Kaksi täysin erilaista viikonloppua takana

Viime viikonloppu meni täysin töiden merkeissä Disturb fitness classic -kisoissa, joten tänä viikonloppuna oli aika levätä.
Lähdimme perjantaina, tyttäreni kanssa pienelle lomalle. Meillä kun on enemmän lapsia, niin mielestäni on erittäin tärkeää, välillä vietettää kaksin keskeistä aikaa jokaisen kanssa erikseen. Tällä kertaa oli Alynan vuoro lähteä matkalle ja hänen toive oli päästä kylpylälomalle.

Viikonloppu oli täysin vapaa, lukuunottamatta yhtä poseeraustuntia, jonka pidin Sportlife tiimille. Tunti oli tampereella, joten päätimme lähteä kylpylälomalle Nokia Edeniin.

Tämä miniloma tuli todella tarpeen, sillä edellinen viikonloppu meni täysin työnmerkeissä. Helsingissä oli Disturb fitness classic -kisat, joissa sain olla mukana, kisojen pääsponsorin osastolla. Messut menivät todella mukavasti ja oli ihana nähdä tuttuja kasvoja pitkästä aikaa.
Tässä video perjantailta, kun pystytimme Disturbin hienoa osastoa.

Osastolla kävi sellainen vilinä, että korvissa suhisi ja hyvä ettei pää mennyt ihan sekaisin. Viikonlopun jälkeen laitoin ystävälleni viestin, joka kävi minua moikkaamassa, että muistinko hyvästellä hänet vai tuliko meille jokin keskeytys kesken keskustelun. Tuo tilanne ja muutama muukin on ihan hämärän peitossa.
Tuollaisten päivien aikana tuntuu siltä, että aivot menevät jonkinlaiselle autopilotti-modelle.
Myös poseerausasiakkaani pärjäsivät uskomattoman hyvin kisoissa. Vähän väliä joku kisailija tuli mitalli kädessä osastolle moikkaamaan. Joka kerta, kun kilpailija tuli luokseni onnellisena, menin ihan kananlihalle ja pidättelin kyyneleitä. En yleensä ole herkkis, mutta nyt olin ihan nössö. Olemme muutaman tytön kanssa tehneet paljon töitä, niin fyysisesti mutta myös henkisesti, joten viikonlopun saavutukset olivat herkistäviä tilanteita.
Kiitos kaikille tytöille, jotka tulitte luokseni jakamaan tämän onnen tunteen!

Poselandin bloggari Iida Peltonen, huh huh! Ensimmäiset kisat ja saldona bikini wellness sarjan voitto, bikini fitness jr sarjan voitto ja yleisen bikini fitness sarjan neljäs sekä lentolippu EM -kisoihin!

Kuva: NFE.FI

 
Kuva: NFE.FI

Upea Krista Seuna sijoittui Bikini Wellness sarjassa kolmanneksi ja bikini fitneksessä neljänneksi. Hänen kanssaan tavoite oli saada maximaalisen näyttävä, tyylikäs ja itsevarma esiintyminen lavalle ja sen hän teki!
Kuva: Tomi Rehell

Tässä upea Sara Liljedahl, joka sijoittui toiseksi bikini wellness -sarjassa.
Kuva. Tommi Mankki

Reetta Virtanen, joka vei koko potin! Ykkönen junnuissa ja yleisessä. Ihan huikeeta!! Paremmin ei siis olisi voinut mennä!

Johanna Guessous nappasi upeasti hopeaa, niin bikinin yleisestä sekä masters +35 sarjasta. Pari viikkoa ennen näitä kisoja, Johanna voitti myös Grand prix -kisat Oslossa.
Tässä vain muutamia kuvia Poselandin asiakkaista. Lisää kuvia löydät @poselandposing Instagramista. Vaikka kaikkien kuvia ei tässä ole, olen kaikista kilpailijoista ihan äärettömän ylpeä!
Huomasin, että kisoissa on alettu panostaa esiintymiseen, mutta edelleen näkee paljon kilpailijoita, jotka ovat laiminlyöneet poseerausharjoittelun täysin. Lavalla oli muutama kilpailija, joiden fysiikka ja kunto oli hyvä, mutta asennot ja esiintyminen pilasi koko setin. Harmi sinänsä, sillä hyvän kisakunnon eteen tehdään todella paljon töitä, mutta esiintymisen takia voidaan jäädä täysin muiden varjoon.
Jos syksyn kilpailuissa haluaa pärjätä, poseerausharjoittelu on syytä aloittaa NYT! Minulta voi tunteja kysyä ja varata TÄSTÄ linkistä.
Nyt editoinnin kimppuun ja uutta videota tulille! Ihanaa vappua kaikille!

0

Vastaa

Close Menu