KULTAA KUTREIHIN

  • Artikkelin kategoria:Alona
  • Artikkelin kommentit:0 kommenttia

Sisältää mainoslinkkejä

Meidän perheen naiset on siunattu todella pitkillä ja paksuilla hiuksilla. Omista hiuksista tykkään eniten silloin kun ne ovat kauniisti föönattu ja suoritettu. Mun hiukset on super pitkät ja paksut, joten niiden föönaaminen ja suoristaminen on aina ollut vaivalloista ja siksi en aina jaksa tedä sitä.

Yritän kuitenkin pitää hiuksistani huolta ja siksi käyn säännöllisesti ammattilaisen hoidosta. Viime kerralla kun kävin Salon Da Costa salongissa, kampaaja käytti jotain uutta tuotetta mun hiuksiin, jonka avulla mun tukasta tuli ihan uskomattoman silkkiset. Hiukset olivat silkkisemmät kun mitä aikaisemmilla kerroilla. Ostin tuotteen mukaani samantien.

18426655_10212989192834022_364741392_o.jpg

Tämä ei ole maksettu mainost. Ostin tuotteen omilla rahoillani, koska olin niin tyytyväinen lopputulokseen, plus, tuotteen tuoksu oli aivan ihana.

Gold -silk drops voidaan käyttää kosteisiin hiuksiin ennen föönausta ja suoristamista. Lisäksi tuotetta voi myös laittaa kuiviin hiukksiin siloittamaan hiuksia. Olen myös käyttänyt tuotetta kosteisiin hiuksiin vaikka en ole käyttänyt föönia.

Seitsemän vuotiaalla tyttärelläni on pitkä, paksu ja todella kihara tukka. Hän oli pitkään pyytänyt minua laittamaan hänelle rullia päähän, jotta hän saisi isot ja silkkiset laineet hiuksiin.  Valitettavasti meillä ei löydy niin paljon rullia, että ne riittäisivät hänen päähänsä. Lupasin hänelle kuitenkin, että jonain päivänä suoristaisin hänen hiukset.  Lyana pyysi kampausta joka ilta, mutta aina minulla oli muka niin kova kiire, että jouduin aina vain lykkäämään. Eräänä iltana tajusin, että joka kerta kun Liana oli tätä kysynyt, valitin aina kiirettä. Päätin sillä hetkellä pistää koneen kiinni, laittaa työt sivuun ja käydä laittamassa tytön hiukset.
Päätin kokeilla uutta ainetta jota olin ostanut ja olin todella yllättynyt miten paljon se auttoi.

Laitoin Gold silk drops:ia Lilin kosteisiin hiuksiin, föönasin ne ja lopuksi laineet suoristimella. Normaalisti Lilin tukan suoristamiseen menee pari tuntia vähintään, mutta nyt kun käytin Goldia, tuli hiuksista paljon silkkisemmät ja helpommin käsiteltävät.

Ero oli ihan mieletön eikä Lyana ei ollut uskoa lopputulosta. -En olisi ikinä arvannut, että mun hiuksista tulisi näin upeat, sanoi Lili innoissaan.

Gold Silk Drops tuotetta voit ostaa esimerkiksi äitienpäivälahjaksi Salon da Costa -salongista. 
Osoite: Vattuniemenkuja 5F, 02100 Helsinki

Jos et ole muuten hankkinut vielä äitienpäivä lahjaa, niin tässä olisi yksi ehdotus!
Varaa äidille netissä aika kampaajalle hemmotteluun ja kaunistautumiseen ja lisäksi tietenkin Gold silk drops.

Tätä kirjoittaessa istun kotisohvalla ja katson jääkiekon MM -kisaa, jossa Suomi johtaa Sloveniaa 2-0 -thank god! Toivottavasti suomen onni kääntyy ja saadaan voitto kotiin!

0

Vastaa