Miten saada iho kesän jälkeen taas kuntoon | Alona K | Poseland

  • Artikkelin kategoria:Alona
  • Artikkelin kommentit:0 kommenttia

* Kaupallisessa yhteistyössä: MayBeauty
Ketään ei varmasti tarvitse enää muistuttaa, että kesä oli aivan ihanan lämmin ja aurinkoinen. Joidenkin mielestä jopa tuskaisen lämmin. Itse rakastan kesää ja aurinkoa, mutta pakko myöntää, että sisälämpötila kun nousee kolmeenkymppiin, niin se ei enää ollut kovin kivaa.

Ostinkin juuri ilmastointi laitteen ensi kesää varten, sillä tänä kesänä ne olivat kaikki loppu. Nyt ollaan ainakin varauduttu, jos vaikka lämmin kesä “yllättää” meidät suomalaiset uudestaan.

Meikkiä en varmaan käyttänyt koko kesän aikana kuin about viisi kertaa. Tuossa helteessä ei tehnyt mieli laittaa kasvoille yhtään mitään. Onneksi näin, koska en myöskään jaksanut kesän aikana panostaa ihonhoitoon. Puhdistus ja kasvojenhoito jäi täysin. Ehkä se johtuukin juuri siitä, että kun ei meikannut kasvoja, niin ei niitä tullut myöskään pestyä kuin korkeintaan suihkussa.

Kun heräsin toissa aamuna aamuna, näytin suoraan sanottuna aika kamalalta. Kasvot olivat harmaat, silmäpussit roikkuivat poskilla ja nenä oli täynnä mustapäitä. Sillä hetkellä tajusin, että nyt on taas pakko tehdä jotain kasvoilleni.

Silmäpusseihin auttaa riittävä uni, nesteytys ja silmänympärysvoiteiden käyttäminen ja ihon kirkastamiseen ja mustapäihin auttaa parhaiten The Incredible Face mask. Olen käyttänyt naamiota ennenkin ja se on ehdottomasti paras apu mustapäihin mitä on.

The Incredible Face Mask poistaa mustapäitä, ylimääräistä öljyisyyttä sekä kuollutta ihosolukkoa tehden ihostasi huomattavasti puhtaamman ja raikkaamman.

Pese kasvosi huolellisesti ennen The Incredible Face Maskin levittämistä, jotta iho ei ole rasvainen eikä kostea. Näin varmistat, että naamio pystyy  keräämään mahdollisimman paljon likaa ja kuollutta ihosolukkoa kasvoiltasi.

The Incredible Face Mask on todella helppo levittää, paketin mukana tulleen pensselin avulla. Naamio tuntuu iholla ihanan viileältä ja raikkaalta.

Kun kasvonaamio alkaa kuivua, tuntuu iholla kivaa pientä kihelmöintiä. Mietin aina silloin, et “Yes, nyt sieltä lähtee kaikki epäpuhtaudet!”

Naamio pitää poistaa rauhallisesti ylös päin vetäen, jotta kaikki tarvittava lähtee naamion mukana pois. Kasvonaamion poistaminen voi kirpaista vähän, varsinkin jos kasvoilla on paljon pientä karvoitusta, mutta missään nimessä naamion poistaminen ei ole kivuliasta.

Kasvonaamion poistamisen jälkeen iho tuntuu heti niin paljon kevyemmältä ja raikkaammalta. Vaikka olen käyttänyt Incredible Face Maskia aikaisemminkin, niin yllätyn aina sen uskomattomasta lopputuloksesta ja siitä miten eron huomaa heti.
Käytin Maybeautyn kasvonaamiota ensimmäisen kerran viime kesänä ja sen jälkeen ihoni ollut paljon kirkkaampi, puhtaampi, rasvattomampi ja helppo hoitoinen. Jopa nytkin, vaikka kesällä olin super laiska ihon puhdistuksen kanssa. Vielä vuosi sitten kasvoni kukoistivat kuin teini-ikäisellä tytöllä, mutta nyt saan näppylöitä enää todella harvoin.

Paras osuus on naamion käytössä on ehdottomasti se, kun näet heti mitä muutoksia on tapahtunut. Mustapäitä ja kuollutta ihosolukkoa näkyy kasvonaamiolla. On ihana tietää, että tätä “roskaa” ei ole enää mun kasvoilla.

Jos et ole vielä kokeillut The Incredible Face Maskia, niin nyt kannattaa ehdottomasti kokeilla.

Kaikki blogini lukijat saavat -30% alennuksen Maybeauty verkkokaupasta.

Kun tilaat tuotteita, käytä koodia: alonavau
Koodi on voimassa 30.09.2018 päivään saakka
Tilaamaan pääset helposti TÄMÄN LINKIN KAUTTA.

1

Vastaa