Mamma uimapukumallina

 • Artikkelin kategoria:Alona
 • Artikkelin kommentit:9 kommenttia

*sisältää mainoslinkkejä
Sain kunnian olla Change Lingerie #ihanatnaisetaltaalla tilaisuudessa uimapukumallina, esittelemässä uusinta uimapuku mallistoa muotialan vaikuttajille. Kanssani malleina olivat myös ihana Rosanna Kulju, Janna-Juulia Vuorela ja Laura Liukkonen.

Kun sain kutsun tulla Changelle malliksi, niin naurahdin hieman itsekseni. Kukapa olisi uskonut, että minut kutsutaan malliksi nyt, kun olen yli kolmekymppinen, kolmen lapsen äiti.

Kuva: Laura Matilainen
Tein pari viikkoa sitten vlog -jakson, jossa testasin erilaisia rintaliivejä Change liikkeessä, heidän erittäin ammattitaitoisen myyjän kanssa ja ihastuin heti heidän tuotteisiin, brandiin ja henkilökuntaan. Jakson pääset näkemään tästä linkistä. Kun sain kutsun heiltä tulla mukaan tähän tilaisuuteen, en epäröinyt hetkeäkään, vaan suostuin heti.

Tilaisuus oli aivan ihana ja nautin joka ikisestä hetkestä, kun sain istua meikattavana ja pyörähdellä kauniissa uima-asuissa.
Change Lingerie Suomen toimitusjohtaja Marjo Topi
Suuri kiitos Marjolle, että sain olla mukana esittelemässä upeita uutuuksia ja pääsin viettämään ihanaa hemmottelu hetkeä.
 

Change Lingerien uuteen uimapuku mallistoon pääset tutustumaan tästä linkistä.
Olen päässyt jo rannallekkin testaamaan tätä uimapukua ja voin sanoa, että toimii! Istuvuus ja tuki on tässä mallissa loistava. Ja mikä parasta, uimapuvun rypytys antaa upean, vartaloa muokkaavan efektin.
Tämän uimapuvun löydät tämän linkin takaa.
Mukana tilaisuudessa oli myös muutama toimittaja eri medioista. Kävimme kaikki mallit mm. Iltasanomien haastateltavana. Iltasanomien toimittaja oli mukava nuori nainen, jonka kanssa kävimme kivan keskustelun nykyisestä työstäni, bloggaamisesta, videoiden tuottamisesta ja poseerausvalmennuksesta. Tietysti keskustelun aikana kysyttiin se kuuluisa kysymys, että mistä idea bloggaukseen ja videoiden tuottamiseen lähti. Vastasin, että innostus bloggaamiseen lähti vuonna 2013 kun kisasin bikini fitneksessä. Long story short, kun aamulla heräsin ja näin, että juttu oli julkaistu, olin vähän ihmeissäni otsikoinnista.

Olenko se vaan minä vai eikö tuosta fitness leimasta pääse millään eroon? Olen mielestäni saavuttanut  paljon mielenkiintoisia ja tärkeitä asioita viimeisen viiden vuoden aikana, mutta silti fitness tuntuu olevan niistä kaikista kiinnostavin?  Vaikka saavutukset eivät välttämättä ole maata mullistavia, niin kyllä ne mielestäni fitness lavoille nousemisen voittaa.
Ja jotta sanomaani ei nyt vääristettäisi, niin sanon tämän hyvin selvästi: en missään nimessä tarkoita, että fitneksessä kilpaileminen olisi huono asia tai etten pitäisi fitness kilpailijoista. Opetan poseerausta fitness kilpailijoille ja rakastan sitä työtä. Itseasiassa se ei edes tunnu työltä. Rakastan ylikaiken sitä, kun asiakas tulee kiittämään siitä, että hän on oppinut rakastamaan itseään juuri sellaisena kun on, sekä esiintymään itsevarmasti ja näyttävästi. Toivon, että saan jatkaa fitness kilpailijoiden ja muiden naisten kanssa työskentelyä vielä pitkään!

Kuva: Laura Matilainen 

Olen joskus vannonnut, etten tule koskaan käyttämään uimapukuja, vaan pelkkiä bikineitä. Toisin kuitenkin kävi.. Tänä päivänä uimapuvut niin kauniita ja elegantteja, että käytän niitä jopa enemmän kuin bikineitä.
Mikä on teidän tämän kesän suosikki, uimapuku vai bikinit?

15

Tällä artikkelilla on 9 kommenttia

 1. Noora

  Tällä hetkellä mä oon vannoutunut bikini käyttäjä, syystä että mulla tulee niin helposti kuuma uimapuvussa.. joo tiedän kuulostaa pöhköltä. Johtuu varmaan siitä, että en oo koskaan löytänyt istuvaa uikkarii, joko liian iso tai tiukka.
  Mut luettuani sun blogin..ajatus taas heräsi uudestaan. Saatan lähteä uimapuku ostoksille.
  Ihanaa keskiviikkoa ❤️

  1. Alona

   Biksut on kyl ihania myös, kunhan on sopivan tukevat. 😉 Muuten me kaks, ei voida tehdä muuta kuin istua paikallamme niissä, jos ei ole. 🙂 Ihanaa viikkoa sinulle myös <3

 2. Annika Rintala

  Mulla on ihan sama kun sulla. Ennen käytin aina pelkkiä bikineitä mutta nyt on alkanut uimapuvut kiinnostaa ja otin just käyttöön yhden tosi vanhan Adidaksen uimapuvun, jonka ajattelin olleen jo menneen talven lumia mutta onkin taas ”muotia” ????
  Muutenkin suunnitelmissa mennä uimapukuostoksille, uimapuvut on nykyään kivoja! ????????

  1. Alona

   Joo, ne addud on nyt niin in! Käy ihmeessä tsekkaamassa Changen mallisto, siellä on aivan mielettömiä uikkareita. <3

 3. Johanna Koskinen

  Mä vedän aina nykyään siis valebikineissä, jotka ei siis ole bikinit oikeasti vaan urheilualusvaatteet, mutta menee täydestä monille!,???????? Pitäsköhän tän postauksen myötä ihan investoida oikeisiin.. näyttää hyvältä!!

  1. Alona

   Haha, mä oon tehny samaa, mut en tee enää. Kyl sen eron huomaa fiiliksessä, kun löytää sopivat uikkarit. <3

 4. Katja

  Bikinit, juuri tein postauksen tänään Changen bikineistä tänään, vaikka olen sinua vanhempi ja äiti itsekin. Mikäs meissä vikana, upealta näytit viime viikon tilaisuudessa!
  Katja
  optimismiajaenergiaa.bellablogit.fi

  1. Alona

   Meissä ei ole mikään vikana <3 Kiitos sinulle ja näytät hyvältä itsekkin!! <3

 5. Ira Kiander

  Hyvältä näyttää! Itse oon aina ollut biksujen perään, mutta etenkään lapsen saannin jälkeen ei ainakaan six-packilla oo ollut aihetta ylpeillä, muuta kuin korkeintaan juotuna ???? joten uimapuvut on alkanut kiinnostaa ja varmasti myös osasyynä se, että nyt on alkanut tulemaan uimapukuja , jotka on oikeesti hienoja, eikä pelkkiä mummo- tai urheilumallisia!

Vastaa