KUN ANONYYMIT SAAVAT HARKITSEMAAN LOPETTAMISTA…

En ole antanut vittumaisten kommenttien yleensä vaikuttaa minuun, mutta tänään jostai syystä kommentit jäivät vaivaamaan. Olen aina pitänyt nimettömänä vittumaisten kommenttien jättäjiä omassa arvossaan, pidän edelleen, mutta tänään ne vaikuttivat sen verran, että en ole koskenut Vlog -kameraan koko päivänä.

Tuotan mielelläni erilaista materiaalia niin Poselandille, Alfalandille ja AlonaTV:lle, mutta jostain syystä nyt ensimmäsitä kertaa kommentit saivat hetkeksi otteen ja tuli olo, että ”en tee enää mitään”.

Kyse ei ollut edes siitä mitä kommenteissa sanottiin, vaan tänään tuli varmaan vain jokin mitta täyteen. Nyt kun kamera on ollut hyllyllä koko päivän, nousin myöskin editointi pöydän äärestä pois ja menin ulos nauttimaan auringosta, mieleeni tuli ihmiset jotka eivät välttämättä ole yhtä vahvoja kuin minä. On paljon kirjoittajia ja materiaalin tuottajia, jotka ovat lopettaneet juuri näiden anonyymien takia. Mietin, että jos minulle tuli näin paska olo, voin vain kuvitella miltä heikommista tuntuu…

En missään nimessä lopeta työtäni, jatkan tämän tekemistä niin kauan kun se itsestäni hyvältä tuntuu ja tulen aina jakamaan rehellisesti omia ajatuksia ja tekemisiäni. En tule koskaan esittämään, että olisin täydellinen tai meidän elämä olisi täydellistä, koska sellaista ei ole olemassa. Instagramin täydellisyys on feikkiä, jos se vielä jollekkin tuli yllätyksenä… Meillä on kaikilla ongelmia, meillä on kaikilla huonoja päiviä ja tyhmiä riitoja ja se kuuluu elämään.

Haluan vain sanoa kaikille niille, jotka kirjoittavat blogia, tekevät vlogia tai tuottavat muuten jotain materiaalia jossa ovat niin sanotusti julkisesti avoimia, niin älkää antako niiden vitun anonyymien tai ”jyrkikuuskasiysikuusysien” tuhota teidän intoa. Jatkakaa kirjoittamista ja tekemistä ja tehkää sitä niin kauan kun itse haluatte! Puhun tässä myös itselleni…

Vlog -jaksot löytyvät TÄÄLTÄ.
Facebook: https://www.facebook.com/Poseland/
Instagram: alonakuusisto ja arttunyman
Snapchat: alonakuusisto

0

Vastaa

Close Menu