SE YKSI JA AINOA KIPU, MIKÄ VAIKEUTTAA ELÄMÄÄSI KAIKIN PUOLIN

  • Artikkelin kategoria:Alona
  • Artikkelin kommentit:0 kommenttia

Mikä on se yksi ja ainoa kipu, joka vaikeuttaa elämääsi kaikin puolin? Selkäkipu!

Kun selkärangassasi on kipua se vaikuttaa negatiivisesti kaikkeen. Et voi liikkua kunnolla, et voi treenata, hyvä jos just ja just pystyt ajattelemaan asioita.

Jos sinulla on käsi poikki, voit silti kävellä ja jopa treenata jalkoja. Jos jalkasi on poikki, voit käyttää käsiäsi ja jopa treenata yläkroppaa. Kun selkä on kipeä, et voi tehdä mitään!
Kuulostaa varmasti hullulta(tyhmältä), mutta selkärangan tärkeyttä ei ymmärrä täysin, ennen kuin koet siinä vian ja sen aiheuttaman kivun.

Itselläni on nyt reilun viikon ajan ollut selkä todella kipeä ja se on estänyt esim treenaamiseni täysin. Ei jalkatreeniä, ei yläkroppatreeniä, ei lenkkeilyä, ei pyöräilyä, ei venyttelyä -ei yhtään mitään.

Matkalla Helsingin urheiluhierojalle. Kiitos Rääkkille tästä setistä!

Matkalla Helsingin urheiluhierojalle. Kiitos Rääkkille tästä setistä!

Olin juuri tervehtynyt pitkän sairastelun jälkeen ( Sairastin vuosina 2013-2015 mykoplasmaa ) ja sen kautta päässyt takaisin treenin makuun. Viimeisen parin kuukauden aikana olin saanut hyvää kehitystä, tiputtanut muutaman kilon ja tiivistynyt mukavasti. Selkävaiva tähän väliin tuntuu erittäin raskaalta fyysisesti mutta myös henkisesti. Halu treenata ja kehittyä on todella kova, joten tälläinen täysi stoppi tuntuu kaikin puolin raskaalta.

Terveys menee kuitenkin aina kaiken edelle ja tässäkin tapauksessa on ensin hoidettava selkä kuntoon ja jätettavä treenit kunnes se on hoidettu. Minulla on ollut selkävaivoja 18-vuotiaasta lähtien, joten heti kun tunsin, että rangassani on jotain vialla, päätin ottaa yhteyttä alan asiantuntijaan jotta saisin selkäni taas kuntoon mahdollisimman pian.

Paikka jossa käyn tällä hetkellä kuntouttamassa selkääni on Helsingin urheiluhieronta. Voin suositella paikkaa jokaiselle, sillä heillä on erittäin ammattitaitoinen henkilökunta.

Itse käyn Juho Partasen vastaanotolla. Ei, tämä ei ole maksettu mainos, olen yksinkertaisesti vain tyytyväinen asiakas joka haluaa kertoa hyvästä palvelusta ja samalla suositella sitä muillekkin.

0

Vastaa