Ovatko kaikki muut parempia ja kauniimpia kuin sinä?

Istuin sohvalla ja selailin SoMea ja katselin, miten ihmiset olivat tehneet tänään vaikka ja mitä. Hetkellisesti tuli fiilis, että vitsit miten aikaansaavia muut ovat olleet ja fiilis, etten olisi itse tehnyt oikein mitään. Pienen semi-kateellisen fiiliksen jälkeen oli pakko miettiä, että mitä sitä oli tänään tullut oikein tehtyä.

alona_kuusisto_boho_studio
Tämän päivän tehty saldo:
-Koko talon imurointi
-ylä- ja alakerran vessojen siivous
-Pölyjen pyyhkiminen ja peilien putsaus
-Siivosin keittiön pinnat
-Pesin 6 koneellista pyykki & viikkasin kaikki myös kaappeihin. Itse pyykkien peseminenhän ei ole juttu eikä mikään, mut se viikkaaminen..
-Tein kaksi tuntia töitä
-Järjestettiin siskojen kans synttäri-brunssi Artulle ja Teemulle. Artulla oli syntymäpäivä tänään ja Teemulla oli viime viikolla.
-Tein meille illallista ja valmistin töihin ruuat seuraaville parille päivälle.
-Käytin Lexin lenkillä sateessa.
-Suunnittelin ensi viikon -To Do -listat
-Tähän päälle vielä pieni flunssa..

alona_kuusisto_boho_studio
Hetken mietittyä päivän tekemisiä, niin kyllähän sitä oli tullut tehtyä vaikka ja mitä. Mikä siinä on, että välillä sitä SoMea katsoessa, itselle tulee olo, ettei ole yhtä hyvä kuin muut? Tämän päiväinen on konkreettinen esimerkki siitä, että kun selailet SoMen ihmeellistä maailmaa, niin sun todellisuuden taju katoaa kokonaan. SoMea selatessani, mulle tuli olo, että makaan vaan tässä sohvalla laiskana ja näen kuinka muut ovat tänään tehneet vaikka mitä. Unohdin ihan täysin, että olin minuutti sitten avannut puhelimen ja sitä ennen olin touhunut kotona koko päivän.

alona_kuusisto_boho_studio

Tämä pätee kaikkeen muuhunkin. Me helposti nähdään netti pullollaan kauniita ihmisiä, jonka jälkeen meille saattaa tulla tunne, että kaikki muut ovat kauniimpia kuin minä. Koitetaan muistaa, että vaikka siellä netissä olisi kuinka kauniita ihmisiä, niin olet sinäkin!

7

Vastaa