Hiustenlähtö ja hiusten oheneminen voidaan pysäyttää!

*EI OLE kaupallinen yhteistyö!

Hiuksia ei saa pestä joka päivä -VÄÄRIN
Jos havaitset hiusten ohentumista, harvenna pesukertoja -VÄÄRIN
Hinta = Laatu – VÄÄRIN


Kävin aamulla Marsaanan järjestämässä aamutilaisuudessa, jossa Trichologisti Mark Birch kertoi hänen uudesta hiustenhoito sarjasta. Mark on hiusten ja hiuspohjan johtava asiantuntija, joka on tuonut markkinoille tuotteet, jotka ehkäisee hiustenlähtöä, rauhoittaa ja kosteuttaa hiuspohjaa ja syväkosteuttaa vaurioituneita, kuivia ja hauraita hiuksia.

Seuraajani ovat usein kysyneet minulta, mitä tuotteita käytän ja miten hoidan hiuksiani, koska hiukseni ovat niin paksut, pitkät ja hyväkuntoiset. Olen aina vastannut, että GEENIT. Minulla on yksinkertaisesti luonnostaan hyvin paksut ja hyvin kasvavat hiukset, siihen ei ole minun toimintatapani vaikuttaneet millään tavalla. Sama juttu on minun lapsillani ja olen ERITTÄIN kiitollinen siitä, että näin on.

Kuvassa minun omat hiukseni, ilman pidennyksiä tai lisäkkeitä..

Vaikka minulla ei ole nyt ongelmia hiustenlähdön kanssa, tiedän sen, että näin ei välttämättä tule aina olemaan, sillä hiustenkasvu ei ole yksi vanhenemisen oire (niin kuin ei ole laihtuminenkaan), joten siksi halusin osallistua aamuiseen Marsaanan ja Mark Birchin -tilaisuuteen.


Olin ihan ”järkyttynyt” kuullessani, että melkein kaikki asiat mitä Mark kertoi, mitä meidän EI kannata tehdä, oli niitä mitä tein. Olen aina luullut, että hiuksia ei saisi pestä joka päivä ja että 1-2 pesua viikossa riittää. Todellisuudessa hiuksia voi ja kannattaa pestä päivittäin, kunhan on käytössä oikeasti hyvät tuotteet. Mark sanoi, että päänahka on ihoa siinä missä muukin, joten miksi sitä pestäisiin kerran viikossa, kun kaikkea muuta pesemme joka päivä ja kasvoja vielä pari kertaa päivässä.

Hiustenlähtö voidaan pysäyttää

Noin 85% miehistä ja 60% naisista kärsii ennenaikaisesta hiustenlähdöstä jossain vaiheessa elämäänsä. Hiusten kasvun heikkenemiseen on lukuisia syitä, jotka voidaan jakaa kolmeen kategoriaan: hormonaalinen tai aineenvaihdunnallinen, kemiallinen ja fyysinen. Jotta ohenevia hiuksia ja kaljuuntuvaa hiuspohjaa voidaan hoitaa tehokkaasti, on hiustenlähdön syy tai syyt tärkeä selvittää. 
Monissa tapauksissa hiustenlähtö, hiusten oheneminen tai kaljuuntuminen voidaan pysäyttää oikealla hoideolla. Hiustenkasvun uudelleen aktivoiminen on mahdollista silloin, kun karvan juurituppi ei ole vielä täysin arpeutunut.


Nämä kuvat ovat ihan mielettömiä. Katsokaa mikä ero kahden kuukauden jälkeen! Tähän oli käytetty Mark Birchin TR3 tehohoitotiivistettä.


Itse halusin kokeiluun TR3 tehohoitotiivisteen, aion käyttää sitä kulmiini. Kulmakarvani eivät kasva juuri ollenkaan, kiitos 90-luvun ja jatkuvan nyppimisen. Tiiviste on turvallinen myös kulmakarva aluuen iholle, joten olen enemmän kuin innoissani aloittamassa kyseisen hoidon.


Tuotteet ovat synteetittömät!

Marck Birch Trichologist -sarjan uuden shampoon ja hoitoaineen vaikuttavat ainesosat ovat luonnolliset kasviöljyt, -uutteet ja -proteiinit, sulfaatiton puhdistusaine ja omenapektiini. Antibakteerinen R&B Antioxidant -shampoo rauhoittaa ja kosteuttaa hiuspohjaa, aktivoi hiuspohjan verenkiertoa ja edesauttaa ravintoaineiden imeytymistä hiuksiin, mikä nopeuttaa hiusten kasvua.
R&B Antioxidant -hoitoaine syväkosteuttaa hiuksia ja silottaa vaurioituneen hiuksen pintaa jättäen hiukset kiiltäviksi, pehmeiksi, ilmaviksi ja vahvoiksi. Shamppoo ja hoitoaine sopii kaikille hiustyypeille.

Suosittelen tutustumaan Mark Birch -tuotesarjaan tästä linkistä: https://markbirchhair.fi

Sain testiin uuden shampoon ja hoitoaineen, sekä TR3 tehotiivisteen. Kerron parin kuukauden päästä, mitä miltä kokeilu on tuntunut.

Nyt pakkaan läppärin laukkuun ja matkaan kotia kohti. Tänään työskentelin vaihtelun vuoksi keskustan kahvilassa -mikä ei ollut kovin hyvä idea, sillä nyt mun niska on niin jumissa, et mun tekis mieli mennä lattialle makaan tässä ja nyt!

Ihanaa päivää teille kaikille!

7

Tällä artikkelilla on yksi kommentti

  1. Maria

    Kiinnostaa tietää toimiko mark birch tuotteet ? ?

Vastaa