Lopeta riitely 60 sekunnissa -Vinkki joka toimii aina

  • Artikkelin kategoria:Alona
  • Artikkelin kommentit:0 kommenttia

Olen meidän perheessä hyvin tunnettu mun temperamenttisuudesta -olen oppinut sen viimeisien vuosien aikana myöntämään ja jopa nauramaan asialle. Jos ihan rehellisiä ollaan, ei sille voi olla nauramatta… Saatan joskus olla vihainen, enkä edes itsekkään tiedä miksi. Syy voi olla mikä tahansa tai syytä ei ole ollenkaan -saatan ärsyyntyä pelkästään Artun raskaasta hengityksestä tai kovaäänisestä syömisestä… Välillä mun vittuuntuminen ”saattaa” ärsyttää myös Arttua ja jos hänkin ärsyyntyy, ”saattaa” siitä syntyä myös ”pieni” riita.

Arttu, älä nyt ymmärrä väärin, kaikki mun ärsyyntyminen ei ole turhaa. ”Välillä” on myös hetkiä, kun se on ihan aiheellista.

Paita: Disturb Clothing Hiukset: Salon Da Costa

 
Anywho, valitettavasti en ole vielä keksinyt ratkaisua sille, miten en ikinä ärsyyntyisi tai että miten voisin olla aina iloinen. Tunnen usein kun vereni alkaa kiehumaan ja tajuan, että ne tavarat joita siirtelen tai asiat jotka juuri sillä hetkellä saivat vereni kiehumaan, eivät ole oikeasti sen ”kiehumisen” arvoisia.
Vaikka kuinka ymmärrän, että välillä mun suuttumus saattaa olla turhaa tai vähän liioiteltua, niin en silti pysty pelkän mielen avulla hillitsemään itseäni. Ja jos Artulla on vähänkin samat fiilikset, saattaa koko päivä vierähtää, pelkästään toisille sarkastisesti vittuillen….

Nyt on pakko antaa propsit Artulle, sillä hän keksi mainion keinon, jolla muuttaa minkä tahansa ärsyyntymisen tai suuttumuksen hyvälle tuulelle. Eräänä kauniina päivänä, kun olimme juuri kinastelleet jostain arkisesta, turhasta asiasta joka sillä hetkellä tuntui mahdottoman ylitsepääsemättömältä. Arttu käveli mun luo, nosti mut istumaan pöydälle ja sanoi: Nyt mä laitan ajastimen 60 sekunnille ja suutelen sua sen koko ajan! Voin kertoa, että en ollu vihainen enää sen jälkeen. Tämä on toiminut ihan joka kerta. Turhat riitatilanteet ratkeaa nopeasti, kunhan jompikumpi saa nieltyä ylpeytensä sen verran, että voi ajastaa kellon ja aloittaa suutelun -myönnän, Arttu on tässä paljon parempi kuin minä…

Me ollaan otettu 60 sekunnin suutelu käyttöön melkein joka päivälle, vaikka ei oltais edes riidelty, sillä huomasimme myös, miten vähän arjen kiireessä unohtaa niinkin tärkeän asian kuin suutelu. Se sama asia, jota ilman ei melkein voitu elää parisuhteen alussa…
En ole mikään parisuhdeneuvoja, mutta voisin suositella jokaisen pariskunnan kokeilevan tätä. Tässä ei ole mitään negatiivisia riskejä tai sivuvaikutuksia. Muistakaa kuitenkin käyttää maalaisjärkeä -jos olet juuri jäänyt kiinni pettämisestä, en usko, että tämä vinkki on sua varten… Just saying..
Jos päätätte kokeilla tätä, niin kertokaa miten kävi -kuulisin mielelläni teidän kokemuksia.
Mukavia suuteluhetkiä teille kaikille!

1

Vastaa