Tässä on syy miksi Kim K ja muut "some-julkkikset" postaavat alastonkuvia

  • Artikkelin kategoria:Alona
  • Artikkelin kommentit:1 kommentti

Ihmettelen syvästi, että miksi ihmiset vielä ihmettelevät sitä, että miksi Kim K postaa alastonkuvia someen. Sex sells ja hän käyttää sitä -aina! Meillä voi olla mielipiteitä siitä puolesta ja vastaan, mutta hän on tehnyt sillä uran itselleen ja tienannut miljoonia dollareita itselleen ja perheelleen. Hän postaa keskustelua herättäviä kuvia AINA kun häneltä on tulossa jotain uutta -jotain uutta myytävää. Näillä ”rajuilla” kuvilla hän kiinnittää maailman huomion itseensä  ja se toimii joka kerta. Mistä tiedän? No siitä, että tänä aamuna kun heräsin 6:30, niin klo 8:00 mennessä kolme ihmistä lähetti minulle Kimin uusimmat kuvat ja hämmästeli, et WTF?! Joten, jos me täällä pienessä Suomessa kiinnitetään häneen huomiota, niin voitte olla varma, et jenkeissä kuhistaan myös. Tällä kertaa hän on myymässä uutta hajuvesi sarjaansa ja mikä parempi keino saada kaikkien huomio, kuin nämä kuvat.
Nämä kuvat ovat jälleen kerran saaneet aikaa ”some raivon” kun kaikki käyvät kilpaa postaamassa negatiivisen kommentin hänen sivulleen. Hän tietää, että niitä tulee. Ei hän tyhmä ole. Hän myös tietää, että huomio on taas hänessä ja hän voi taas julkaista uutta matskua kaikille meille myytäväksi. Ja jos luulet, että kukaan ei osta häneltä mitään, niin olet todella väärässä. Hänen mobiili peli tuotti hänelle 45 miljoona dollaria! Yksi peli!
Hän on tehnyt tätä aina. Kun Keeping Up With The Kardashians alkoi, joku ”vahingossa” vuoti hänen ja Ray J:n seksivideon medialle. Loppu onkin historiaa -sarja on tänäpäivänä suosituin reality sarja ever…
Vaikka en itse haluaisi menestyä samalla tavalla, ymmärrän hänen toiminnan täysin. Valitettavasti yleisö kiinnittää eniten huomiota juuri näihin ”OMG” kuviin. Yksikään hänen saavutuksistaan ei tule koskaan saamaan samanlaista reaktiota kuin nämä rohkeat kuvat.

Hänen kommentti kun hän postasi tämän kuvan omassa IG:ssä: #NotBadForAGirlWithNoTalent ??

Hän on kuitenkin ollut mm. Forbes lehden kannessa. Tässä on saavutus johon ei ihan jokainen Maija Meikäläinen yllä. Jos olisin Kim, olisin käyttänyt ihan samaa tägiä tuon kuvan alla.
Olen usein sanonut, että me ihmiset tykätään ihan vitun turhista jutuista. Jos postaat jotain järkevää, niin siitä ei välitetä. Saman olen huomannut omassa somessa. Yksikään haastattelu ei ole saanut yhtä paljon tykkäyksiä kuin esim sali-selfie legginseissä.

Tämäkin kuva oli artikkelikuvana vain herättääkseen enemmän huomiota. Ei liity asiaan millään lailla, mutta sopii aiheeseen koska tämä kuva herättää huomiota enemmän kuin hillitympi kuva.
Otetaan vielä esimerkkinä nyt tämä Kimin Forbes Magazinen -kansikuva juttu -siitä on tykätty 800 000 kertaa. Ja sitten tuo alastonkuva, niin siitä on tykätty yli 4 miljoona kertaa PÄIVÄSSÄ. Ymmärrättekö pointin? Jos te haluatte, että tälläinen syystä tai toisesta loppuisi, niin ihmisten on muututtava, eikä antaa huomiota turhille jutuille.
Tähän sopii hyvin sanonta, ”ei se ole tyhmä, joka pyytää vaan se joka maksaa”
 

1

Tällä artikkelilla on yksi kommentti

  1. Ode

    Justiinsa näin. Höpöihmiset ei hokase tätä.

Vastaa