To botox or not to botox?

*Sisältää kaupallisen linkin

To botox or not to botox? Siinä kysymys mitä varmasti moni ikääntyvä nainen miettii. Minä myös.
Itse en ole (vielä) sortunut botoxiin tai kasvoleikkauksiin, koska jotenkin en ole vielä innostunut niistä. Ennen pelkäsin vanhentumista, mutta nyt olen jotenkin sinut sen kanssa, että olen vanhempi ja viisaampi. Olen hyväksynyt sen, että minun ei tarvitse nelikymppisenä näyttää parikymppiseltä.

Toistaiseksi yritän vain hidastaa rypistymistä ja kasvojen ”rupsahtamista”..  Meidän suvun naisilla on tyypillisesti roikkuvat poskipussit.. Toinen mikä itselleni on tullut jo huomattavasti esiin, on viiva keskelle kaulaa. Puhelimeen alaspäin katsominen vaan pahentaa tätä kaularyppyä.

Tällä hetkellä käyn FaceLab Clinicillä MicroGold mikrokanava hoidossa jossa yhdistyy mesoterapia, mikroneulaus ja ihon syväkosteutus.

Hoito tehdään laitteella, jossa on 24 karaatin kullalla päällystetyt hiuksenohuet neulat. Kulta sopii biologisesti parhaiten ihon kanssa ja aiheuttaa vähiten allergiaa ja ihoärsytystä.  MicroGold-hoitssa viedään meso-cocktails–hoitoseerumeita, täyteaineita, hyaluronihappoa, vitamiineja, botoxia suoraan ihoon, neuloissa olevien mikrokanavien välityksellä –tuotetta vapautuu neulasta ihon alla haluttuun paikkaan ja haluttuun syvyyteen.


Meso-cocktailit valitaan ihotyypin, ihon tarpeen ja asiakkaan toiveen mukaan. Hoidossa voidaan käyttää yhtä tai useampaa Fusion -meso-cocktailia.

Minun hoidossa käytettiin kahta eri seerumia:

  1. F-SLIM LIFT: Vähentää ryppyjä ja parantaa ihon volyymia.
  2. F-XFC: Energiapommi ihosoluille. Biorevitalisoi ja ennaltaehkäisee ihon vanhenemista, neutraloi vapaitaradikaaleja, kiinteyttää, stimuloi kollageenisynteesiä ja kirkastaa ihon sävyä.

Hoito voidaan tehdä sarjahoitona 4–6 viikon välein 3-8 kertaa tai kertahoitona 2-4 kertaa vuodessa.


Hoitaa tehokkaasti:

-ikääntyvää ihoa
-pigmenttihäiriöitä
-laajentuneita ihohuokosia

Hoidon vaikutus ihoon:

-kosteuttaa ja kiinteyttää
-uudistaa ja antaa elinvoimaa
-ihohuokoset pienentyvät
-rauhoittaa talin tuotantoa ja ehkäisee aknea
-rauhoittaa rosaceaa

Miten sinä hoidat ikääntyvää ihoasi? Oletko käyttänyt tai harkinnut käyttävän botoxia?

6

Vastaa