Kaunis ja tärkeä äiti-tytär hetki

  • Artikkelin kategoria:Alona
  • Artikkelin kommentit:0 kommenttia

Ihon hoito on asia jonka jätän helposti huomioimatta ja joskus saatan mennä jopa meikit päällä nukkumaan, kun en jaksa pestä kasvojani. Hirveetä, tiedän! Nyt kun minulla on tyttäret joille alkaa pikku hiljaa kehittyä murrosikä ja joille äidin pitäisi olla hyvänä esimerkkinä, pistää hieman miettimään minkälaista esimerkkiä heille oikein annan.


Tämän lisäksi myös oman ihon kunto ja ikääntyminen mietyttää. Täytin juuri 35 vuotta ja vaikka kuinka tunnen itseni nuorekkaaksi, huomaan peilikuvassa jo isojakin muutoksia. Joka päivä mietin, että nyt pitää skarpata ja hoitaa ihoa kunnolla. Mutta, niin se väsymys vaan valtaa mielen ja herään taas meikit naamalla, kiroten omaa laiskuuttani.

Onneksi meikkaan nykyään harvemmin, eli en todellakaan nuku meikit kasvoilla joka yö, korkeintaan 1-2 kertaa kuukaudessa.


Olen aikaisemmissa postauksissa maininnut käyttäväni MayBeauty Suomi -tuotteita ja heidän tuotteet ovat olleet suuri pelastus arjessani. Tuotteita on äärettömän helppo ja nopea käyttää ja tulokset näkyvät heti.


Toissailtana kun olin menossa saunaan tyttäreni Lyanan kanssa, päätimme, että menemme saunaan ihan kaksin, jotta voimme viettää hieman laatuaikaa ilman muita.
Halusin keksiä illalle vielä jotain kivaa ja spesiaalia, mutta en vielä tiennyt mitä. Olin juuri tilannut Maybeauty Face Kit -paketin, joten ehdotin Lilille kasvinaamion laittamista ennen saunaa. Lili oli ihan super innoissaan siitä, että hän pääsisi kokeilemaan kasvonaamiota ensimmäistä kertaa koskaan.


Meillä oli ensin illalle muita suunnitelmia, mitkä ei valitettavasti toteutuneet ja olinkin vähän harmissani siitä, että alkuperäiset suunnitelmat olivat peruuntuneet. Meidän piti mennä ulos syömään, mutta luulen, että tämä voitti meidän alkuperäisen suunnitelman täysin, sillä Lili oli yhtä hymyä koko sen ajan, kun hääräsimme kylppärissä.


Lili levitti kasvoilleni Maybeautyn Face Geeliä, joka syväpuhdistaa ja poistaa kuollutta ihosolukkoa, jättäen ihon puhtaammaksi ja raikkaammaksi kuin ennen.
Annoin Lyanan levittää geelin kasvoilleni pensselillä, mutta sen jälkeen hieroin maskia kasvoillani pyörivin liikkein, jolloin ihosolukkoa alkoi irtoamaan. Tämän jälkeen kasvot pestään lämpimällä vedellä ja se on siinä.


Maybeauty Face Kit pakkauksesta löytyy mm; The Incredible Face Mask, Face Gel sekä Pose Mask tuotteita.


The Incredible Face Mask poistaa kuollutta ihosolukkoa, mustapäitä sekä ylimääräistä öljyisyyttä – tämä on se kuuluisa ja super suosittu ”musta kasvonaamio”. On muuten ihan super tehokas, mutta samalla hellä iholle.


TÄSSÄ on linkki aikaisempaan postaukseeni, jossa kerron tarkemmin The Incredible Face Maskin käytöstä.


Parasta The Incredible Face Maskissa on se, että näet heti irrotetusta naamiosta, miten mustapäät ja lika on lähtenyt kasvoilta.


Sitten viimeisenä muttei vähäisempänä, The Incredible Pore Mask! Ihan super ihana tuote kans. The Incredible Pore Mask on pehmeä mutanaamio, joka syväpuhdistaa ihohuokoset ylimääräisestä öljyisyydestä ja talista sekä supistaa laajentuneet ihohuokoset.

Tämän käyttö ei voisi helpompaa olla: Levitä tuote puhtaalle iholle ja anna kuivua 15-30 minuuttia. Pese naamio pois lämpimällä vedellä ja volá!
TÄSSÄ linkki julkaisuun, jossa kerron Pore Maskin käytöstä tarkemmin.

Lyana_Alyna_Facekit_maybeauty
Naisena ja äitinä oleminen on koko elämän mittainen ”koulu”, jonka aikana opimme tekemään asioita paremmin kuin eilen. Iltana jolloin käytin Maybeautyn kasvonaamiota tyttäreni kanssa opin, että minun on näytettävä heille esimerkkiä tekemällä, eikä pelkästään kertomalla mitä pitäisi tehdä. On helppo sanoa, että tee näin, mutta jos he näkevät, että me teemme toisin, ottavat he mallia siitä miten asioita oikeasti teemme. Lapsille roolimallina oleminen on äidin ehkä yksi tärkein tehtävä, mutta äitinä minun pitää oppia pitämään huolta myös itsestäni. Usein huomaan, että annan kaikkeni heidän puolesta, mutta itselleni ei enää jää aikaa tai energiaa. Näihin kahteen asiaan aion tänä vuonna panostaa entistä enemmän.

Nyt toivon, että jokainen teistä ottaa pienen ajan arjestaan ja hemmottelee itseään ihanalla hemmottelu hetkellä.  Sain kunnian tarjota teille alennuskoodia, jolla saatte 30% alennuksen kun tilaatte Maybeauty tuotteita! Voit viettää laatuaikaa ystäväsi, lapsesi, miehesi tai ihan itsesi kanssa ja samalla saat kauniit ja puhtaat kasvot!

Eli, KOODILLA posekit saat -30% alennuksen Maybeauty tuotteista! Tilaamaan pääset TÄSTÄ linkistä.  Koodi on voimassa 19.2.2019 saakka.

 

1

Vastaa