Kauneusvinkki ikääntyville naisille ja varoitus nuorille

  • Artikkelin kategoria:Alona
  • Artikkelin kommentit:0 kommenttia

*sisältää mainoslinkkejä

Olen aikaisemminkin kertonut, että olen aika laiska hoitamaan itse omaa ihoani. Hyvä jos nuorempana jaksoin edes meikkejä pestä pois yöksi. Rasvoja käytin vain jos iho oli niin kuiva, että se kutisi. Toivon, että olisin aloittanut kiinnittämään huomiota kasvojeni hoitoon jo paljon aikaisemmin, mutta ei…
Tämä on tyypillistä ainakin minulle. Pesen aina hampaani, mutta olen huono käyttämään hammaslankaa, mutta auta armias jos joudun hammaslääkäriin, aloitan hammaslangan käytön heti ja vannon käyttäväni sitä lopun elämäni. Käytän sitä tasan viikon kunnes unohdan lupaukseni.

Sama juttu kasvojeni kanssa. En kiinnittänyt asiaan erityistä huomiota ennen kuin aloin nähdä ryppyjä. Sitten se iski kuin nyrkki päähän!
Nyt rasvailen sitä kasvoja minkä ehdin, en ikinä mene nukkumaan meikit kasvoilla vaikka olisin miten väsynyt, käyn säännöllisesti kasvohoidoissa.

Päivittäisten hoitojen lisäksi käytän erilaisia kasvonaamioita noin kerran viikossa.
Sain viime kesänä kokeiluun Maybeautyn mustan naamion joka poistaa mustapäitä. Voit lukea sen postauksen tästä.

Tykkäsin heidän mustasta naamiosta, joten päätin ottaa kokeiluun muitakin heidän tuotteita.  Yksi tuotteista on tämä ihohuokoisia puhdistava ja kutistava Pore Mask -parin kokeilun jälkeen voin sanoo, että tää on kyllä must have!

Kasvonaamio imee talia iholta ja puhdistaa ihohuokoset. Maski myös pienentää ihohuokosia mikä on mulle pelastus sillä normaalisti mun ihohuokoset näkyy kuuhun asti.

Normaalisti kertakäyttöiset paketit ovat kapeita liuskoja, joista revitään kulma ja maski puristetaan ulos -se on ihan älyttömän sotkuista puuhaa. Tämän paketin sai helposti auki, sotkematta kaikkia paikkoja.

Ennen maskin levitystä pese meikki pois kasvoilta. Minulla on silmissä meikkiä mutta ihoni olen pessyt puhtaaksi.

Itse käytän mustan naamion mukana tullutta sivellintä, mutta maskia voi levittää myös käsin.
Naamio on helppo levittää ja se kuivuu nopeasti kasvoille.

Anna naamion vaikuttaa 20-30 minuuttia. En tiedä muista, mutta minua usein häiritsee voiteiden voimakkaat ja yrttiset tuoksut -tässä naamiossa tuoksu oli erittäin miellyttävä ja raikas.


Naamio kuivuu pikku hiljaa iholle ja kerta maskissa on puhdistava ja ihohuokosia kutistava vaikutus, tuntuu kasvoilla pientä kihelmöintiä lopussa.
Naamion voi pestä lämpimällä vedellä tai pyyhkiä pois kostealla pyyhkeellä -itse pesen kasvoni vedellä.

Pesun jälkeen iho tuntuu ihanan raikkaalta, tasaiselta ja pehmeältä. Naamion jälkeen lisään iholle vielä kosteuttavan voiteen ja loppu päivän olen aina meikittä.

Nuoret naiset ja miehet, aloittakaa kasvojen hoito jo varhain. Niin kuin sanoin jo alussa, itseäni kaduttaa etten aloittanut kasvoista huolehtimista ajoissa. Jos et tiedä mitkä tuotteet sopivat ihollesi, kysy apua myyjältä -he yleensä osaavat neuvoa hyvin mikä sopii sinun ihotyypille.
Vanhemmat lukijat ovat varmasti jo tottuneet tiettyihin hoitoihin ja menetelmiin, mutta kokeilkaa ihmeessä myös tätä -ette tule pettymään.

Sain luvan antaa kaikille lukijoille jotka haluavat kokeilla tuotetta 30% alennuksen Maybeauty verkkokauppaan.
Tilauksen yhteydessä voitte käytä koodia alonapore
Päästäksesi kauppaan, klikkaa tästä.

Jos päätätte kokeilla naamiota, kertokaa mitä mieltä olitte. Ja jos teillä on jotain kysyttävää, niin kommenttia alle vain.

1

Vastaa