LIHAVAT EIVÄT SAISI TULLA SALILLE ENNEN KUIN OVAT NORMAALIN PAINOISIA

  • Artikkelin kategoria:Alona
  • Artikkelin kommentit:0 kommenttia

Ajelin viikonloppuna Seinäjoelle pitämään poseeraus-seminaaria Liikuntakeskus Pulssiin ja matkalla kuuntelin tuttuun tapaan Joe Roganin podcastia. Matkoilla on kiva kuunella erilaisia haastatteluja ja podcasteja ja Joe Roganin sekä Tim Ferrisin jaksot ovat minun suosikkejani.

Kiitos kaikille ihanille naisille jotka osallistuitte Poselandin poseeraus-seminaariin Seinäjoella!

Kiitos kaikille ihanille naisille jotka osallistuitte Poselandin poseeraus-seminaariin Seinäjoella!

Yhdessä jaksossa jota kuuntelin, Joe Rogan ja hänen vieraansa puhuivat homoseksuaaleista ja mainitsivat herran jolla on ollut vahvoja mielipiteitä monestakin asiasta – Milo Yiannopoulos. Milo on Brittiläinen media persoona, entinen Breitbart News toimittaja ja luennoitsia/julkinen puhuja.

Päätin etsiä kyseisen jakson jossa Milo on vieraana ja kuunnella tarkemmin mistä herrasta oli kyse. Jakson löydät TÄSTÄ. 

Alkuun sain herrasta positiivisen, hauskan ja fiksun kuvan. Hän oli kieliopillisesti hyvin lahjakas ja erittäin sanavalmis. Jos jollekkin Joe Roganin jaksot eivät ole tuttuja, niin jaksoissa Rogan usein kyseenalaistaa vieraiden lausuntoija ja hän kertoo heti jos on vieraan kanssa erimieltä ja osaa myös perustella erinomaisesti miksi hän on erimieltä. Milo osasi kuitenkin joka kerta vastata Roganin erimielisyyksiin ja perusteli erittäin hyvin myös oman kantansa ja jopa niin hyvin, että Rogan oli normaalia hiljaisempi.

Jaksossa Milo haukkui mm. feministit, Islamit, homot(vaikka on homo itsekkin) ja Obaman.
Jakson lopussa puheeksi tuli lihavat/rumat ihmiset ja Milo sanoi seuraavanlaisesti:

”Lihavat ihmiset eivät kuulu salille, pysykää kotona niin kauan kunnes olette ”normaalin” kokoisia. Älkää tulko salille pilaamaan minun keskittymistäni teidän vitun rumalla olemuksella”

Milo jatkoi perusteluja näin
”Sali ei hyödytä lihavaa ihmistä millään tavalla. Heidän pitäisi olla syömättä ja se riittää laihtumiseen. Sitten kun he ovat ”normaalin” kokoisia, sitten he voivat tulla salille, mutta sitä ennen, pysykää vittu kotona! Ostakaa vaikka juoksumatto Amazonista ja treenatkaa sillä, kukaan ei halua nähdä teidän rumaa olemusta treenatessaan salilla.”

Milon tweetti jossa hän pilkkasi lihavaa ihmistä salilla...

Milon tweetti jossa hän pilkkasi lihavaa ihmistä salilla…

Tähän Rogan vastasi, että hän on täysin erimieltä. Sali hyödyttää jokaista oli minkä kokoinen tahansa. Joe jatkoi sanoen, että on hyvä jos ihminen on päättänyt muuttaa tapojaan ja yrittää päästä eroon liikakiloistaan.

Itse olen Roganin kanssa täysin samaa mieltä. Jokainen meistä on tehnyt virheitä elämän eri osa-alueilla, eikä niiden virheiden perusteella pitäisi tuomita ketään, varsinkaan silloin jos he yrittävät parantaa/muuttaa tapojaan.

Kuunnellessani jaksoa tajusin samalla, että monessa meissä asuu myös ”pieni vittumainen Milo”, moni meistä tekee sen vain salaa(anonyymisesti), eivätkä avoimesti niin kuin Milo.

Tämän todistaa esimerkiksi netissä vyöryvät vittumaiset kommentit. Olen saanut niitä itsekkin.
”Miten läski-Alona voi opettaa ketään poseeraamaan?” tai ”Mitä vittua toi bimbo yrittää tehdä jotain haastatteluohjelmaa? Menis mielummin kuvaamaan pornoa noiden tissiensä kans” jne..

Jos katsot esimerkiksi omaa Facebook feediä, niin laske huviksesi onko siellä enemmän positiivisia vai negatiivisia postauksia. Suurin osa ihmisistä postaa negatiivisia asioista esimerkiksi julkkiksista, koska niistähän saa sanoa mitä vain kerta he ovat päättäneet esiintyä julkisesti. Eräs kommentoija kirjoitti minulle kerran, että minun ei pitäisi loukaantua mistään mitä minusta netissä kirjoitetaan kun vastasin hänen kirjoittamaansa kommenttiin. Pelkästään se, että vastasin hänen negatiiviseen kommenttiin ja kerroin oman mielipiteen, oletettiin sillä, että olen syvästi loukkaantunut. Eli meidän pitäisi ottaa paskaa vastaan sanomatta mitään vastaan?

Tässä on minä ja minun 69kg -Ihan vain ärsyttämään kaikkia niitä joita mm. minun läskit ärsyttävät. ;)

Tässä on minä ja minun 69kg -Ihan vain ärsyttämään kaikkia niitä joita mm. minun läskit ärsyttävät. 😉

Jos olet epäonnistunut elämässä jossain asiassa ja haluat muuttaa suuntaa, se on helvetin vaikea tehdä jos sinua haukutaan ja kiinnitetään huomiota vain asioihin joissa olet epäonnistunut.

Koittakaa hyvät ihmiset tukea toinen toisiaan ja lopettakaa se paskan levittäminen. Kun seuraavan kerran kirjoitat negatiiviseen sävyyn toisesta henkilöstä, mieti jos joku kirjoittaisi samaa sinusta, sinun perheen jäsenestä tai hyvästä ystävästäsi.

Tiedän, että kyseinen jakso on viime vuodelta, eli vanha mutta tämä särähti korvaan niin, että halusin purkaa ajatuksiani tänne ja kysyä teiltä mitä mieltä lukijani ovat. Onko teillä kokemusta vastaavanlaisesta kohtelusta? Tai oletko sinä kohdellut muita näin?

Ps. Jos olet tilanteessa missä et ole onnellinen ja päätät muuttaa suuntaa ja tavoittelet jotain parempaa, pliis älä luovuta jos/kun joku sanoo sinusta jotain negatiivistä! JATKA! Jatka niin kauan kunnes onnistut! Ihmiset jotka sanovat jotain vittumaista, yrittävät vain helpottaa omaa epäonnistumistaan ja toivovat, että muutkin epäonnistuisivat.

Jokainen meistä tarvtsee tukea ja jos sinulla ei ole ketään kuka tukee sinua, niin saat laittaa vaikka minulle viestiä. Viestiä voi laittaa osoitteeseen alona@poseland.fi -en välttämättä voi vastata samana päivänä mutta lupaan vastata ja tukea!

0

Vastaa