Lapsi mukaan töihin päivä ja Black friday samana päivänä -Oikeesti?!

  • Artikkelin kategoria:Alona
  • Artikkelin kommentit:0 kommenttia

*sisältää mainoslinkkejä

On 24.11 ja odotin kuin kuuta nousevaa, että voin nousta aamulla ja aloittaa työn teon rauhassa.
Mennäänpä pari päivää taaksepäin, tai pari viikkoa. Jokainen yrittäjä tietää minkälaista on palata töihin loman jälkeen -hommaa olisi vaikka muille jakaa. Ensin poikani aloittaa tet:in ja hän halusi tulla Poselandille sen. Tämä tietysti vie aikaa töistä kun opetin hänelle miten hoidetaan tiettyjä juttuja. Positiivistä tässä kuitenkin oli se, että nyt kun hän on oppinut esimerkiksi editoimaan, on hän auttanut minua myös tet:in jälkeenkin.

Artulla on työpaikka ja tämän lisäksi hän on myös yrittäjä Crossfit Basementilla, yhdessä kolmen ystävänsä kanssa. Tämän lisäksi hän vetää kerran viikossa treenit Helsinki Wolverines -joukkueelle, jossa poikamme Daniel pelaa sekä BJJ -treenejä silloin tällöin ystävilleen. Long story short, hänelläkin riittää tekemistä.
Kaikkien töiden lisäksi meillä on omat + lasten treenit, joten meidän aikataulut on aika katastrofisia välillä. Ja jos olette seuranneet meidän uutta vlog -sarjaa, tiedätte minkälainen tuulihattu Arttu saattaa välillä olla. Tämä tarkoittaa sitä, että hän ei ole maailman paras aikatauluttamaan menojaan. Kerta minä teen töitä kotoa käsin, niin jos jokin aikatauluista kusee, niin minä saan kunnian hoitaa arkiset menot kotona. No tällä viikolla muutama juttu meni vähän sinnepäin meidän aikatauluissamme, joten mun työpäivät ovat olleet vähän katkonaisia.

Ei auta muu kuin ottaa duunit mukaan tyttöjen treeneihin. Toi Nocco ja Goodbar patukka oli mun pelastus, sillä jouduin yllättäen lähtemään enkä ehtinyt nappaa mukaan syötävää. Tän takia hamstraan protsku patukoita kotiin, koska meidän perheessä ei ikinä voi tietää milloin tulee lähtö minnekkin…


Nocco ja Goodbar ovat nyt Black Fridayn aikana huikeessa tarjouksessa Fitnesstukulla. patukat on mm. -50%!
Fitnesstukulla on nyt enemmän tarjouksia kuin koskaan aiemmin, kanttaa käydä tsekkaamassa!
Tästä linkistä pääset näkemään tarjoukset.

Pakko myöntää, että vaikka lasten menot katkaisee välillä omat suunnitelmat, nautin silti kun näen heidän kehittyvän ja kun he pääsevät näyttämään uusimpia temppuja. Mutta eikös se niin ole, että kaikella on aina hyvät ja huonot puolensa. Tyhjensin perjantain kaikista liikkuvista menoista ja odotin innolla, että saan tehdä töitä ilman häiriötä.

Heräsin aamulla innoissani, keitin pannullisen kahvia ja odotin, että saan lähetettyä lapset kouluun. Alyna käpertyi tavalliseen tapaan kainalooni kun juon rauhassa ensimmäistä kuppia kahvia. Yhtäkkiä hän pyytää minua katsomaan Wilma viestin, jossa kerrotaan koulun villasukka -päivästä. Olin jo lähdössä etsimään tytöille villasukkia kun Alyna sanoo ”odota! Tänään on myös tuo lapsesi töihin -päivä”. Katson Alynaa ja sanon -Alyna, ei! Alyna vastaa muikea virne kasvoillaan ”Kyllä!”
Hetken käymme ”Kyllä! Ei! Kyllä! Ei!” väittelyä kunnes joudun myöntymään.

Oikeesti, kuka keksii yhdistää Black fridayn ja tuo lapsesi töihin päivän?! Onko tämä jokin vitsi?! Mut, ei siinä -Arttu saa ottaa tästä kyllä kopin loppupäiväksi ja ottaa lapset mukaan Basementille. Good luck for him 😉
Kerta on Black Friday, niin tietenkin minun täytyy hypätä tähän kelkkaan mukaan ja tehdä teille tarjous!


Tsekatkaa myös arvonta meidän Poseland -Facebook sivulla!


Käykää myös tsekkaamassa minun edellinen, kauniit sporttiliivit naisille jotka tarvitsevat tukea -PALJON tukea postaukseni. Blogista löytyy paljon ihania toppeja sekä sneak peak Poselandille tulevista vaatteista!

1

Vastaa