Näin korostat kauniisti muotojasi Shape -alusasuilla

*Julkaisu sisältää kaupallisia linkkejä

Te jotka minut tunnette ja te jotka olette seuranneet minua somessa, tiedätte, että tykkään pukeutua hyvin rennosti. Päivittäinen asuni koostuu Lululemon leggareista (jotka ovat muuten maailman parhaat, ever!), mustasta topista ja hupparista. Sekin yleensä musta.

Tässä kirjoittaessa tuli myös mieleen, että mun tyyli on vaihtunut muutamien vuosien välein. Teininä pukeuduin rennosti kollareihin ja löysiin vaatteisiin. 17-vuotiiana vaatteet kiristyivät ja korot nousi. Pari kymppisenä käytin PELKKIÄ korkkareita, jopa raskaana. Ei ollut väliä olinko menossa juhliin tai ruokakauppaan, korkkarit oli jalassa aina(hullu muija).

Sen jälkeen tuli sitten taas rennompi tyyli ja sillä tiellä ollaan. Tottakai satunnaisesti pukeudun siistimmin, mutta rakastan rentoa tyyliä ja mielipiteeni pukeutumiseen on se, että pysy omalle tyylille uskollisena. Olen lukuisia kertoja yrittänyt pukeutua tilaisuuteen jotenkin hienosti ja tilaisuuteen sopivasti, mutta usein käy niin, että en ole silloin oma itseni. Rennostakin asusta voi saada tyylikkään. Itsehän rakastan esim lookkia, jossa on löysä huppari ja sitten esim kivat korkkarit. Mun lemppari!

Oli mun asu sitten rento tai juhlava, yksi tuote mun vaatekaapissa on ihan must! Control Shape Pants! Mun lempparit on Change Lingerien korkeavyötäröiset mustat shape-housut, jotka muotoilevat ja korostavat luonnollisia muotoja. Mekon alla käytettynä shape-housut tuo kauniin shiluetin ja tukee ryhtiä kivasti. En tykkää yhtään siitä, että mekon tai muun asun alla näkyy esim puristavat string rajat.

change_lingerie_shape-housut-alona-kuusisto
Eilen puin pitkästä aikaa, jotain muuta kuin legginsit ja hupparin. Mangosta ostama mekko on kivan rento, mutta samalla tyylikäs. Alla mulla on Change Lingerien Shaper -Pants. Seuraavissa kuvissa näette eron, miltä mekko näyttää Shaperilla ja ilman.

shaper-alusasu-change-lingerie-alona-kuusisto
Vasemmassa kuvassa ei ole shaperia, oikeassa on.

shaper-pants-change-lingerie-alona-kuusisto
Niin kuin kuvista näkee, eivät housut sinua pienemmäksi tee, mutta antavat kauniin ja tasaisen muodon. Itse tykkään shapereista, jotka tulevat todella korkealle, koska en halua keskelle mahaa rajaa, josta näkee, että minulla sellainen on. Näissä housuissa sauma menee niin korkealle, että saan reunan rintaliivieni alle ja silloin se ei näy ollenkaan.

Minulla koko M. Olen 164com pitkä ja painan 73kg.

Housujen materiaali on todella hengittävä, eli niitä voi käyttää farkkujen tai muiden housujen alla. Käytän näitä myös kesällä. Olen käyttänyt näitä jopa Thaimaan helteessä ja ei ole hiostavat. Jos jokin miinus pitäisi sanoa, niin näiden pukeminen ei ole maailman seksikkäintä puuhaa, vyötärön sauma kun on aika kireä. Muuten, nämä ovat aivan täydelliset ja käytän niitä todella monen asun kanssa. En treenivaatteiden alla, mut melkein kaiken muun. Change Lingerie Shaper-Pants löydät tästä linkistä. 

Seuraa minua somessa, julkaisen siellä paljon materiaalia päivittäin.
alonakuusisto

3

Vastaa