 1-2 kertaa kahdessa viikossa.

Tämä on kasvonaamio ehkäisee aknea, poistaa mustapäitä ja ylimääräistä rasvaa iholta, sekä pesee pois kuollutta ihosolukkoa ja epäpuhtauksia.

Minulla on paksu ja aika rasvainen iho, mikä tarkoittaa sitä, että se helposti kerää mustapäitä –niitä minulla onkin ollut aina todella paljon. Tämä on ikävä ongelma, mutta hyvä puoli tälläiselle ihotyypille on se, ettei se vanhene eikä rypisty niin helposti. Jotta ihoni ei olisi koko ajan täynnä ikäviä mustapäitä, käytän tätä naamiota kasvohoito käyntien välillä.

Näin joskus videon netissä tästä tuotteesta ja halusin kokeilla sitä heti! Ajattelin, että jos tämä tuote toimii oikeesti, se on mun pelastus.

Kuva ennen käyttöä

Kuva ennen käyttöä

2. Kuva_kasvoista_tuotteesta_ennen_alona_blogi.png

Kasvonaamio on helposti levitettävä, eikä sotke samalla tavalla kuin moni muu naamio. Kun naamio on kuivunut, se irroitetaan kasvoilta, ylöspäin vetäen, jotta mustapäät ja muut epäpuhtaudet jäisivät naamioon kiinni. Naamio puhdistaa ihoa ja kasvot tuntuvat käytön jälkeen todella pehmeältä ja näyttää heleältä ja tietty mikä tärkeintä mun kohdalla, niin mustapäät lähtevät ilman, että puristelisin kasvojani ja jättäisin lisää ikäviä arpia kasvoilleni.

Ensimmäisen käytön jälkeen, tästä tuli ehdottomasti yksi suosikki tuotteista -Harmi vain, että minulla ei nuorempana tätä ollut. Onneksi nyt voin antaa tätä omalle teini-ikäiselle lapselle käyttöön, ennen kuin hän puristaa itsestään samanlaisen scarfacen kuin minä…

Vastaus otsikon kysymykseen on kyllä, naamio toimii ja suosittelen sen käyttöä muun kasvohoidon tukena.
Haluan myös tarjota blogini lukijoille -30% alennuksen MayBeauty verkkokauppaan. Käytä KOODIA alonamask kun shoppailet verkkokaupassa. Tilaamaan pääset TÄSTÄ.

Facebook: https://www.facebook.com/Poseland/
Instagram: alonakuusisto ja arttunyman
Snapchat: alonakuusisto

0

Vastaa