Nainen saa olla sellainen kuin haluaa, muttei laiha.

*Artikkelissa kaupallisia linkkejä ja kuvia.

Mun piti kirjoittaa siitä, minkälainen vaikutus alusvaatteilla on parisuhteen seksuaalisuuteen, mutta tällä hetkellä mieltäni painaa eräs toinen aihe. Siirrän ensimmäisen aiheen hetkeksi sivuun ja kirjoitan siitä teille myöhemmin. Promise.

Kuvassa minulla on yllä Change Lingerien Olivia -setti, heidän kevät 2020 -mallistosta.

Kun suunnittelin alkuperäistä postausta, kurkkasin @changesuomi -sivua katsoakseni heidän viimeaikaisia postauksia ja näin ikäviä kommentteja kuvissa, joissa on hoikka nainen. Kommenteissa luki: ”miksi käytätte laihoja malleja, eikö se ole teidän arvojen vastaista?” Tai ”käytätte tägiä #loveallshapes, mutta julkaisette kuvia, joissa on noin hoikkia malleja.”@changelingerie päätililtä löytyi lisää vastaavanlaisia kommentteja.

Surullista tässä on se, että kommentit ovat tulleet päivä Naistenpäivän jälkeen ja se miten ihmiset kehtaavat puhua toisesta ihmisestä tuolla tavalla?!

On mahtavaa, että tänä päivänä ei enää ihannoida vain tiettyihin mittoihin sopivia naisia, vaan kaiken malliset vartalot ovat esillä, niin muotinäytöksissä, muotilehdissä, elokuvissa, somessa jne..
Mutta, ilmeisesti ihmisten käytöksessä on vielä paljon parannettavaa. Tuntuu ihmeelliseltä, että tämä täytyy edes erikseen kirjoittaa, sillä tämän pitäisi olla päivänselvä asia kaikille: et voi arvostella naisia tai ylipäätään ihmisiä hänen ulkonäön perusteella! Oli hän sitten hoikka, keskikokoinen, iso, paksu, pehmeä, lihaksikas tai mitä tahansa muuta.

Love All Shapes
Mitä Change Lingerien tägi #loveallshapes tarkoittaa? Love ALL Shapes – rakasta KAIKKIA muotoja, eikö vain? Miten voi olla mahdollista, että ihmiset kirjoittavat alentavasti kuvaan, jossa on hoikempi nainen ja kysyvät, miksi julkaisette tuollaisen kuvan, jossa on noin laiha nainen, eikö se ole teidän arvojen vastaista? Tai sitten saatetaan kysyä, ”miksi ette julkaise kuvaa isommasta naisesta?
Eivätkö ihmiset ymmärrä, että kuvassa on IHMINEN? Ihminen, joka osaa lukea ja jolla on tunteet.
En tiedä mitä tästä enää sanoa, olen sanaton…

Kuvassa ystäväni Monna Pursiainen ja Minä. Meillä yllä Mariah -bodyt Changelta.

En halua päättää kirjoitusta negatiivisesti, joten haluan kertoa loppuun jotain paljon positiivisempaa.

Minä ja Monna Pursiainen järjestettiin pari viikkoa sitten #unohtumatonnaistenpäivä, jossa tarjosimme kolmelle naiselle mahdollisuuden kokea jotain, mitä he eivät muuten välttämättä kokisi.
Naiset pääsivät ammatti stailaajien stailattavaksi ja valokuvaajan kuvattavaksi, upeissa Change Lingerie -alusasuissa. Tässä on linkki jaksoon, josta pääset näkemään miten ihana päivä oli.

alona_kuusisto_change_lingerie_monna_pursiainen
@jennijarvela @annitin @monnapursiainen @omanelamanwonderwoman @alonakuusisto

Päivä oli niin ihana ja hakemuksia tuli niin paljon, että haluamme järjestää samanlaisen tapahtuman uudestaan. Tällä kertaa järjestämme uuden tapahtuman Helsingissä. Hakemus julkaistaan meidän Instagram -tileillä, joten jos haluat mukaan uuteen tapahtumaan, niin pistä nämä tilit seurantaan: @alonakuusisto @monnapursiainen @changesuomi

Loppuun Karita Tykän loistava postaus, jonka näin tänään!

3

Tällä artikkelilla on yksi kommentti

  1. Tanja R

    Erittäin hyvä postaus, samoja asioita pyörittelin itsekin mielessäni kun näin tuon kuvan ja kommentin sen alla.

Vastaa