ROHKEA NAINEN JOKA USKALTAA KERTOA TOTUUDEN

Tämä nainen! Olen monesti sanonut, että Umppu on Nainen isolla N:llä. Hän on ahkera yrittäjä, joka on yrittäjä uransa aikana käynyt helvetissä ja taistellut tiensä valoon. Hän on joutunut sinne toistamiseen ja joka ikinen kerta hän taistelee tiensä takaisin -Hän ei vain luovuta.

Jos joku ihmettelee mistä puhun, niin tässä pari esimerkkiä. Hän on tehnyt 10-12 tuntisia työpäiviä raskaana ollessa ja palanut takaisin töihin KAKSI päivää synnytyksen jälkeen.
Hänen liikkeeseen murtauduttiin ja sen jälkeen yrityksen liiketiloissa oli todella paha vesivahinko joka tuhosi liiketilan ja kaikki liikkessä olevat tavarat. Pöydät, tietokoneet, lattian, seinät, ihan kaiken. Ei siinä vielä kaikki. Vakuutusyhtiö teki kaikkensa löytääkseen porsaan jotta eivät joutuisi korvaamaan mitään. -Uskomatonta! Tästä vakuutusyhtiön tempusta voit lukea tästä.

Ulla-Riitta sai juuri kolmannen lapsensa ja on tänään julkaissut blogissaan rohkeat kuvat. Toinen kuvaon otettu päivä synnytyksen jälkeen ja toinen kuukausi synnytyksen jälkeen. Kuvien postaaminen on erittäin rohkeaa ja arvostan sitä suuresti! Moni ei sitä ymmärrä, miltä tuntuu kun oma kehoo muuttuu lyhyessä ajassa täysin. Et tunnista enää itseäsi ja pelkäät ”näytänkö koskaan enää samalta”

Screen Shot 2017-01-13 at 13.40.29.png

Tänä päivänä ihmiset ovat niin pinnallisia, että yrittävät näyttää ulospäin sitä mitä eivät oikeasti ole. Suurinosa kaikesta mitä ihmiset postaavat esimerkiksi someen on feikkiä. Onneksi on muutamia rohkeita ihmisiä kuten Ulla-Riitta, jotka uskaltavat näyttää maailmalle sen totuuden.

Vastatkaapa rehellisesti. Kuka uskaltaisi tehdä saman?

”mua ei kiinnosta, koska mun unelman on lähes toteutunet. Mulla on nyt ne kolme lasta, jotka olen halunnut. Lihaksen määrä ei mittaa sun onnellisuutta, vaikka en nyt väitä, että selluliitti sen kummemmin.” –Ulla-Riitta

Voitte lukekaa Umpun postauksen tästä.

Tässä on myös haastattelu jonka tein Ulla-Riitasta reilu vuosi sitten.

0

Vastaa

Close Menu