MIKSI HÄPEÄMME EPÄONNISTUMISTA JA VAIKEITA AIKOJA

  • Artikkelin kategoria:Alona
  • Artikkelin kommentit:0 kommenttia

Meillä on jostain syystä tarve esittää vahvaa ja menestyvää, eikä kukaan kehtaa myöntää tai kertoa, että nyt menee huonosti. Jostain syystä vaikeita aikoja hävetään. 
Itse olen sitä mieltä, että ei ole häpeä jos sinulla menee hetkellisesti huonosti tai jos parisuhteesi on koetuksella, tai jos yrityksesi ei tuota tulosta. On häpeä jos et yritä, on häpeä jos vain istut perseelläsi tekemättä mitään ja odotat, että joku auttaa sinua -valtio, vanhemmat, ystävät, sponsori tai joku muu.
EI! Kenenkään ei kuulu antaa sinulle mitään vaan sinun täytyy tehdä itse töitä pärjätäksesi.

On totta, että et voi menestyä yksin. Vaikka keksisit uuden Facebookin tai olisit uusi Arnold, tulet silti tarvitsemaan apua. Joko kumppania jakamaan yrityksen vastuut, vanhempia tai ystäviä tukemaan henkisesti, mentooria jonka neuvo oikealla hetkellä auttaa sinua jaksamaan vaikeiden aikojen yli tai vihamiestä sanomaan juuri ne oikeat v*ttumaiset sanat, joiden takia päätät näyttää mihin pystyt!

Jostain syystä ihmiset odottavat sinun menestyvän, varsinkin jos olet yrittäjä. Kuka tahansa voi ryhtyä yrittäjäksi mutta kaikki eivät menesty siinä -ei ainakaan heti.

Mutta kuka määrittää milloin olet menestynyt?

Minulta on viimeisen kahden vuoden aikana kysytty useasti ”miksi et vielä ole menestynyt? Miksi sinulla ei ole vielä omaa TV-ohjelmaa? Miksi sinua ei ole vielä ”löydetty” ja otettu telkkariin? Miksi sinulla on vielä noin vähän tilaajia?” Sitten on taas niitä jotka sanovat ”Sinulla menee niin hyvin, miksi vielä ajat tuollaisella halvalla autolla” Sinulla on varmasti paljon rahaa kun sinulla menee noin hyvin”

haastattelussa

“I’m most interested in questions about people. What will enable us to live forever? How do we cure all diseases? How does the brain work? How does learning work and how we can empower humans to learn a million times more?”

Hän on myös lahjoittanut biljoonia dollareita erilaisiin tutkimuksiin aiheeseen liittyen.

Niin kuin sanoin, menestyminen on jokaiselle henkilökohtainen asia, kukaan muu ei voi määrittää sitä milloin olet menesnyt, vain sinä itse voit sen tehdä.

Mutta, oli tavoite mikä tahansa, jokainen tarvitsee oikean kumppanin rinnalleen, niin henkilökohtaisessa kuin työelämässäkin. Oikean kumppanin valitseminen ei aina ole helppoa ja silloin pitää vain luottaa omaan intuitioon ja joskus jopa ottaa riski. Riski otetaan aina silloin kun suhde tai yhteistyö aloitetaan uuden tuttavuuden kanssa. Silloin voimme vain toivoa parasta, että valinta on oikea. Joskus valinta on väärä mutta sitä ei pidä pelätä, sillä kaikki me myös tiedämme sen, että virheistä opitaan, niitä ei pelätä!

Muutamat lukijat ja katsojat ovat saattaneetkin jo huomata, että  olemme aloittaneet yhteistyön Disturb Scandinavian kanssa. Disturb oli Poselandin ensimmäinen pitkäaikainen kumppani ja erittäin tärkeä sellainen! Olen erittäin innoissani tästä, sillä meillä on suunnitteila erittäin isoja ja mielenkiintoisia uudistuksia, niitä en voi vielä kuitenkaan teille paljastaa. 😉

Disturbilla on erittäin ammattitaitoinen, ahkera, menestynyt ja ihana porukka ja teen enemmän kuin mielelläni yhteistyötä heidän kanssaan.
Jos yritys ei ole sinulle entuudestaan tuttu, niin tässä on Ylen uutinen kotimaisesta Disturb Scandinavia yrityksestä. Jutun voit lukea TÄSTÄ.

Olen saanut työni puolesta tutustua erittäin ihaniin ihmisiin, niin yhteistyökumppaineihin kuin myös viikottaisiin AlonaTV -vieraisiin. Samoin te katsojat olette olleet aina se erittäin tärkeä osa tätä pakettia ja ilman teitä, ei olisi myöskään Poselandia tai AlonaTV:tä.

Haluankin nyt muistaa myös teitä katsojia pienellä lahjalla ja kerta en voi jokaiselle lahjaa lähettää, niin joudumme sen arpomaan teidän kesken.

Ihan vielä ei olla ”Oprah tasolla” niin en voi jokaiselle antaa omaa lahjaa. HUOM -Vielä! 😉

Arvonnassa palkintona on 100€:n lahjakortti Disturb.fi verkkokauppaan!! Kauppaan voit tutustua TÄSTÄ.

Varsinainen kisa käydään Poselandin Facebook -sivulla ja lisäohjeet löytyvät sieltä myös.

Onnea arvontaan ja kiitos teille kaikille katsojille, että olette pysyneet matkassa mukana ja uusille katsojille ja lukijoille, toivottavasti viihdytte! <3

Ps. Muistakaa, oli teidän tämän hetkinen tilanne miten huono tahansa, älä luovuta, sillä kaikkeen löytyy aina ratkaisu. Vastaus ongelmaan ei aina ole kirkkaana mielessä tai se ei tipu taivaasta syliin lottovoittona mutta jos yrität etkä luovuta, tulet pääsemään vaikeuksien yli!

0

Vastaa