SUURIN HEIKKOUS JA IKÄVIN PIIRRE MINUSSA JOHON TOIVOISIN PARANNUSTA

  • Artikkelin kategoria:Alona
  • Artikkelin kommentit:0 kommenttia

On kaunis lauantai päivä. Nukuin pitkät yö unet ja heräsin virkeänä viikonlopun viettoon. Syötiin lasten kanssa kiva aamiainen ja lähdin poikani kanssa salille treenaamaan. Treenin jälkeen ohjasin yhden poseeraustunnin ja sen jälkeen hain lapset ja lähdettiin yhdessä Vuosaaren uimahallille. Vuosaaren uimahalli on muuten ainut paikka missä voin kylpylöiden lisäksi käydä uimasssa. Kaikissa muissa uimahalleissa on liian kylmää vettä -täällä ei.

Ajattelin, että samalla kun lapset ui, teen vähän rästihommia uimahallin kahvilassa. Vein lapset altaalle ja tulin kahvilaan, tilasin kuumaa vettä jotta saisin lasillisen proteiinia sisältävää kahvia –Coffee break. Maistoin sitä ensimmäisen kerran tänä aamuna ja se oli niin hyvää, että otin sitä mukaani.
Coffee Break -kahviin voit tutustua TÄSTÄ.

17269103_10212391775738968_1182150791_o.jpg

Söin lounaani ja join kahvini ja nyt pitäisi kirjoittaa blogi + tehdä muita rästihommia MUTTA….. Ei onnistu.
Tällä hetkellä itsevarman Alonan tilalla on joku ihan urpo muija. Joku joka ei tiedä yhtään mitä tekisi, eikä keksi edes tarpeeksi hyvää syytä, että miksi ylipäätään tekisi yhtään mitään. Kaikella tuntuu olevan merkitys kadonnut. Pelkkä ajatus mailien avaamisesta ahdistaa, Facebookista puhumattakaan. Ahdistaa, on kuuma, hiki, vaatteet kiristää ja hermot on kireämmällä kuin jenkkakahvojen välissä olevat stringit -On menkat!

menkat-poseland-period

2-3 viikkoa kuukaudesta kaikki on yleensä hyvin. Oikeastaan vallan mainiosti. Olen onnellinen, tyytyväinen, kiitollinen, täynnä energiaa ja ideoita. Jaksan treenata, tehdä töitä ja olla lasten kanssa. Mutta sitten tulee aika ennen menkkoja jolloin kaikki muuttuu -viikko ennen niitä ollakseni tarkka.

Nuorempana en osannut edes ajatella tätä asiaa. Joka kuukausi kun tämä aika koitti, kuvittelin vain, että mun elämä on vain paskaa ja kaikki muukin on paskaa ja kaikki ihmiset vitun ärsyttäviä. Nyt aikuisena olen oppinut tunnistamaan tämän ajan ja joka kerta kun se aika koittaa, yritän vain ajatella, että pian se on ohi. Hoen myös itselleni ”Sä et ole paska, sä oot oikeasti onnellinen, taistele tämä viikko ja pian se on ohi!”

Mutta nyt mietin, että eikö kukaan ole vielä löytänyt mitään ”parannuskeinoa” tähän?? Jotain mikä jättäisi nämä oireet kokonaan pois?! Koska voin rehellisesti sanoa, että itselläni nämä oireet ovat sen verran voimakkaat, että luovan työn tekeminen on hyvin hankalaa, koska jokainen idea mitä mietin, tuntuu äärettömän typerältä.

Jopa tämän blogin kirjoittaminen tuntuu hankalata -kurkkasin hetkeksi puhelintani ja jäin viideksi minuutiksi selaamaan Instagramia..

Miksi sitten kirjoitan tätä?
Olen aina pitänyt hyvin avointa ja rehellistä linjaa blogissani, mutta olen huomannut, että kirjoitan vain silloin kun on todella hyvä olo tai ainakin koitan kirjoittaa jotain posiitivista vaikka en sillä hetkellä sitä tuntisi. Tällä kertaa päätin olla vieläkin rehellisempi ja kertoa, että näihin aikoihin minulla on kaikkea muuta kuin positiivinen, tsemppaava tai kannusta olo.

hulk-period.jpg

Voi olla, että kadun tämän kirjoittamista ensi viikolla, voi olla, että en -sitä en voi tällä hetkellä, tässä tilassa tietää.

Älkää pelätkö, en ole laittamassa menkkakuvia jooga-asennossa tai mitään muutakaan sellaista. Vaikka nämä ovat jokaisen henkilökohtaisia ongelmia, mielestäni meidän kuuluu antaa ainakin läheisillemme edes jonkinlainen varoitus kun me ollaan ”tällä päällä”. Eli naiset, kertokaa läheisillenne jos teillä on menkkojen aikaan vahvoja oireita, älkää kiusatko heitä kiukuttelulla turhaan. Tai varmasti tulette kiukuttelemaan, mutta kertokaa heille, että mistä teidän kiukuttelu ”OIKEASTI” johtuu.

Ja miehet, jos tiedätte milloin tämä ”ihana” H-hetki naisellanne koittaa, älkää lähtekö hänen oikutteluun mukaan. Mitä enemmän annatte hänen olla, sitä helpomalla todennäköisesti tulette pääsemään. Älä kuitenkaan sano ”ai onks sulla taas ne” sillä hetkellä kun hän kiukuttelee, se ei auta, se vain pahentaa asiaa.

Jos teillä rakkaat lukijat on jotain hyviä vinkkejä joita olette todenneet hyviksi, niin laittakaa viestiä tai kommenttia. Tai miehet, jos teillä on hyviä tarinoita puolisonne ”menkka-sekoiluista” niin piristäkää ihmeessä meidän päivää!

0

Vastaa