MILTÄ NÄYTTÄÄ BJJ, NYRKKEILY, MMA, THAINYRKKEILY JA POTKUNYRKKEILY

  • Artikkelin kategoria:Alona
  • Artikkelin kommentit:0 kommenttia

Kerroin edellisessä postauksessa GB Gymin avoimista ovista ja siitä, että halusin käydä katsomassa esittelyt eri lajeista jos sitä innostuisi joskus jopa kokeilemaan. Postauksen voit lukea tästä.

Olen jostain syytä pienestä pitäen tykännyt katsella taistelu elokuvia ja haaveillut ryhtyväni taistelijaksi ja pelastaa kaikki maanpäällä. Muut leikkivät barbeilla ja minä kuvittelin olevani supermies.

6.1 käytiin GB Gymin avoimissa ovissa ja kuvasin sieltä pientä pätkää, sillä tyttäremme oli yksi kamppailijoista jotka esittelivät näitä hienoja lajeja.

Lajeja joita avoimissa ovissa esiteltiin olivat nyrkkeilu, potkunyrkkeily, brasilialainen jujutsu, thai nyrkkeily ja vapaaottelu.

Jos olet kiinnostunut kokeilemaan näitä lajeja, niin tässä on uudet kurssit joita GB Gymillä alkaa.

Ja ei, tämä ei ole maksettu mainostaminen. Olen vain yksinkertaisesti erittäin tyytyväinen asiakas. Tai itseasiassa, minun tyttäreni on se varsinainen asiakas, hänkin hyvin tyytyväinen sellainen mutta minä olen tämän tyytyväisen juniorin äiti, joka on huomannut miten positiivisen vaikutuksen tämä laji ja nämä valmentajat ovat tyttärelleni antaneet.

Ehkä jonain päivänä minäkin lähden kokeilemaan kamppailulajia, se jää nähtäväksi -houkutus on ainakin suuri.

1

Vastaa