Pysyvät rajaukset silmiin – Permanent smokey liner

  • Artikkelin kategoria:Alona
  • Artikkelin kommentit:0 kommenttia

Kävin jokin aika sitten teettämässä microbladin kulmat ja se oli ehkä paras päätös mitä oon tehnyt. Olen tosi laiska meikkaamaan nykyään ja koitan meikata vain kun on ”pakko”. Kuvaukset, haastattelut, treffit jne. Muuten olen aika naturaalina koska en vain jaksa ja haluan pitää ihoni puhtaana.
Kiitos 90 -luvun ja pinsettien, niin mun kulmakarvat ovat ihan ollemattomat. Muutama karva siellä täällä ja vaikka mitä yritin, niin mun kulmat ei vaan kasva. Eikä siinä mitään vaikka niistä ei saisi mitään paksuja Hudabeauty kulmia mutta mun kulmissa oli paljon koloja tyhmissä paikoissa ja sen takia kulmat hieman epämuodostuneet. Vaikken meikannut kunnolla, kulmat oli silti aina meikattava, etten näyttäisi ihan frkiiltä.

Kun kuulin, että nykyään tehdään kulmiin pigmentointeja, ajattelin etten tule koskaan tekemään sitä, sillä en luota kenenkään meikkaustaitoon. Mut on niin monta kertaa meikattu päin v*ttua ja oon lähteny kotiin pesemään meikkiä pois pettyneenä, niin nyt jos paska lopputulos olisi vielä pysyvä, niin mä varmasti sekoaisin!

Pitkän harkinnan ja selvittelyn jälkeen uskaltauduin kuitenkin pigmentoimaan kulmani ja ne onnistuivat niin hienosti, että aloin miettiä myös pigmentointia silmiin. Sitä en kuitenkaan uskaltanut tehdä, koska mitä jos en pitäisikään niistä. Pilalle menneitä silmien rajauksia kun on aika hankala peittää. Kulmia sentään pystyy hieman itse muotoilemaan pigmentoinnin päälle.

Eräänä päivänä sain ystävältäni Umpulta viestin jossa hän kysyi minulta, haluaisinko silmiin pysyvät rajaukset. Hän kertoi, että heilla aletaan tekemään silmiin rajauksia uudella tekniikalla. Sen sijaan, että tehtäisiin vanhan aikainen ”viiva” rajaus, niin tehdäänkin ”sumuinen” rajaus -eli shadow rajaus. Innostuin asiasta heti ja päätin luottaa Umppuun, sillä tiedän, että hän on itse niin ammattitaitoinen, ettei varmasti hankkisi liikkeeseensä muutakuin ammattitaitoisia henkilöitä.

Lähdin sitten Poriin Miian malliksi kun hän oli ammattitaitoisen Kauneusakatemia Liina Oy:n koulutuksessa.

Pelkäsin ensin, että mitä jos he innostuvat ja haluavat piirtää oikein massiiviset rajaukset, mutta he heti sanoivat, että tehdään ensin tarkka suunnitelma yhdessä, että minkälaiset itse haluan ja mistä tykkään ja sitten katsotaan mitä on mahdollista tehdä.
Eli, vaikka itse haluaisit jotain todella suurta ja hienoa cat lineria, se ei välttämättä ole mahdollista tehdä. Ammattilainen katsoo juuri sinun silmään sopivan rajauksen ja kertoo tarkkaan mitä voi tehdä ja mitä ei. Meillä jokaisella kun on erilaiset ja erimalliset silmät, niin yksi ja sama rajaus ei sovi kaikille.

Mian ja Liinan kanssa sovittiin, että lähdemme hyvin maltillisella rajauksella alkuun ja sitten toisella käynnillä voidaan katsoa jos haluan paksumpaa. Halusin itselleni todella kapean ja melkein huomaamattoman rajauksen, jossa on pieni cat liner kulmassa -sellainen joka näyttää luonnolliselta ilman meikkiä ja jota on helppo sitten vahvistaa kun haluaa rajausta näyttävämmäksi meikatessa.


Minulle tehtiin tälläinen hyvin maltillinen smokey liner. Tässä kuvassa näkyy ennen ja jälkeen kuvat. Vasemmassa yläkulmassa on ennen kuva ja kaksi muuta on jälkeen kuvia. Niin kuin aikaisemmin mainitsin, riippuu ihan silmän mallista voidaanko sinulle tehdä  lash liner, cat liner vai shadow liner. 


Rajaus tehdään niin kuin tatuointi. Neula on erittäin erittäin ohut. Neulan  päähän otetaan mustetta jonka jälkeen rajausta piirretään pienin vedoin.


Itse olen erittäin tyytyväinen omaan lopputulokseeni ja voin todella suositella Miia, sillä vaikka hän teki minulle rajausta ensimmäistä kertaa, oli hän äärettömän tarkka ja varovainen.

Sattuuko?
Rajauksen tekeminen ei ole niin kivuliasta kuin mitä kuvittelin sen olevan.

Miia Ring-Sjöblom tekee rajauksia Tampereella Prime Hair and Beauty -salongissa ja tarvitsee nyt uusia asiakkaita, jotta pääse harjoittamaan uutta oppiaan. Miia tekee rajauksia nyt harjoitushintaan 150€ (hinta sisältää vahvistuksen). Tarjous voimassa Tammikuun loppuun asti. Tammikuun jälkeen jälkeen hinta on 300€.

Tässä alla on tänään otetut kuvat kasvojen pesun jälkeen. Nämä ovat erittäin tarkat kuvat -joten jokainen nyppimätön karva ja jokain virhe kasvoilla näkyy selvästi. Halusin tarkat kuvat, jotta voitte nähdä miltä rajaukset näyttävät nyt kun silmät ovat parantuneet.

Näihin ei ole vielä tehty vahvistusta. Se on vielä edessä päin.


Minulta ehdittiin jo somessa kysymään, että näyttävätkö rajaukset hölmöiltä normaali etäisyydeltä. Mielestäni ei missään nimessä.
Jos joku harkitsee näiden laittamista ja haluaa tietää jotain lisää, niin saa kysyä joko kommenteissa tai sitten suoraan mailista. alona@poseland.fi

6

Vastaa