MILFS GONE WILD

 • Artikkelin kategoria:Alona
 • Artikkelin kommentit:2 kommenttia

 

Viikonloppuna lähdin katsomaan Lahden NFE -kisoja hyvän ystäväni Sara Luukkasen kanssa. Parin viimeisen vuoden aikana olen ollut kisoissa työn merkeissä ja kuvannut tapahtumaa ja kilpailijoiden haastatteluja. Tällä kertaa keskityin vain ja ainoastaan kisojen seuraamiseen. Vlogia kuvasin tietenkin hieman mutta en muuta.

Ollaan Saran kans tehty jo pari reissua kisoihin yhdessä ja mielelläni lähdin hänen kanssaan tänäkin vuonna. Meillä on vähän sellainen ”Mom’s gone wild” meininki kun yhdessä lähdetään.
Meille ”gone wild” tarjoittaa kuitenkin sitä, että me saadaan olla rauhassa ilman lapsia, voidaan valittaa kaikista arjen ”elämääkin suuremmista asioista”, saadaan laiskotella tekemättä kotiaskareita jne. Me pakataan bile vaatteiden sijaan matkalle mukaan villasukat ja yöpaita, kaikki muu me sitten unohdettiinki pakata… Kumpikin unohti hammastahnat, kasvorasvat, meikinpoisto aineet ja kaiken muun tärkeän.

Näillä reissuilla me kirjaimellisesti syödään, levätään, ollaan tekemättä yh-tään mitään ja NUKUTAAN! Saatetaan me pari lasia viiniä ottaa -ehkä…
Kaikista eniten molemmat kuitenkin odotti nukkumista ihanissa valkoisissa lakanoissa ja hotellin aamupalaa. Kyllä, meillä oli villiäkin villimpi viikonloppu…

Käytiin launtai iltana myös syömässä ystäväni Umpun kanssa. Siinä on kans yks Milfien Milf. 🙂 Me ei olla Umpun kans hetkeen nähty ja kun suu kävi koko ajan, unohdin täysin ottaa kuvan hänen kanssaan. Ruuasta tietenkin kaikki muisti ottaa kuvat, koska eihän sitä voi käydä syömässä ilman, että annoksesta ottaa kuvan.
Umpun blogin löydät tästä.

Kaks hyvin levännyttä Milfiä valmiina hotellin aamiaiselle -Hitto, että oli mahtava aamupalapöytä Lahden Seurahuoneen Hotellissa!

Mielestäni jokaisen itseään arvostavan äidin olisi hyvä ottaa pieni irtiotto arjesta ja jättää lapset, mies sekä arjen askareet ja tehdä jotain ihan muuta. Kukaan äiti ei voi väittää, etteikö ne suloistakin suloisemmat lapset eivät joskus kävis hermoille. Jos rehellisiä ollaan, niin meillä on joka päivä hetkiä kun jollain menee hermot.. ja siksi on tärkeää, että joskus pystyy lähtemään hetkeksi pois lataamaan akkuja.

Ajat muuttuva ja niin muuttuvat myös tietyt asiat kisoissa ja sen takia halusinkin päästä näkemään missä nyt mennään. Bikini fitneksessä asennot vaihtuvat aika tiuhaan tahtiin kun taas body fitneksessä ne ovat pysyneet samoina jo vuosia. Myös lookit muuttuvat ja samoin bikinien muodot. Muistan kuinka silloin kun minä kisasin, vihasimme kaarituellisia biksuja kun taas nyt ne ovat todella kauniita ja näyttäviä. Niin sitä vaan silmä tottuu asioihin mitä joskun ei voinut muka sietää.

Esiintymisessä huomasi miten monella näkyi jännitys yleisöön saakka. Kauniimmilta näyttivät ne kilpailijat jotka pysyivät paikallaan rauhallisesti, heilumatta puolelta toiselle koko ajan. Myöskin huomasin taas miten tärkeässä roolissa hymyily on.
Ben Weiderissä oli eräs todella upea kilpailija joka oli ihan mielettömän kaunis ja hyvässä kunnossa oleva nuori nainen. Hän hymyili alussa kauniisti mutta hetken päästä hänellä tapahtui jotain, mikä veti hymyn huulilta. En tunne häntä, enkä tiedä mitä tapahtui mutta huomasin tämän kerta seurasin häntä lavalla ,sillä hän kiinnitti huomioni heti lavalle noustua. En tiedä oliko sitten se ettei hän päässyt ekaan vertailuun ja siitä hänelle iski epävarmuus -noh, oli mikä oli, niin heti kun hänen hymy hyytyi, loppui myöskin loiste lavalla. Hän olisi varmasti sijoittunut paremmin jos hän olisi jaksanut hymyillä koko ajan.
Voi olla, että tulee lavalle noustessa yhtäkkiä jokin epävarmuuden tunne tai ylipääsemätön jännitys, mutta sitäkin pystyy harjoittelemaan miten siitä pääsee yli ja miten feikata aito hymy vaikka jännittäisi.
Seuraavana päivänä tämä kilpailija loisti taas lavalla ja hän jaksoi hymyillä kisan läpi, joten hän vei voiton omasta sarjastaan.

Poselandin bloggari Liisa Eronen sijoittui hienosti ykköseksi! Kuva: Bodynews.fi

 

Liisa Eronen on tehnyt ihan mielettömän duunin! Miettikää sitä, että hän on 26 vuotias neljän lapsen äiti! Kyllä, neljän lapsen äiti! Hänen vanhin lapsi on 8-vuotias joten voitte kuvitella, että hänellä on kädet täynnä. Jos joku selittää, että ei aika riitä treenaamiseen niin paskan marjat sanon minä ja varmasti Liisa on samaa mieltä.
En sano, että kisoihin tarvitsee treenata mutta on ihmisiä jotka valittavat, että he treenaisivat jos olisi aikaa.

Poselandin upea bloggari Johanna Kokkilla sijottui hienosti neljänneksi ensimmäisissä SM -kisoissa. Hieno suoritus!!!

Valitettavan moni kilpailija munasi kisansa esiintymisellä. Rauhaton heiluminen line-upissa on rumaa katsottavaa. Tytöt jotka olivat harjoitelleet paljon, näyttivät itsevarmoilta ja he erottuivat näin muista. Sitä ei voi tarpeeksi painottaa, kuinka paljon esiintymistä on harjoiteltava. Moni ajattelee, että eihän siellä tarvitse muuta kuin kävellä ja kääntyä pari kertaa. Sitten ku he nousevat lavalle ja tekevät jotain harjoittelematta, se myöskin näyttää siltä. Ne tytöt jotka ovat harjoitelleet niin, että esiintyminen tulee selkärangasta, he tietävät mitä tekevät ja he pystyvät samalla esiintymään aidosti yleisölle ja tuomareille.

Kuva: Mike Siren

Moni on puhunut paljon Mika Sihvosesta ja olen nähnyt miten hän on vienyt monta ykköspaikkaa viimeisistä kisoista mutta nyt kun näin hänet livenä, niin jumankauta mikä heppu! Ei pahalla mutta kellään ei ole mitään saumaa hänen vierellään. Hän on niiiin kovassa kunnossa oleva kaveri ettei tosikaan. Hänen rakenne on ihan kuin veistetty tätä kisaa varten ja hänen esiintyminen ihan omaa luokkaansa myös. Kun Mika astui lavalle, esiintyi hän ensimmäisestä askeleesta alkaen. Hän hymyili koko ajan ja hän näytti siltä, että hän todella nautti lavalla. Yleisössä KAIKKI puhuivat hänestä. Siis, siinä oli kilpailija kenestä ei saanut silmiä irti kun hän oli lavalla -näin kaikkien pitäisi esiintyä.

kuva: Magnetphotography

Tosiaan koodi ALONA10 on voimassa vielä 15.10 saakka, eli vielä ehtii hyödyntämään lukijoiden tarjous!
Tuolla koodilla saatte 10€ alennuksen yli 50 euron ostoksista. Shoppailemaan pääsette täältä.

2

Tällä artikkelilla on 2 kommenttia

 1. Tiia

  Haluisiksä vielä kisata tai ootko suunnitellu meneväs kisoihin? 🙂 kuinka pitkä oot?

  1. Alona

   En mä enää harkitse kisoja. Tykkään opettaa mutta mun tavoite ei koskaan ollut ura kilpailijana. 🙂

   Olen 164cm pitkä.

Vastaa