Näin saat valkoiset kengät helposti puhtaaksi!

 • Artikkelin kategoria:Alona
 • Artikkelin kommentit:2 kommenttia

*Kaupallinen yhteistyö Eko Eko Shop

Rakastan valkoisia lenkkareita, mutta niissä on ”pieni” ongelma. Ne eivät pysy valkoisina kovin pitkään.
Upouudet valkoiset lenkkarit ovat todella tyylikkäät, mutta kun ne menevät likaisiksi, ne ovat todella rumat. Olen aina ennen ostanut kallista kenkienpuhdistusainetta kenkäkaupasta, mutta Eko Eko Shopin Chamia vinkkasi minulle Smarttia. Hän näki stooristani, että pesin kengiä puhdistusaineelle ja sanoi minulle, että kokeile seuraavan kerran Eko Eko Shopin Smart pesuainetta.

Pesin mun kengät pesuaineellä, joilla olen ne aina pessyt, mutta tällä kertaa niihin jäi vielä likaa. En saanut sitä millään pois, vaikka kuinka hankasin. Päätin sitten kokeilla Chamian neuvoa ja otin Smart pesuaineen käyttöön. Ajattelin, että ei se varmasti auta, kun ei tämä lika irronnut toisellakaan aineella.
Uskokaa tai älkää, mutta lika irtosi melkein samalla hetkellä. Minun ei tarvinnut edes hangata pesuainetta kenkiin. Riitti, että aine oli hetken lian päällä.

Vasemmalla kuva kengästä, jonka olin jo pessyt, mutta johon jäi pinttynyttä likaa. Oikealla kenkä Smart pesuaineen jälkeen. Kenkä on on ihan super valkoinen ja lika irtosi kokonaan.


Smart pesuaine on meidän huushollin suosikki tuote tällä hetkellä. Käytän sitä kaikkeen. Keittiössä, kylppärissä, hyllyillä, autossa ja ihan joka paikassa.

eko_eko_shop_smart
Smart on tehokas yleispuhdistusaine, jonka teho perustuu sen sisältämiin entsyymeihin. Entsyymit nopeuttavat ja tehostavat puhdistusaineiden rasvaa poistavia ominaisuuksia. Tuote on niin pinnoille, ihmisille, eläimille ja ympäristölle turvallinen yleispesuaine.

Käytä Smarttia :

 • keittiössä rasvaisten pintojen pesuun, uunin puhdistukseen ja astianpesun tehostamiseen
 • autotallissa öljyn- ja rasvanpoistoon, esim. auton vanteista ja moottorinosista
 • tahranpoistoon vaatteista ja muilta tekstiilipinnoilta (sohva, autonpenkit jne)
 • vaikeisiin kodin tahroihin (liimajäljet, eläinten tekemät tahrat, tussinjäljet jne)
 • taidesiveltimien ja -alustojen puhdistukseen (akryylimaalit)
 • Kokeile Smarttia aina kun sinulla on vaikea tahra!

Käyttöohjeet:

Smart on heti käyttövalmis. Suihkuta suoraan puhdistettavalle pinnalle ja pyyhi nihkeällä liinalla. Tahrojen ja pinttyneen lian poisto: Anna aineen vaikuttaa muutaman sekunnin ajan ennen pyyhkimistä pois. Sopii myös erinomaisesti pyykinpesussa tehostamaan tahranpoistoa. Älä huuhtele tai hankaa tahraa ennen koneessa pesua, vaan suihkuta Smarttia suoraan tahraan ja anna vaikuttaa hetki ennen koneessa pesua.

HUOM. Käytettäessä vahatuilla tai lakatuilla pinnoilla, testaa tuotetta ensin pienelle alueelle.

ALEKOODI:
Koodilla Alona10 saa 10% alennuksen KAIKISTA Eko Eko Shopin tuotteista. Suosittelen tutustumaan myös EcoEgg pyykinpesumunaan ja heidän Odylique luonnonkosmetiikkaan. 
Heidän luonnonkosmetiikka on ollut minulla nyt hetken käytössä, tulen kertomaan teille käyttökokemuksia pian.

4

Tällä artikkelilla on 2 kommenttia

 1. Minna

  Ihan lemppari tuote 🙂

 2. Henna

  Tää on ihan paras ja kenkiin testattu myös ja toimiiiii!!!! 🙂

Vastaa