Talven pelastus

  • Artikkelin kategoria:Alona
  • Artikkelin kommentit:0 kommenttia

*sisältää kaupallisia linkkejä
Suomessa syksy on pitkällä ja kerran satoi jo luntakin. Kuulemma ensilumeksi sitä ei vielä voitu kutsua, kerta lunta ei satanut kuulemma tarpeeksi. Rakastan syksyä ja talvea, mutta en pidä kylmästä. Lehdet tippuvat puista nopeasti ja pimeys valtaa kadut,  joten nautin joka kerta kun ajoin autoa ja katselin syksyn eri sävyjä – vedin usein syvää henkeä, nautin hetkestä ja koitin painaa mieleeni kauniin maiseman energian.
Arttu ehdotti, että oltaisiin lähdetty Nuuksioon retkeileen ja vietetty yö teltassa – ihan niin ”erä Jorma” en kuitenkaan ole. Nautin luonnon energiasta mielummin pienissä määrin. Plus, en oikein luota Artun selviytymistaitoihin –varsinkaan meidän surullisen kuuluisan veneretken jälkeen.. Vlog -jakso jossa jäimme keskelle merta, löytyy tästä LINKISTÄ.
disturb_talvitakki_helsinkiOlen todella mukavuuden haluinen ja haluan ulkona ollessani pysyä lämpimänä ja kuivana. Tätä asiaa häiritsee hieman se, että en jaksa koskaan käydä ostamassa tarpeeksi lämpimiä vaatteita, kuten esim ulkohousuja. Viimeisen 20 vuoden aikana, en ole omistanut yhtiäkään ”ulkohousuja”. Joka kerta ulos mennessä kiroan sitä kylläkin, kun jalat palelevat, mutta sisälle päästyäni unohdan asian.
Viime talvena löysin pitkän untuvatakin Disturbilta ja se oli täydellinen ratkaisu mun ongelmaan. Takki on lämmin ja tarpeeksi pitkä pitämään myös jalkani lämpiminä. Tästä takista löytyy kaikki se mitä mä tarviin. Iso lämmin huppu joka suojaa tuulelta ja lämmittää silloin kun en ole laittanut pipoa päähäni – eli melkein aina.
Tämä syksyn ja talven pelastukseni löytyy Disturb Clothing -verkkokaupasta. TÄSSÄ linkki sivuille.
Tänään Disturbilla alkaa häiriöpäivät, mikä tarkoittaa sitä, että heillä on huikeita tarjouksia loppuviikon ajan! Kannattaa kurkkaa!

0

Vastaa