TISSIVIIKKO VS BLACKFRIDAY

  • Artikkelin kategoria:Alona
  • Artikkelin kommentit:0 kommenttia

Viikko alkaa pikku hiljaa lähenemään loppua ja kerta mun muksut on ollu KAIKKI reilun viikon kipeinä, en ole saanut mitään muuta kuin pakollisia töitä tehtyä. Vaikka kuinka yritin sanoa lapsille, ”äiti tekee nyt hetken töitä. Älkää häiritkö” niin silti heti kun aloitan esimerkiksi puhelinpalaverin, joku huutaa ylhäältä ”MOOOOOOM!” Ja tulee alas mun luo. Samalla hetkellä mä koitan viittoa käsilläni et ”Älä nyt vitsit tule tänne ja ole hiljaa, MÄ OON PUHELIMESSA!” NO, sitten tyttö hiljenee, MUTTA jää mun viereen istumaan ja tuijottaamaan mua, odottaen milloin lopetan puhelun.
Tai, kun editoin videota ja koitan keskittyä, joku huutaa ylhäältä, ”Mom, missä kaukosäädin on?!” -Joo, venatkaa hetki niin mä tuun sinne ylös täältä alhaalta ja etsin teille kaukosäätimen, NOT!

[Kirjoitan tätä blogia alakerrassa poikani huoneessa jotta saisin olla rauhassa, niin Arttu ja mun sisko tuli vuorotellen tänne alas kysymään tiedänkö missä kaukosäädin on… Just samalla hetkellä kun kirjoitin tätä edellistä lausetta. Jouduin vähän raapiimaan otsaa ja pyörittämään päätä sekä ottamaan pari syvää henkäsyä.]

No mutta se siitä viikosta, turha sitä jäädä murehtimaan. Toivottavasti tuleva viikko on parempi.

Tällä viikolla parikin asiaa on kiinnitäny huomiota varmasti monen huomion, toinen vahingossa ja toinen tulee väkisin ja ihan joka tuutista. Tissiviikko ja MustaPerjantai eli BlackFriday.

BlackFriday on mm jenkeissä todella suuri alennusmyyntipäivä joka pidetään kiitospäivän aikaan, jolloin kaikki hullut lähtee keskellä yötä jonottamaan kauppojen pihalle saadakseen jonku halvan tv:n, läppärin or what not. Voin sanoa, että tässä maailmassa ei ole mitään mitä jonottaisin keskellä yötä. Ehkä jotain elintärkeää elintä jos mun läheisen henki riippuisi siitä, muuten mä en tod jonota yhtään mitään.

Onneks on keksitty verkkkaupat joista voit tilata vaikka pöntölläs istuen jos siltä tuntuu. Joten ennen kuin lähdette ulos palelemaan, menkää Fitnesstukun verkkokauppaan. Siellä on tuotteita aivan joka lähtöön! On vaatteita, herkkuja, lisäravinteita, kirjoja, kenkiä, kuulokkeita ja vaikka mitä! BlackFridayn kunniaks heillä on myös todella paljon alennuksia JA ne kestää maanantaihin asti.
Joten go NOW ja ostoksille pääset TÄÄLTÄ.

Rääkin paitoja voit myös tilata nyt ja ne löytyvät täältä.

Rääkin paitoja voit myös tilata nyt ja ne löytyvät täältä.

Sitten, hieman mielenkiintoisempaan aiheeseen ainakin joillekkin, eli tissiviikkoon… Jos olen oikein ymmärtäny, niin kaksi suomalaista naista olivat suunnitelleet tämän tissiviikon. Jos joku ei tästä ole vielä kuullut niin heidän sanoja lainaten:

”Kyse on rintojen normalisoimisesta. Esimerkiksi, mies saa kulkea rinta paljaana kadulla, mutta nainen ei. Ainoa ero on, että naisilla on maitorauhaset ja rinnassa on aika paljon rasvaa. Silti naisen rinnat on tosi seksualisoitu. Jos rintavako näkyy, heti kysytään miksi päällä on flirttaileva asu.”

Voit lukea tissiviikosta lisää tästä.

Tämä on ihan tärkeä asia mutta mainittakoon ihan alkuun, että minun mielestäni naisten EI pidä kulkea tissit paljaana samalla tavalla kuin miehet mutta ei naisten myöskään pitäisi niitä erityisemmin hävetä tai peitellä.

Jokaisen meistä kuuluu olla ylpeä siitä mitä on, oli se sitten luomua tai ostettua.

Mm. tämä lomakuva, jonka postasin snapchattiini herätti paheksuntaa mutta tietenkään kukaan ei sanonut mitään Artun puolialastomista kuvista. Eikä varmasti olisi sanottu minullekkaan jos minulla olisi ollut pienemmät A-kupin tissit, mutta heti kun rinnat ovat isommat on asia eri. Reilua, ei. Välitänkö siitä, en.

Minulla on aina ollut tavallista suuremmat rinnat, kyllä jopa ennen kuin otin silikoonit. Sen jälkeen kun imetin kolme lasta ja treenasin itseni melkein kokonaan rasvattomaksi, ei rinnoista jäänyt jäljelle muutakuin tennissukan muotoinen ”ihopussi”. Leikkaus oli tehtävä, muuten olisin rullaillu ”tissitacoja” joka päivä liivien sisään ja se ei varmasti nappaa ketään. Kuvitelkaa kunjuuri ennen seksiä ottaisin rintaliivit pois ja mun ”tennissukka-tissipussit” tippuis rullana alas ja lähtis pyörii niinkuin karannut wc-paperi rulla… no thanks.
Muistan myös miten nuorena tyttönä häpesin rintojani koska ne olivat ”liian isot”. Käytin isoja huppareita peitelläkseni niitä. Kun sain vuosia lisää sekä itsevarmuutta, en enää välittänyt muiden mielipiteistä. Tottakai välillä harmitti kun käytin tavallisia ihonmyötäisiä toppeja kesällä ja sain kuulla huutoja huonosti käyttäytyviltä humalaisilta ”Tolla on pakko olla silikoonit, ihan pakko” 

tissiviikko-poseland-alona-kuusisto

Mutta niinkuin sanoin, meidän naisten rinnoista ei tule koskaan samalla tavalla ”normaaleja” niin kuin miesten. Eli ei tule olemaan aikaa jolloin me voidaan olla yläosattomissa ja kukaan ei siitä ottais nokkiinsa. En sano, että se on oikein tai reilua mutta en usko, että niin tulee käymään ainakaan minun elämäni aikana.

Sitten taas voidaan ajatella asiaa myös toisinpäin. Pitääkö meillä olla kaikki TÄYSIN samanlaista miesten kanssa? Pitäiskö miesten käyttää myös meikkiä ja stringejä? Kyllä on miehiä jotka meikkaa, mutta ei se silti ole yhtä ”normaalia” kuin se, että nainen meikkaa.

Mitä mieltä te muut olette tästä? Toivon rehellisiä vastauksia. 🙂

10

Vastaa