TAUON PAIKKA

  • Artikkelin kategoria:Alona
  • Artikkelin kommentit:0 kommenttia

Yritin tuossa jokin aika sitten lopettaa kahvin juonnin tai edes vähentää. Pärjäsin hyvin neljä päivää. Tai no hyvin ja hyvin… Huomasin kyllä väsymystä niissä päivissä kun en kahvia juonut, mutta enemmän kaipasin sitä kahvitaukoa. 

Aamulla kun herään aikaisin kun muut nukkuvat, saan hetken istua kahvikuppi kädessäni, aamun uutisia kaikessa rauhassa lukien. Hiljainen aamu ja kuuma kahvikuppi kädessä on jotain korvaamatonta.

Samoin kahvitauko työpäivän aikana on erittäin tärkeä. Niin kuin olen usein kertonut, meidän perheen arki on yleensä aika hektistä. Lapset ja heidän harrastukset, molempien yritykset, treenit and what not… Kahvin ääressä rentoudun aina! 4-5 kuppia päivässä oli mulle kuitenkin aivan liikaa. Iltasin tunsin oloni omituiseksi. Nukkumaan mennessä olo oli usein jopa vähän ahdistunut.

Tänä päivänä juon kahvia maksimissaan kaksi kertaa päivässä. Kerta näitä ihania taukoja on vähemmän, ovat ne sitäkin tärkeämpiä. Uusimpana kahviherkkuna käytän M-nutritionin proteiini pitoista kahvia. Kun kuulin Coffee Break:stä ensimmäistä kertaa, ajattelin, että tuote on jotain humpuukia, mutta kun kerran messuilla päätin ottaa maistiaisen heidän kojulta, oli kahvi jotain taivaallista!

Fitnesstukun 10-vuotis synttäreiden kunniaksi heillä on tämän viikon loppuun kaikki M-Nutrition ja Supermass tuotteet alennuksessa! Kannattaa käydä tsekkaamassa ja jos olet kahvin ystävä, suosittelen ehdottomasti tilaamaan Coffee Break:iä kokeiluun.

Ensiviikolla lapseni lähtevät taas kahdeksi kuukaudeksi jenkkeihin heidän isän luo. Tänään aamulla koin ikävän hetken kun tajusin, että heidän lähtöön on enää kuusi päivää. Purskahdin itkuun salin pihassa, enkä voinut lopettaa. Lopulta sain itseni salille, mutta kotimatkalla tapahtui sama, ja taas kotona… itkulle ei ole tänään tullut loppua. Lukijani tietävät, miten paljon vietämme aikaa yhdessä, joten heidän lähteminen on todella kova pala minulle. Joku voi ajatella, miten voin lähettää lapset niin pitkäksi aikaa… mutta asialla on monta puolta. He ovat taas toisistaan erossa 10kk, joten siihen verratuna minun 2kk on lyhyt aika.

Näinä päivinä halausten määrä on meillä kasvanut ainakin 400%

Näinä päivinä halausten määrä on meillä kasvanut ainakin 400%

Lyana tuli eilen treeneissä juomatauolla halaamaan. Alyna tuli ryhmähaliin heti perään, jonka jälkeen tytöt päättivät kaataa minut.

Koitan pitää itseni kiireisenä työllä ja toivon, että aika menee nopeasti. Muistakaa olla hyviä lähimmäisillenne. Halatkaa heitä ja viettäkää heidän kanssa aikaa. Puhelimet pois ja olkaa läsnä. Mikään ei ole sen arvokkaampaa lapsellesi!

Facebook: https://www.facebook.com/Alonakuusisto/
Instagram:  alonakuusisto
Snapchat: alonakuusisto

0

Vastaa