TAKAISIN ELÄVIEN KIRJOISSA

  • Artikkelin kategoria:Alona
  • Artikkelin kommentit:0 kommenttia

Viimeiset kaksi viikkoa oli aika raskaita mutta nyt alkaa taas elämä voittaa. Edellisessä postauksessa kerroin minkälaisia oireita minulla on menkkojen aikaan ja sen postauksen voit lukea Tästä. Kiitos kaikille jotka laitoitte viestiä ja vinkkejä, ne tulivat tarpeeseen. Tiedän, että osa ajattelee, että ”kaikillahan on menkat, ei se mikään sairaus ole” -juu ei ole ei, mutta kaikilla oireet ovat erilaiset, minulla ne sattuvat olemaan aika voimakkaat.
Kun negatiiviset ajatukset valtaavat mielen, on siitä välillä todella vaikea päästä eroon. Vaikka sitä kuinka ajattelee, että ”tämä on ohi menevää, ei se aina toimi”. Siksi selvittelenkin nyt, että onko asialle mitään tehtävissä. Kohdun poisto on tietenkin varmasti yksi varma keino mutta se on myös aika radikaali toimenpide. 

No mutta, tämä viikko on ollu jo helpompi ja mukavampi, mistä olen enemmän kuin kiitollinen. Kevät aurinko tuo myös lisää energiaa ja ihmiset ovat positiivisempia -tästäkin pakko olla kiitollinen.

Treenit pyrin tekemään nyt ulkona koska -AURINKO! Otan vähän iisisti nyt treenien suhteen joten palauttavat kävelylenkit ulkona on hyviä niin kropalle kuin mielellekkin.

Paita: Disturb Farkut+Kengät: Zara

Paita: Disturb
Farkut+Kengät: Zara

fitnesstukku-bcaa-poseland-alona

Fitnesstukulla on tällä hetkellä paljon tuotteita alennuksessa, kuten esim tämä minun lemppari, colan makuinen BCAA jauhe.

Bcaa kamppanja kuva.JPG

BCAA Hardcore sisältää vapaassa muodossa olevia haaraketjuisia aminohappoja ja L-Glutamiinia! Eli, se edistää lihasmassan kasvua!
Tämä kyseinen tuote on -30% alennuksessa!! Katso lisää tarjouksia TÄÄLTÄ.

0

Vastaa