Haluatko bloggaajaksi?

  • Artikkelin kategoria:Alona
  • Artikkelin kommentit:0 kommenttia

Aikamoista aikaa eletään ja ensimmäistä kertaa itsellänikin meni pala kurkkuun. Hirvittää pelkkä ajatus kaikista niistä ihmisistä, jotka joutuvat sulkemaan liikkeensä ja jäävät kotiin ilman tuloja.

Nyt jos koskaan meidän pitää yrittää auttaa toinen toisiamme ja olenkin valmis menemään vaikka täyttämään kauppojen hyllyjä, jos tarve vaatii. Aivot raksuttaa koko ajan, että mitä voisin tehdä auttaakseen.

Nopein asia mitä juuri nyt voin tehdä, on tarjota paikkaa kirjoittaa blogia Poselandille. Vaikka bloggaajaksi ryhtyminen ei välttämättä tuota rahallista tulosta heti, on se kivaa innovatiivista ajanvietettä. Tekee varmasti hyvää, kun saa ajatuksia jaettua, eikä pyöritä niitä vain omassa päässä. Kirjoittamalla voit myös jakaa paljon erilaisia vinkkejä, mitkä voivat olla muille hyödyksi.

alona_kuusisto_poseland_blogi

Aloittaakseen, sinulla ei tarvitse olla aikaisempaa kokemusta, eikä aikaisempia blogeja. Sinun ei tarvitse olla suosittu SoMessa, eikä olla minkään tietyn alan osaaja. Voit kirjoittaa asioista mitkä kiinnostavat sinua. Jos olet kiinnostunut kirjoittamisesta, laita hakemus alona@poseland.fi osoitteeseen.

Nyt mä lähden miettimään, mitä muuta voin tehdä auttaakseen niitä, jotka apua nyt eniten tarvitsevat. ?

1

Vastaa