Miten järjestää helpot lasten synttärit – ilman vaivaa ja ilman stressiä

  • Artikkelin kategoria:Alona
  • Artikkelin kommentit:0 kommenttia

*Tämä postaus on tehty yhteistyössä Hop Lop -Roihupelto

Lasten synttärit kuulostavat varmasti hauskoilta ja oikein ratki-riemukkailta juhlilta – lapsille ja lapsettomille aikuisille ehkä, mutta ei vanhemmille. Ei ainakaan niille jotka ovat rehellisiä itselleen. Vanhemmille tämä päivä voi olla äärimmäisen stressaava jo pelkästään ajatuksena.

Ensin pitää miettiä minkälaiset synttärit järjestää. Missä ja mikä teema? Jos järjestää kotona, pitää keksiä millä teemalla koristelee kodin, jos vuokraa tilan, saa venyttää kukkaroaan oikein huolella. Juhliin täytyy keksiä leikkejä, eikä mitä tahansa leikkejä. Leikkien pitää olla uniikkeja ja hauskoja. Plussaa on jos juhlissa järjestetään erilaisia kilpailuja, mistä voi voittaa kivoja palkintoja. MUTTA, pitää muistaa yksi ”tärkeä” asia. Lasten kilpailu ei tänä päivänä saa oikeasti olla kilpailemista vaan kaikkien pitää saada voittaa, ettei kenellekkään tule paha mieli… Itse vastustan tätä ajattelutapaa täysin, joten meidän juhlissa ei paljon kilpailuja nähdä.

Lyanan synttärit on Joulukuussa ja niiden kohdalla päätin tehdä jotain muuta, kuin pitää synttärit kotona ja stressata just joulun alla kaikesta mistä yläpuolella kirjoitin. Mietin erilaisia paikkoja missä synttäreitä olisi mahdollisimman helppo järjestää, kuitenkin niin, että lapsilla olisi hauskaa ja he nauttisivat ajastaan.


Meidän lähellä on Hop Lop Roihupelto ja tutkiskelin hieman heidän synttäri vaihtoehtoja ja ne tuntuivat kaikista sopivimmilta meidän tarpeisiin. Halusin järjestää tytöille juhlat, jossa he pääsevät liikkumaan, hikoilemaan ja leikkimään yhdessä.


Synttäreiden varaus oli super helppoa. Hop Lop -sivuilla löyty erilaisia juhla vaihtoehtoja, joista pysty varaamaan itselleen sopivan paketin.
Juhlat alkoivat sillä, että Hop Lop -henkilökunta kutsui vieraan yhteen ja johdatti synttäreitä varten varattuun huoneeseen. Huoneita oli paljon erilaisia ja eri aiheisia – Lyanan synttärit olivat Disco -huoneessa.

hop-lop-synttärit

Pienen herkuttelun jälkeen lapset pääsivät leikkimään vapaasti. Meillä oli tarjolla popparia, keksiä, karkkia, mehua ja vihannestikkuja. Vaihtoehtona olisi ollut myös ruokakattaus, mikä sisältää esim nugetteja, hamppareita ja muuta herkkua. Me valitsimme tällä kertaa HYVÄ -paketin.


Leikin jälkeen Lyanan juhlaseurua kuulutettiin juhlahuoneeseen, jonka jälkeen henkilökunta toi suuren jäätelökakun synttärisankarille. Lahjaksi sankari sai Hop Lop -kortin, jolla hän pääsee kuukauden ajan ilmaiseksi leikkimään ja vieraat saivat viiden euron alennuskupongin leikkipuistoon.

Parasta tässä oli se, että minun ei tarvinnut tehdä mitään muuta, kuin olla paikalla. Lasten leikkiessä pääsin istumaan pehmeälle sohvalle, nauttimaan kuumaa kahvia ja lukemaan kirjaa. Olisin voinut olla myös leikkimässä, mutta olin flunssan kourissa, joten minun oli leikit tältä osaa skipattava. Voin sanoa, että ennen joulua, synttäreiden järjestäminen Hop Lopissa oli pelastus. TÄSTÄ löytyy myös meidän vlog -jakso, jonka kuvasimme synttäreiltä. Synttärit alkavat kohdasta 24:10.

Ihanaa viikon alkua ja käykäähän tutustumassa Hop Lop -lasten synttäreihin TÄÄLTÄ.

0

Vastaa