HAVEN ON EARTH | ALONA K BLOGI

  • Artikkelin kategoria:Alona
  • Artikkelin kommentit:0 kommenttia

Kyllä, se on oikein kirjoitettu -otsikko siis.
29.3 vietimme kolme vuotis päiväämme Hotel Havenissa, Helsingissä.

Emme muista mikä oli varsinainen päivä kun suhteemme alkoi, joten päätimme kerran, että se on se päivä kun kävimme ensimmäisen kerran kahvitreffeillä.

Kolme vuotta sitten tapasimme ensimmäisen kerran Hämeenlinnassa Hotel Emilian kahvilassa. Seuraavana vuonna vietimme vuosipäivän samassa hotellissa ja toisena vuonna… öö.. pakko sanoo, että nyt en muista missä.

Tällä kertaa päätettiin ottaa yhden päivän irtiotto arjesta ja varasimme hotellihuoneen Havenista.

Ensin kävimme lounastamassa Venäläisessä Saslik ravintolassa, joka oli minun makuun pieni pettymys. Ruoka oli laatuun nähden ihan liian kallista. Palvelu oli erittäin hyvää mutta liha oli liian sitkeää. Äitini tekemä ruoka on monin kerroin parempaa -sori kaikki kriitikot.

saslik_poseland_restaurant_alona

Uutena kokemuksena oli karhu-pelmenit. Hetken jouduin miettimään, että voinko tilata karhua mutta lopulta houkutus oli liian suuri. Karhun maku oli ihan liian riistainen minun makuun, eli en tykännyt.  Arttu kyllä tykkäs.

saslik_restaurant_poseland_alona

Tilasimme Iivanin miekan. Annos joka on tehty kahdelle ja joka sisältää erilaisia lihoja miekan varressa. Lihan lisäksi lisukkeina oli valkosipuli-perunat ja kaikkee muuta mitä nyt kuvassa näkee.

Liha oli hyvän makuista mutta tosiaankin hieman sitkeää.

Karhunlihaa oli kiva päästä maistamaan mutta itse venäläisenä voin sanoa, että ruoka ei ollut kovin hyvää.

alona_kuusisto_heels_louis_vuitton

Paita: Gina Tricot
Housut: Zara
Kengät: Zara
Laukku: Louisvuittoon

Ruokailun jälkeen menimme suoraan hotellille rentoutumaan. Saimme kunnian yöpyä heidän uusissa vasta valmistuneissa huoneissa. Voin kertoa, että se oli aivan mahtava!! <3 Olisin voi viettää siinä huoneessa viikon putkeen! Ja ei, tämä ei ole maksettu mainos.

hotel_haven_poseland_alona
hotel_haven_poseland_alona_room
hotel_haven_poseland_alona_kuusisto
hotel_haven_poseland_alona_roses_ruusu
hotel_haven_poseland_alona_bathroom
hotel_haven_poseland_alona_relax_baileys

Hain pullon Baileystä, mun lempijuomaa. Juon harvoin mutta kun juon, juon Baileystä. Paljon jäitä. Iman niitä ei voi juoda!

hotel_haven_breakfast_poseland_alona_

Aamulla henkilökunta tarjosi meille skumppaa juhlapäivänkunniaksi. Aamupala oli aivan ihana. Ihan kun olisi ollut etelässä. Aurinko paistoi, tuore croissantti tuoksui ja cappuccino tarjoiltiin pöytään. Mieli lepäsi.

hotel_haven_poseland_alona_daniel_wellington

Vaikka meillä on arki kiireistä ja hektistä, pyrimme silti aina viettämään aikaa yhdessä. Pidämme aina kerran viikossa treffi-illan. Joko leffa, ravintolaillallinen, kävelylenkki tai jotain muuta, kunhan se tehdään yhdessä ja ilman lapsia. Välillä käymme myös parin päivän kaupunkilomilla ja kerran vuodessa parin viikon lomalla.

Vaikka olisi kuinka rakastunut suhteen alussa, se ei tule kestämään, ellei sen eteen tee töitä.
Näillä treffeillä meillä on myös tapana välillä ”harrastaa” roolileikkejä. Kyllä, roolleikkejä.
Käymme ekat treffit uusiksi, teimme niin myös toissa päivänä. Sovimme treffit mutta leikimme, että ne ovat meidän ensimmäiset. Se saattaa kuulostaa hassulta mutta se on todellisuudessa aika kivaa ja jännittävää. Saat uusiksi ensimmäiset treffit, ensimmäisen suudelman ja ensimmäisen.. tiedät kyllä minkä. Plus, kun on ollut pitempään yhdessä, niin välillä saattaa olla jutut vähissä, varsinkin jos on ollu pientä kitkaa, silloin roolileikki on ihan paras vaihtoehto. Voin meilkein vakuuttaa, että siinä unohtuu kaikki erimielisyydet -ainakin yhdeksi illaksi jos ei muuta.

MIten meidän ”Älä valita viiikon” viikko meni:

Se meni aika hyvin, paitsi että Arttu valitti jostain juuri pari päivää ennenkuin viikko oli päättymmässä ja jostain syystä mä suutuin siitä ihan v*tusti. Olin oikeesti ihan raivona -huusin ja mökötin 2 päivää. Olin varmaan pitäny liikaa asioita sisälläni kun ei saanut valittaa, niin sitten kaikki pääsi kerralla ulos? No, en tiedä..

Sen verran hyvin se meni, että otettiin nyt uusi ”älä valita viikkoon” viikko käyntiin.

Miten te pidätte omaa parisuhdetta yllä? Mitä asioita teette sen eteen?

0

Vastaa