Hiustuote jota käytän joka päivä + ALEKOODI lukijoille

  • Artikkelin kategoria:Alona
  • Artikkelin kommentit:0 kommenttia

*postaus sisältää mainoslinkkejä

”Ovatko nuo sinun omat hiukset?!”
Kuulen tuon kysymyksen viikottain, enkä missään nimessä valita siitä -olenhan erittäin onnekas, että olen saanut näin upeat hiukset. Kiitos venäläisten ja armenialaisten sukujuurteni ja hyvien geenien. Harmi vain etten saanut samaa perse-geeniä kun mitä Kardashianin siskokset…

Hyvät geenit eivät kuitenkaan tarkoita sitä, että hiukset pysyisivät kauniina ja hyvä kuntoisina ilman erityisen hyvää huolenpitoa. Tässä blogissa kerron nyt miten minä hoidan hiuksiani ja miten saan ne pysymään terveinä ja kauniina.

Yleisin kysymys -miten usein peset hiuksesi:
Pesen hiukseni pari kertaa viikossa. Tästä on paljon erilaisia suosituksia/vinkkejä -toiset sanovat, että pese vain kerran viikossa, toiset neuvovat pesemään useammin, toiset taas joka päivä. Itse pesen ne pari kertaa viikossa. En välttämättä pese niitä heti kun ovat vähän likaiset, vaan käytän kuivashamppoota päivän tai pari. Mun hiukset kuivuu niin hitaasti, etten jaksa kovin usein niitä pestä. Föönaamiseen menee vähintään tunti. Kampaajani Salon Da Costalla kehuu saavansa käsitreenin aina kun käyn värjäämässä hiukseni.

Shamppoihin kannattaa myös panostaa. Halvat marketin tuotteet eivät oikeasti ole hyviä. Ne sisältävät niin paljon silikonia ja kaikkea muuta shaissee, ettei se todellakaan tee hyvää sun hiuksille. Käytin pitkään marketin shamppoita ja kirosin kun hiukseni olivat likaiset jo heti seuraavana päivänä. Niihin ei tarvitse laittaa satoja euroja, parilla kympillä saa jo todella hyviä tuotteita.


Käyn tosiaan kampaajalla värjäämässä hiukseni, sillä kampaajalla värit ovat turvallisempia ja laadukkaampia kuin mitä marketin värit. Toki se on kallimpaa, mutta jos ei halua panostaa tähän, niin sitten ei myöskään kannata ihmetellä jos hiukset tippuu päästä tai eivät ole tuuheat, paksut ja hyvä kuntoiset.


Leikkaan hiuksiani myös säännöllisen epäsäännollisesti. Ehkä noin kolmen kuukauden välein. Paljoa ei yleensä leikata, mutta kun huomaan, että latvat alkavat olla kuivat, pyydän kampaajaa napsimaan sentin parin pois.

Mitä tuotteita käytän joka päivä:
Tangle teaseri on ihan must have! Se toimii oikeasti paremmin kuin mikään muu harja -ever.
Hiusseerumi. Käytän Maybeautyn Moroccan miracle hius seerumia. Aivan loisto tuote!


Moroccan miracle hius seerumi on todella kevyt seerumi, joka on täynnä aminohappoja, jotka hoitaa hiuksia ja antaa luonnollisen, kiiltävän lookin.
Käytän sitä omiin, mutta myös tyttöjeni hiuksiin. Tyttäreni hiuksia en voisi harjata ilman tätä seerumia. Hänellä on semi-afro, joka on kaiken lisäksi ihan älyttömän kuiva. Vaikka meidän hiukset ovat ihan erinlaisia, me voidaan silti molemmat käyttää tätä tuotetta. Hänen hiuksiin käytän tietenkin vähän enemmän kuin omiini. Itselleni riittää pari tippaa.

Käytän seerumia suihkun jälkeen kosteisiin hiuksiin, ennen niiden harjaamista.
Seerumi helpottaa hiusten harjaamista ja saa hiukseni pysymään sileinä ja kiiltävinä koko päivän. Seerumia voi käyttää myös kuiviin hiuksiin. Tän seerumin avulla olen voinut vähentää mm. föönin käyttöä, koska hiuksista tulee todella smoothit ja kiiltävät ilman kuivausta. Ilman seerumia tai fööniä mun hiukset on todella pörröiset ja karheat -lookki olisi saman näköinen kun esim Röllillä…
Pari tippaa riittää vaikka olisi enemmänki tukkaa. Liikaa ei kannata laittaa.

Hiero seerumia käsiin ja sormiin.

Hiero seerumia hiusten latvoihin kauttaaltaan. Huom: levitä vain latvoihin, juurista tulee helposti rasvoittuneen näköiset jos seerumia lisää sinne.
Sitten vähän tangle teaseria.. ja avot!


Lisätietoa seerumista löydät Maybeautyn sivuilta. Voit kokeilla tuotetta edullisesti kun käytät KOODIA: alonahair tilausta tehdessäsi. Linkki sivuille löytyy TÄSTÄ.

Uskallan suositella tuotetta ihan kaikille, oli sulla sitten ohuet tai paksut, kiharat tai suorat hiukset. Niin kuin tekstissä mainitsin, minulla ja tyttärelläni on aivan erilaiset hiukset ja seerumi sopii meille molemmille. Tässä kuva vielä tyttäreni hiuksista.

Facebook: Poseland
Instagram: alonakuusisto
Snapchat: alonakuusisto

2

Vastaa