ONKO SULLA MUNAA TEHDÄ MUUTOS? 

Kaupallinen yhteistyö + alekoodi  Eko Eko Shop

Sunnuntait on pyhitetty levolle ja se tarkoittaa sitä, että äidit siinä levon ohessa ”vähän” siivoaa, pesee pyykkiä, tekee ruokaa ja what not. Eilen oli taas ansaittu vapaapäivä ja sen kunniaksi pesutupa olikin täynnä pyykkiä. Kenen muun vapaapäivä näyttää tältä? 🙂
pyykkivuori-ekoekoshop
Olen puhunut joskus aiemmin, että olen aloittanut mm. muovin, pahvin, paperin ja muiden kierrätysmateriaalien kierrättämisen. Alkuun se tuntui haastavalta, mutta nyt se on jo päivänselvä ruutiini, joka kuuluu tehdä. Maapalloa ei voida muuttaa tai pelastaa päivässä, mutta me kaikki voidaan tehdä pieniä muutoksia, jotka ovat ympäristölle ystävällisempiä.


”Meillä on kaikilla oikeus valita vapaasti, mutta meillä on myös vastuu tehdä valintoja, jotka ovat ympäristöystävällisiä”

Sain testiin EcoEgg-pyykkimunan ja olen myyty! EcoEgg-pyykkimuna on ainutlaatuinen ja ympäristöystävällinen pyykinpesumenetelmä, jolla peset pyykit helposti ja samalla säästät luontoa! Katso mun Ig -video tästä, niin näytän miten helppoa se on. 🙂


Yksi EcoEgg korvaa kokonaan pyykinpesu- ja huuhteluaineen. Koneeseen ei tarvitse laittaa enää mitään muuta, kuin yksi EcoEgg, jolla peset noin 70 koneellista pyykkiä! Jep, 70 pesukertaa!


Jos tavallinen pyykinpesuaine ärsyttää ihoasi, voit turvallisin mielin valita tämän pesumenetelmän, sillä EcoEgg on suunniteltu herkälle iholle. Voit lukea lisätietoa EcoEgistä tästä linkistä.


EcoEgin lisäksi valikoimaan kuuluu kuivausrumpuun tarkoitettuja ecoegg-kuivausmunia. Näiden avulla lyhennät pyykin kuivausaikaa jopa 28%. Samalla saat pyykistäsi pehmeää ja hyväntuoksuista. Ecoegg-kuivausmunat löydät tästä linkistä.

alona-kuusisto-eco-egg
Meidän on kierrätyksen lisäksi tehtävä myös muita vastuullisia päätöksiä arjessa ja perinteisen pesuaineen vaihtaminen EcoEgg-pyykkimunaan on ehkä yksi helpoin muutos, minkä voit tehdä!
Koodilla Alona10 saat 10% alennusta KAIKISTA Eko Eko Shop -tuotteista. Tee helppo eko-teko jo tänään ja tilaa EcoEgg-pyykinpesumuna! Eko Eko shopilla on saatavilla myös paljon muita ympäristöystävällisiä siivoustuotteita.
Tutustu verkkokauppaan täältä ja tee tärkeä teko jo tänään!

Instagram @alonakuusisto
 

12

Tällä artikkelilla on 3 kommenttia

  1. Nonna/Käsikirja Minusta Sinulle

    En kyllä ollut kuullutkaan, kiitos kun kerroit! Ja erityisesti näin herkkänä ihmisenä (vähän herkkänä kaikelle) haluan tutustua tuotteeseen enemmän ?

  2. Tiina

    Oih, tää on uus tuttavuus! ? Vaikuttaa hyvältä vaihtoehdolta tolle pyykinpesunesteen läträämiselle. Vaikuttaa hyvältä toi kuinka monta koneellista se myös jaksaa hoitaa.

  3. Mira

    Vau, en olekan koskaan kuullut tälläisistä. Vaikuttaa kyllä tosi hyvältä.

Vastaa