KUN MEIDÄN PERHE LÄHTI LASKETTELULOMALLE | PALJAKKA-UKKOHALLA

  • Artikkelin kategoria:Alona
  • Artikkelin kommentit:0 kommenttia

Vihdoista viimein pääsen julkaisemaan ensimmäisen jakson meidän perheen Paljakka-Ukkolahalla laskettelulomasta! Tuli ihana lomafiilis kun tätä tässä 100 x katsellut. Pitäisi enemmän kuvata tälläisiä hetkiä.

Olimme siis Paljakassa ja Ukkohallassa Joululomalla ja se paikka oli aivan ihana! Olimme siellä neljä päivää kaikenkaikkiaan.

paljakka-ukkohalla-laskettelu-poseland

Rinteet olivat hyviä ja hyvässä kunnossa. Henkilökunta oli todella ystävällistä ja samalla lipulla pääsi molempiin laskettelukeskuksiin. Paikka oli minulle uusi, mutta tulen ehdottamasti lomailemaan siellä uudestaan.
Ukkohalla ja Paljakka sijaitsevat Kainuun korkeimpien vaarojen kupeessa ja samalla lipulla pääsee laskettelemaan molemmissa keskuksissa. Paikkaa voi vaihtaa vaikka kesken päivän. Paljakan ja Ukkohallan välillä kulkee Skibussi erillisen aikataulun mukaan. Bussimatka kestää n. 20 minuuttia.

Laskettelukeskuksessa on 31 rinnettä, 11 hissiä, 4 parkkia, lastenmaa ja lastenrinteet

Laskettelukeskuksessa on 31 rinnettä, 11 hissiä, 4 parkkia, lastenmaa ja lastenrinteet

Henkilökunta oli niin mukavaa, että sitä ei voi edes sanoin kuvailla! Risto-tonttu vei meidät Jouluaattona, keskuksen suljettua kelkkaretkelle ja päästi meidät laskemaan hurjan pitkää pulkkamäkeä. Kylmästä ilmasta huolimatta kokemus oli ikimuistoinen.

paljakka-laskettelu-pulkkamäki

Ensimmäisessä jaksossa:
Matka Paljakkaan, ensimmäinen laskettelupäivä, Artun aamu-uinti lumessa, moottorikelkkailua, 2km mäenlasku stigalla ja tietenkin Joulupukin vierailu mökillä.

Meidän perheen tuntien meille sattuu ja tapahtuu ja huumoria riittää, joten naurulta ei voi välttyä!

Kiitos katsojille seurasta!

Kiitos Paljakka-Ukkohalla ikimuistoisesta laskettelulomasta!

Erityis kiitos Risto-tontulle, joka antoi meille parhaan joululahjan!

7

Vastaa