MITÄ TAPAHTUI KUN LOPETIN KAHVIN JUONNIN

  • Artikkelin kategoria:Alona
  • Artikkelin kommentit:0 kommenttia

Olen viime aikoina juonut tolkuttomasti kahvia, 5-7 kuppia päivässä. Kuvittelin jostain syystä, ettei se vaikuta minuun negatiivisesti mitenkään. Olin hieman väärässä. Varsinkin jos join kahvia iltapäivällä, tunsin omituista vapinaa ja joskus heräsin yölläkin siihen.

Missään nimessä en halua lopettaa kahvin juontia kokonaan, koska a) aamukahvit on parasta mitä tiedän ja b) kahvia juodaan silloin kun käydään ystävien kanssa kahvilla. Se on se juttu!

Olen kuitenkin ollut aina vahvasti sitä mieltä, etten ole mistään riippuvainen, pystyn lopettamaan vaikka kahvin juonnin heti -no problem!
Päätin lopettaa kahvin juonnin hetkeksi ja katsoa miten käy.

Well, ensimmäinen päivä meni ihan ok. Yllättävää kylläkin, sillä yleensä mulle tulee pääkipua jos en ole saanut aamukahvia 12 mennessä. Toinen päivä oli ihan kamala. !4:00 mennessä olin kuin kävelevä Zombie. Olisin voinut kirjaimmellisesti nukahtaa pystyyn.  Kolmas päivä oli samanlainen kuin toinen. Meinasin taas nukahtaa jo kolmen aikaan. Neljäs, sama homma. Kävelevä Zombie ja kolmen aikaan silmät painuu kiinni.

Tänään aamulla join yhden kupin kahvia ja voin sanoa, että mussa oli energiaa kuin pienessä kylässä! Treeni oli aivan mahtava! Olisin voinut nostella painoja vaikka koko päivän. Ajatus virtasi, ideoita syntyi niin, että sanelukone sauhusi. Missään vaiheessa ei myöskään alkanut väsyttämään. Liekö sitten placebo vaikutus vai ei, mutta veikkaan kyllä, että se kahvin pois jättäminen on tuntunut huomattavasti…

Huppari: Disturb Clothing

Huppari: Disturb Clothing

Jotenkin sitä ei ole osannut ajatella, minkälainen vaikutus kahvilla voi olla elimistöön mutta nyt sen huomaan ja vaikka en aio lopettaa kahvin juontia täysin, aion kyllä vähentää huomattavasti.
Tänään join yhden kupin aamulla ja yhden iltapäivällä. Uskalsin juoda iltapäivällä kupillisen kerta tänään tulee olemaan pitkä ilta -haastattelun editointia. Vieraanani oli tänään Viulu elokuvan ohjaaja ja näyttelijä Ramin Sohrab. Yritän saada tämän jakson huomiseksi teille.

Muistakaa hei myös, että Fitnesstukulla on ilmainen toimitus 17.4 asti!!! Eli TÄSTÄ tilamaan ravinteet pääsiäiseksi kotiin!

0

Vastaa