Sporttiliivit naisille jotka tarvitsevat tukea -PALJON tukea!

  • Artikkelin kategoria:Alona
  • Artikkelin kommentit:0 kommenttia

Tämä postaus on kaikille naisille, jotka tarvitsevat erittäin vahvaa, mutta kaunista tukea!

*sisältää kaupallisia linkkejä
Me kaikki naiset tarvitsemme paljon tukea elämän eri osa-alueissa -toiset enemmän, toiset vähemmän, mutta kaikki me sitä kuitenkin tarvitsemme.

Nyt puhun sporttiliiveistä, tukiliiveistä, urheiluliiveistä tai miksi ikinä niitä halutaan kutsua.
Itse olen aina ollut sieltä suuremasta päästä. Toiset sanovat, että olen onnekas mutta asia ei aina ole niin yksinkertainen.
Lapsena kun rintani kasvoivat, häpesin niiden suurta kokoa ja yritin peitellä niitä.Vanhemmiten tämä asia on tietenkin muuttunut ja häpeä poistui kuvioista.

Yksi ongelma kuin poistuu, tulee tilalle yleensä uusi.
Rintaliivejä on tietyn kokoisia ja yleensä hienoimmat liivit olivat suunniteltu pieni rintaisille naisille. Meille ”onnekkaille” jäivät sitten rumat mummo-rintsikat.
Tästä syystä olen melkein koko ikäni käyttänyt urheiluliivejä päivittäin. Kyllä, koko päivän, eikä pelkästään treeneissä.
Urheiluliivit ovat olleet mukavat päällä ja näyttävät paremmilta kuin rumat mummo-rintsikat.

Nyt on onneksi alettu jo hieman panostamaan myös suurempi rintaisten naisten rintaliiveihin, mutta niitäkin saa kyllä etsiä kissojen ja koirien kanssa.
Kun löydän liivit jotka ovat kauniit ja sopivat päälleni, ostan niitä kyllä sitten useamman kappaleen.

Liivi: Disturb

Sama liivi takaa

Treeneissä olen usein joutunut käyttämään kahta toppia -yksi toppi on harvoin niin vahva, että se tukisi tarpeeksi.
Joku saattaa nyt hieman epäillä tätä ja miettiä, että voiko se nyt oikeasti olla niin hankalaa, että tarvitsee kahdet liivit päällekkäin…
Voitte kokeilla vaikka itse. Laittakaa kaksi tennispalloa isojen sukkien sisään, sitokaa sukat kaulallenne ja alkakaa sitten hyppiä tai tehkää vaikka 10 burbeeta…
Tulkaa sitten kertomaan miten se sujui.. 😉
(Voitte myös täyttää sukat vaikka hiekalla, jos ei tennispalloja löydy..)

Liivi: Rock Code ( Saatavilla vain Disturbilta) Hiukset: Salon Da Costa
Toppi: Oxyfit, Disturbilta Hiukset: Salon Da Costa

Poselandin pitkäaikainen yhteistyökumppani Disturb Clothing on laajentanut sporttimallistoaan ja heiltä löytyy nyt paljon ihania treenivaatteita.
Heidän urheiluliivit ovat olleet minulla testauksessa nyt jonkin aikaa ja niin kuin kuvista näette, ne ovat aivan ihania!
Mutta mikä tärkeintä, ne antavat myös täydellisen tuen!
Näitä Rock Code -toppeja on tällä hetkellä enää muutama jäljellä, joten jos nämä kiinnostavat, suosittelen olemaan nopea!
Liivit ja sporttimalliston löydät tästä linkistä.


Otin eilen nämä kuvat -uskoisitteko jos kertoisin, että kävin eilen värjäämässä hiukseni.
Olen usein kertonut, että ajan tunnin kampaajalleni vaikka lähempääkin löytyisi. Ajan Salon Da Costaan koska tiedän, että hän ei värjää ihoani vaan vain ja ainoastaan hiukseni.
Olen niin monta kertaa lähtenyt kampaajalta ja näyttänyt siltä kun minulla olisi halpa peruukki päässä.
Kaikki joilla on mustat hiukset tietävät tämän ongelman. Yläpuolella olevasta kuvasta näette miten tarkkaa työtä hän on tehnyt.
Tästä linkistä pääset tutustumaan Salon Da Costan sivuihin. 


Tuossa ei ollut vielä kaikki!
Olen saanut myös kunnian olla mukana suunnittelemassa Disturbille uutta sporttimallistoa! En malta odottaa, että pääsen näyttämään teille mitä me ollaan suunniteltu.
Sen verran voin paljastaa, että mallistoon kuuluu mm. erittäin tukeva ja kaunis sporttiliivi sekä legginsit jotka ovat mukavat päällä, näyttävät törkeän hyvältä, eikä niistä näy läpi kun kyykkää salilla!
Sporttimalliston lisäksi, olemme suunnitelleet myös Poselandille muutaman tuotteen. Kuvassa on pientä esimakua tulevista Poselandin -tuotteista.
En malta odottaa, että saadaan näitä vaatteita myös teille!

Ps. Black Fridayn kunniaksi meillä on poseeraustunnit tarjouksessa.

3

Vastaa