KUKA SAA AUTTAA JA KUKA EI | ALONA K

  • Artikkelin kategoria:Alona
  • Artikkelin kommentit:0 kommenttia

Miten voi olla, että me eletään vuotta 2016 (kohta 2017) ja ihmiset ovat nenä pitkällä muiden perseessä(asioissa) tuijottamassa mitä kaikki muut tekevät mutta eivät keskity läheskään yhtä paljon omiin tekemisiin??

Moottoripyöräkerho Cannonballin jäsenet olivat siis tänään jakamassa ilmaisia kinkkuja vähänvaraisille ja tarjoilivat kinkkujen lisäksi myös hernekeittoa. Todella vaikea käsittää miten tämä hyväntekeväisyystempaus sai ihmiset sekaisin raivosta. Moni oli todella kiitollinen tästä tempauksesta, varsinkin he jotka saivat jouluksi kinkun ruokapöytäänsä ja moni muukin arvosti tätä tekoa. Mutta oli hyvin paljon vastustajia jotka paheksuivat tekoa ja ihmettelivät miten kukaan voisi heiltä ottaa yhtään mitään.

Kuva: http://www.ess.fi/uutiset/kotimaa/art2326332 Linkin takaa löytyy myös video tämän päiväisestä kinkun jaosta.

Kuva: http://www.ess.fi/uutiset/kotimaa/art2326332 Linkin takaa löytyy myös video tämän päiväisestä kinkun jaosta.

Muutama asiaa mikä tässä mättää.
1.Jos sinulla on varaa valita keneltä otat apua vastaan, niin silloin sinä et tarvitse apua.

2. Älä koskaan tuomitse ketään heidän menneisyyden perusteella. -oletko koskaan kuullut kyseistä lausetta ennen? Mieti sitä hetken itseksesi.

Niin kuin sanoin, älä tuomitse ihmisiä heidän menneisyyden perusteella. Otetaan esimerkkinä Cannonballin Janne Nacci -Hän on mm. juuri viime viikkoisessa Alfalandin haastattelussa myöntänyt tehneensä virheitä, joista hän on kärsinyt rangaistuksensa vankilassa.
Näet haastattelun tästä linkistä.

Nyt kun hän on kärsinyt rangaistuksensa ja on vapaalla, niin pitääkö hänen edelleen kärsiä ja kuinka kauan? Koko ikänsä? Kuka sen päättä?

Tämä on tyypillinen ele ihmisiltä kun huomataan, että joku yrittää parantaa ja muuttaa tapojaan, niin sitä heitetään vaan paskaa niskaan.

Nyt joku sanoo ajatuksissaan, että ”vitut ne mihinkään muutu!”
Okei, oletetaan että ei muutu. Mitä sitte? Onko kukaan meistä virheetön? -Ei ole. Kaikki me tehdään virheitä, me vaan tehdään ne salaa. Se on vielä pahempaa.
Me esitetään olevamme mitä mahtavempia olentoja ja tuomitaan heti kun joku tekee virheen.
Mikä vitun haloo oli esim. tällä viikolla miehestä joka löi kengurua. Siis O-M-G! Se löi kengurua!
Minulle kerrottiin tämä tarina kun joku olisi systemaattisesti kiduttanut tätä eläin parkaa. Kun katsoin videon, niin siinä oli mies joka pelasti koiransa kengurun hampaista ja tämän jälkeen puolusti itseään ettei se hyökkäisi myös hänen kimppuunsa. -Voin sanoa, että olisin tehnyt aivan samalla tavalla.

Joten hyvät ihmiset, pitäkää se nenä vaan niissä omissa asioissa ja älkää murehtikö siitä mitä naapuri tekee. Mieti nyt, milloin olet viimeksi käyttänyt itsesi tutkimiseen yhtä paljon aikaa kuin muiden ihmisten? Seuraat muita ihmisiä Facebookin ja Instagramin välityksellä vähintään 2h päivässä ja tämä on VÄHINTÄÄN. Jos käyttäisit tämän saman ajan itseesi joka päivä, olisit varmasti onnellisempi kuin uskotkaan.

Sen sijaan, että käyttäisit aikaa muiden tuomitsemiseen, koita joka päivä tehdä edes yksi hyvä teko auttaakseen muita -vaikka se olisi pieni teko tai ele, se on silti sen arvoista.

0

Vastaa