Kuivat jalat pehmeiksi viikossa

  • Artikkelin kategoria:Alona
  • Artikkelin kommentit:2 kommenttia

*Kaupallisessa yhteistyössä: MayBeauty.
MayBeautyn The Fantastic Foot Mask -jalkanaamio poistaa kovettumia ja tekee jaloista pehmeät.

Se tunne, kun hiljaa koukistat jalkaasi ja kantapää osuu toisen jalan lahkeeseen. Tunnet kuinka kovettumat jaloissasi raapii lahkeen pintaa… Vihaan sitä tunnetta!

Kammoksun aina, kun näen ihmisten kuivia kantapäitä ja varpaita pilkistelevän sandaalien remmien välistä. En montaa asiaa elämässä vihaa, mutta kuivia jalkoja vihaan.

Olen käyttänyt hyvin paljon korkokenkiä, jonka seurauksena jalkani ovat kärsineet kenkien hankaamisesta ja se on aiheuttanut pieniä kovettumia siellä täällä.
Olen yrittänyt hinkata kuivia kohtia vaikka millä, mutta mikään ei ole toiminut.

Olen käynyt pedikyyrillä, mutta sileä lopputulos ei ole ollut pysyvää. Hoidoissa pitäisi käydä säännöllisesti, jotta jalat pysyisivät oikeasti sileänä.

Näin jokin aika sitten mainoksen jalkojen kuorinnasta, jossa kuiva iho kirjaimellisesti kuoriutui jaloista. Ensin ihmettelin, että mikä ihmeen homma tää on, mutta hieman asiaa tutkittuani, päätin ottaa tuotteen kokeiluun. Ei tässä mitään hävittävää enää voinut olla, kaikki muut keinot oli jo kokeiltu.

Olen yleensä huono käyttämään tuotteita, joissa on monta erilaista vaihetta ja älyttömän pitkä selostus. Tämän MayBeautyn The fantastic Foot Mask -jalkanaamion ohjeet olivat onneksi niin hyvin esillä ja helposti noudatettavia, ettei tarvinnut paljon päätä raapia tai nähdä sen kummemmin vaivaa.

Ensiksi liotetaan jalat lämpimässä vedessä n. 10-15 minuutin ajan.

Sen jälkeen sujautetaan jalat pusseihin ja annetaan maskin vaikuttaa kaksi tuntia.
Kahden tunnin päästä, pese maski pois ja kuivaa jalat.

Ennen hoitoa.
Ennen hoitoa.
TÄRKEÄ: Jalat täytyy liottaa lämpimässä vedessä 15 minuutin ajan, joka päivä, seuraavien 4-7 päivän aikana.
Kuorinta alkaa 4-7 päivän kuluessa.

Kun iho alkoi kuoriutua, käytin apuna jalkaraspia, jotta sain kuivan ihon nopeammin irti.

Yhdeksän päivän jälkeen iho oli täysin kuoriutunut ja jalat olivat pehmeät. Ihan uskomatonta! Kaikki kuivat kohdat olivat poissa!
Hoidon jälkeen.
Hoidon jälkeen.
Hoito oli todella miellyttävä ja helppo. Maybeautyn The Fantastic Foot Mask itsessään oli mukavan tuntuinen ja oli mahtavaa nähdä miten kuivat kohdat vain irtoavat jaloista. Nyt voin liikuttaa jalkoja pehmeää peittoa vasten ilman, että kuivat kohdat jaloissani raastavat kangasta. Minulla oli oikean jalan isovarpaassa erittäin syvä ja paksu kuiva kohta, joka tuntui todella ikävältä ja kipeältä. Nyt sekin on poissa, enkä tunne kyseisessä kohdassa enää mitään! Mulla on vihdoista viimein pehmeät jalat!!
Jalkamaskia itsessään oli erittäin helppo käyttää. Maski jalkoihin, leffa päälle ja relax!
Jalkojen päivittäinen liottaminen oli myös vaivatonta. Vettä kulhoon, jalat veteen ja pieni 15 minuutin rentoutuminen voi alkaa.
Voin rehellisesti sanoa, että tämä on ensimmäinen kerta ikinä, kun olen saanut nuo kuivat kohdat jaloistani pois. Voin aidosti suositella kuorintaa kaikille, jotka kärsivät kuivista jaloista.
Jokaisen on oikeasti saatava tämä tuote ”jalkoihinsa” joten sain kunnian tarjota lukijoilleni 30% alennuksen! Tilausta tehdessä käytä koodia: alonafoot
Tilaamaan pääset TÄSTÄ linkistä. Koodi on voimassa 15.7 asti.
 

9

Tällä artikkelilla on 2 kommenttia

  1. Annika Rintala

    Voi vitsi, pitäis myös koittaa! On pitänyt tosi kauan käydä jalkahoidossa, kun varsinkin kantapäät on huonossa kunnossa, mutta se vaan on jäänyt. Tästä kuullut muualtakin hyvää, pakko varmaan testata! Niin ei tarvi sinne jalkahoitoon raahautua ihan heti 😀

    1. Alona

      Kannattaa oikeesti!! <3 Ihan parasta!

Vastaa