Ensimmäinen kulta ja uusi talo

  • Artikkelin kategoria:Alona
  • Artikkelin kommentit:0 kommenttia

Huh, miten mahtava viikonloppu on takana. Meidän koko viikonloppu oli täynnä iloa, jännitystä ja rakkautta. Kaikki alkoi perjantaista kun pääsin nuorimmaiseni kanssa elokuviin. Meillä on kotona käytössä pistetaulukko, johon merkitään lasten pisteet. Pisteitä saa hyvästä käytöksestä ja siitä, kun on tehnyt kotitöitä ahkerasti. Lapset saavat itse valita minkä pienen palkkion he saavat kun 10 pistettä tulee täyteen. Yleensä se on laatuaikaa joko minun tai Artun kanssa. Tällä kertaa Lyana valitsi elokuviin menon. Kävimme katsomassa The Boss Baby elokuvan.

Snapchat: alonakuusisto

Snapchat: alonakuusisto

Lauantaina lähdimme koko perheen voimin katsomaan Alynan BJJ -kisoja. Mukana oli tietysti myös Alynan Julia täti, joka on nyt kans Alynan harrastuksen myötä kiinnostunut lajista. Voi olla, että ensi syksynä meidät nähdään Julian kanssa Gb Gymin alkeiskurssilla…

Alynalla oli kaiken kaikkiaan neljä ottelua, jotka hän voitti kaikki. Nämä neljä voittoa toivat hänelle ihka ensimmäisen kultamitalin!
Jokainen matsi on yhtä jännitystä ja minulle äitinä jopa hieman hermoja raastavaa. Jokainen matsi kestää kolme minuuttia ja jos tulee häviö, loppuu kisat siihen ja voidaan lähteä kotiin. Niin kuin oleme aikaisemmin lähteneet Alynan ensimmäisissä kisoissa. Kun matsissa tulee voitto, tulee sen jälkeen aina uusi matsi kunnes ottelija pääsee finaaliin asti.

alyna innoissaan.JPG
Alynan valmentaja Jesse Vuorio

Alynan valmentaja Jesse Vuorio

Alynan seurakaveri oli myös kisaamassa ja molemmat junnut taistelivat hienosti tiensä finaaliin. Alyna ja Joona painivat samassa sarjassa, joten valitettavasti he joutuivat finaalissa vastakkain. Alyna ja Joona ovat hyviä ystäviä ja tukevat aina toisiaan. Oli mahtava nähdä miten ihanasti he ottivat tämän ”ikävän” tilanteen vastaan. Ennen finaalia he onnittelivat toisiaan ja he olivat iloisia siitä, että he saivat Gb Gymille hopea- ja kultamitalin. Sillä ei ole mitään väliä kumpi saa hopeaa tai kultaa, sillä he ovat molemmat jo voittajia. Matsi päättyi pistein 0-0 mutta tuomari valitsi Alynan voittajaksi ottelutyylin perusteella.

Alynan matsin jälkeen jäimme vielä seuraamaan toisen seurakaverin Eeemelin kisoja -hän sijoittui tiukan finaalitaiston jälkeen hopealle. Kisan jälkeen lähdimme yhdessä syömään ja juhlimaan Alynan ensimmäistä turnausvoittoa.

Arttu pyysi meidät myös palolaitokselle mitalikahveille.

Arttu pyysi meidät myös palolaitokselle mitalikahveille.

Sunnuntaina oli tietenkin äitienpäivä ja se aloitettiin nauttimalla ihanasta aamupalasta perheen kesken. Kävin puolenpäivän aikaan pitämässä yhden posetunnin mutta sen enempää en sunnuntaina töitä tehnyt.

Illalla oli sitten poikani Danielin jenkkifutis peli. Päästiin taas jännittämään. Tällä kertaa ei tarvinnut liian paljon jännittää, sillä Danielin joukkue Helsinki Wolverines voitti pelin 47-0.
Pelin jälkeen kävimme taas perheen kanssa perinteisellä juhlaillallisella, jonka jälkeen kaikki olivat super väsyneitä ja painuimme heti kotiin tullessa pehkuihin.

Eilen oli sitten vielä vähän erityisempi päivä. Aamulla töitä ja porrastreeniä jonka jälkeen lähdin lähdin hiusten värjäykseen Salon Da Costaan.

Hiukset: Salon Da Costa 

Tämän jälkeen kävimme viemässä ensimmäisen autollisen tavaraa meidän uuteen kotiin. Kyllä, olemme eilen ostaneet uuden talon! Ei vain meille uusi, vaan ihka uusi –talossa ei ole asunut ketään ennen meitä.
Perjantaina tehdään loppu muutto, enkä malta odottaa, että päästään asumaan meidän uuteen kotiin!

Otan pian lisää ja parempia kuvia meidän uudesta talosta.
Tälläisen viikonlopun ja uuden kodin hankkimisen jälkeen ei voi muuta kuin olla kiitollinen ja onnellinen. Vielä kun Leijonat voittais kultaa, niin kaikki olisi hyvin!

1

Vastaa