SALILLA KUULUU HIKOILLA, EI HAISTA

Anteeksi jo etukäteen jos tämä kirjoitus loukkaa jonkun tunteita -kun tosiasia on se, että joku loukkaantuu 100 varmasti.

Muutaman kerran on salilla tullut vastaan tapauksia, jotka haisevat niin vit*n pahalle, että KOKO sali haisee. Ja kyllä, tiedän että salilla treenataan ja siellä hikoillaan mutta ei sun hyvänen aika sinne paskasena tarvi tulla -vai tarviiko?

Jos ihminen on koko päivän ollut töissä raksalla, hikoillut 10h samoissa kalsareissa (ehka pari pieruakin mahtunut sinne väliin) niin voit kuvitella, mikä se haju on, mikä susta lähtee kun tulet kuuden aikaan illalla salille.. TAI, jos sinulla on se sinun yksi ja ainoa ”onnen paita” joka auttaa sua nostamaan tavoite painot joka kerta ja jota sun on käytettävä joka ikisessä treenissä niin fine, MUTTA PESE SE VÄLILLÄ. Treenipaita johon on hikoiltu päivästä toiseen, haisee myöskin ihan vit*n pahalle.

poseland-stinky-gym

En tiedä mitä tälläisissa tapauksissa pitäisi tehdä. Miten voi käydä sanomassa kanssa-treenajalle, että kävisitkö suihkussa välillä. ”Hei anteeksi, en halua olla ilkeä mutta sä haiset todella pahalle” . Vaikka kuinka yrittäisi, ei sitä oikein mukavasti voi sanoa. Pitäiskö tälle ostaa lahjakori joka on täynnä saippuaa ja hajusteita vai mitä?

Nyt joku voi myös ajatella, että miten voin olla niin herkkä. Ei, ei se vaan ole minä. Kyllä salilla jutellaan ja supistaan ja kuulen kun muut mainitsevat todella voimakkaasta ja epämiellyttävästä hajusta salissa, silloin kun olen sen itsekkin haistanut.

Itse käyn usein ennen salia suihkussa ja vaihdan uudet kalsarit päälle jos alla on pitkä työpäivä. Kyllä me naisetkin haistaan jos ei pestä meidän persettä… Sori nyt jos jonkun miehen unelma haisemattomista naisista romahti. 😉

poseland-gym-stink

Ystäväni on joskus naureskellutkin, kun on nähnyt minun käyvän suihkussa ennen salille lähtöä mutta niin kuin sanoin, syy siihen ei ole se että näyttäisin paremmalta saliselfiessä, vaan puhtaasti siitä, että en haisisi paskalle kun perse hikoo.

Kenelläkään ei ole kivaa kun joku salilla haisee niin pahalle, ettei ohi voi kävellä. Joten koitetaan kaikki pitää huolta omasta hygieniasta ja tehdä salista mukava treenipaikka -kaikille. 😉

Myös pyyhkeiden käyttö laitteissa ja laitteiden pyyhkiminen käytön jälkeen on sallittua. Tämä pyyntö on niille jotka hikoilevat hullun lailla -Mikään ei ole hirveämpää kuin mennä laitteeseen joka on märkä toisen hiestä.

Vinkkinä haisuleille 😉 tänä päivänä on paljon hyviä ja edullisia treenivaatteita jotka hengittävät, eivätkä haise samantien. Tässä on linkki Fitnesstukun verkkokauppaan jossa on vaatteita joka lähtöön, niin miehille kuin naisillekin. Merkkejä on myös vaikka kuinka paljon, joten varmasti jokaiselle löytyy jotakin. Vaatteita voi käydä kurkkaan tästä linkistä.
Muutama merkki mainitakseen, niin sieltä löytyy mm RääkkiBetter BodiesSuper DryUnder ArmourBjörn Borg ja paljon muita.

Perseen haisemisesta puheen ollen, nyt kun kattelin linkkejä yllä mainituille merkeille, huomasin että verkkokaupassa oli miesten ja naisten alkkareita -50% alennuksella. Sattupas sopivasti…

Eli, naisille oli Under Armourin alkkarit -50% linkki niihin tässä.

Itsekkin käytän näitä Under Armourin pöksyjä ja I love it!

Itsekkin käytän näitä Under Armourin pöksyjä ja I love it!

Ja miehille Björn Borgin alkkarit myös -50% ale ja linkki löytyy tästä.

Ja jos jollakin on ongelmia hikoilun kanssa, täältä löytyy myöskin Deodoranttia. Tsekkaa sinulle sopiva vaihtoehto täältä.

Anywho, jos loukkaannuit tästä kirjoituksesta, todennäköisesti olet yksi niistä kenestä tässä puhun. Ei tästä kannata suuttua mutta vinkkiä voi ottaa.

Ja jos olette rehellisiä, olette varmasti itsekkin törmänneet tälläisiin tapauksiin? Kommenttia saa laittaa sillä mielelläni kuulen muidenkin mielipiteitä aiheesta -vai olenko ainoa jota tämä häiritsee?

0

Vastaa

Close Menu