Syysloma ja kotitoimisto

  • Artikkelin kategoria:Alona
  • Artikkelin kommentit:0 kommenttia

Kun ryhdyin yrittäjäksi olin todella iloinen siitä, että sain tehdä töitä kotona. Vähän ajan päästä huomasin kuitenkin, että varsinaisten töiden tekeminen kotona olikin astetta hankalampaa. Aamun ensimmäiset pari tuntia saatoin siivota kun mies ja lapset lähtivät töihin ja kouluun.
Kahvit piti juoda kaikessa rauhassa ja juttella kaverin kans puhelimessa tärkeistä maailmaa mullertavista asioista. Sitten havahdun siihen, että kello onkin jo 11-12 ja en ole saanut mitään konkreettista aikaiseksi…

Siisteysintoilijana oli vaikea luopua siivoiksesta, varsinkin silloin kun minulla ei vielä ollut omaa toimistoa vaan tein töitä keittiössä tai olkkarissa.
Pikkuhiljaa opin kuitenkin sulkemaan silmäni sotkuilta ja aloin saamaan töitä aikaiseksi.

Hyviä puolia kotona työskentelyssä on se, että voin joka aamu syödä rauhallisen aamiaisen lasten kans. Okei, ei se ihan joka aamu niin rauhallinen ole, mutta yhdessä kuitenkin. Pääsen jokaisen koulunäytökseen, liikuntaesitykseen, peliin tai mihin tahansa muuhun lapsille tärkeään tapahtumaan koska voin itse määritellä miten ja milloin työni teen.
Olen opetellut heräämään aikaisin aamulla, jotta voin tehdä muutaman tunnin töitä ihan rauhassa, koska päivällä on aina hässäkkää.

Huonoja puolia ovat sitten nämä lomat. Vaikka on kuinka ihanaa, että lapset ovat kotona niin työnteko ei todellakaan onnistu ilman häiriötä.
Tässä on esim meidän vlog -jakso josta näkee vähän minkälaista meidän arki näin syysloman aikoihin on ollut..

Toki olisi järkevää järjestää lomaa itsellenikin kun lapsilla on lomaa, mutta se ei aina ole niin yksinkertaista.

Tällä viikolla olen tehnyt mm. editointia niin paljon kuin pystyn ja pitänyt pari poseeraustuntia.

Poseeraustunti Team Sportlife tyttöjen kanssa Tampereella.

Pääsin jopa käymään ihanalla hotelli aamiaisella kun menimme Poseland bloggareiden kanssa XS Sports Nutrition aamiaiselle Hotel Haveniin.
Tilaisuudessa kerrottiin mm. uudesta XS Sports Nutrition lisäravinesarjasta joka on nyt tullut markkinoille.

Aamupalalla: Minä ja Poseland bloggarit Mia Tiitta, Iida Peltonen ja Johanna Kokkila.

 

Tiesin, että viikosta tulee haastava töiden puolesta, joten täytin viikon myös juoksevilla asioilla, kuten kampaajalla käynti. Käyn aina värjäämässä tukkani Salon Da Costalla. Tätä tukkaa kun on, niin siihen saa varata aina vähintään sen pari tuntia aikaa.

Hiukset: Salon Da Costa

Tässä on yksi suurin syy miksi olen kuitenkin kiitollinen, että saan tehdä itselleni töitä.
Pääsin Lyanan treeneihin johon kutsuttiin vanhemmat mukaan. Ja kun isäni tuli Helsinkiin, pääsin hänen kanssaan lenkille kun monta päivää kestänyt sade loppui ja aurinko tuli esiin.

1

Vastaa