Juoksuvalmennuksen edistyminen

*Jos tulit Instagramin kautta, linkit valmennuksiin löytyy tämän julkaisun alla.

naisten_kymppi_alona_kuusisto_juoksuvalmennus_vahva_elämä_1

Yritän kirjoittaa tämän mahdollisimman positiivisesti, vaikka sisimmissään jyllää pieni ärsytys, niin kuin varmaan monella muullakin tähän aikaan. Itseäni ärsyttää suunnattomasti salien sulku. En voi ymmärtää, miten ne on voitu sulkea, vaikka siellä tarttuvuus on ollut ihan  minimaalista. Samalla sanotaan, että liikkuminen kannattaa, koska terve kunto on hyvä koronaa vastaan. Juu……
No ei mennä siihen, koska tätä aihetta on käsitelty joka paikassa ihan tarpeeksi.

No, vaikka salit ovat kiinni, niin onneksi voidaan juosta! Itse en ole kovin innokas kotitreenien tekijä, joten tästä Rebekan juoksuvalmennuksesta on ollut itselleni todella iso apu!
Olen nyt muutaman kuukauden mennyt Rebekan valmennuksen mukana ja juokseminen on helpottunut huomattavasti. Pelkäsin alkuun, että joutuisin juoksemaan hullun lailla, mutta ei. Treenit ovat olleet todella miellyttäviä ja helppoja toteuttaa. Treeneissä on painotettu sitä, että on otettava rauhallisesti. Juostaan 1min, kävellään 1min. Juostaan 5min, kävellään 2min jne.

naisten_kymppi_alona_kuusisto_juoksuvalmennus_vahva_elämä

Lenkkeilystä on tullut paljon helpompaa, mikä olikin tavoitteeni alusta alkaen. Eilen aamulla olin toooodella väsynyt, joten päätin lähteä tekemään pienen hölkän ulos, vaikka oli kova tuuli ja satoi lunta. Aikaisemmin en olisi ikinä lähtenyt lenkille ”noin helposti”. Aikaisemmin lenkille lähteminen on vaatinut todella energisen olon ja kunnon valmistautumisen.
Innolla odotan, mikä fiilis on valmennuksen lopussa.

ALEKOODI NAISTEN KYMPPI
Valmennuksen alussa Naisten Kymppille lähteminen vähän pelotti, mutta nyt odotan sitä innolla. Jos haluat mukaan Naisten Kympille, koodilla NKALONA22 saat -20% alennuksen. Lipun pääset ostamaan tästä. Jokainen joka ostaa lipun tuolla alekoodilla, saa myös halutessaan tulla juoksemaan Naisten Kympin, yhdessä minun kanssani.

Nyt jos sulla on yhtään sellainen fiilis, että jotain pitäisi tehdä, mutta et tiedä mitä, niin suosittelen kokeilemaan Rebekan valmennuksia. Nyt alkaa pian uusia, joten ehdit niihin oikein hyvin mukaan.
Valmennuksia on paljon, joten voit valita sellaisen, joka sopii juuri sinulle. Minulla on tällä hetkellä VAHVA NAISTEN KYMPPI VALMENNUS

KYMPIN JUOKSUKURSSIT (alkavat su 23.1. ja maksavat vain 79 €/kurssi)

Erittäin huonokuntoisten KÄVELYSTÄ NAISTEN KYMPPIIN – 4 kk juoksukurssi verkossa (23.1.)

KÄVELYSTÄ NAISTEN KYMPPIIN – 4 kk juoksukurssi verkossa (23.1.)

JUOKSUKUNNON PARANTAMINEN NAISTEN KYMPPIIN – 4 kk juoksukurssi verkossa (23.1.)

VAHVA NAISTEN KYMPPI – 4 kk juoksukurssi verkossa (alkaa 23.1.)

NÄMÄ TAVALLISET KURSSIT ALKAVAT HETI OSTOSTA

Vahvempi keskivartalo kuukaudessa – 24,90 €

Liikkuvuutta ja kehonhuoltoa – 4 viikkoa – 24,90 €

Pohjalta peruskuntoon – erittäin huonokuntoisten kotitreeniohjelma – 6kk – 99 €

Erittäin huonokuntoisten kävelystä hölkkäkuntoon – 8kk – 129 €

Kävelystä juoksuun – 8 viikkoa – 39 €

Juoksukunnon parantaminen – tavoitteena helpot 5-8km – 8 viikkoa – 39 €

Juoksukunnon ylläpito – 6kk – 79 €

Tavoitteena kevyt 10-20 km – 3kk – 59 €

2

Vastaa