F*CKING FLUNSSA

Tulin kipeäksi päivää ennen Joulua, juuri kun pääsimme perille 8 tunnin ajomatkan jälkeen. Huonompaa ajankohtaa sairastumiselle en olisi voinut keksiä!

Lähdimme laskettelulomalle Paljakkaan perheeni ja ystäväni kanssa. Olimme suunnitelleet neljän päivän laskettelureissun jota lapset odotti enemmän kuin Joulupukkia -siinä ei voinut millään jäädä sänkyyn makaamaan flunssan takia.

Tässä vaiheessa flunssasta ei ollu tietoakaan. Luulen, että toi Artun laulu laukas jonku stressi-reaktion ja se johti sairastumiseen.

Tässä vaiheessa flunssasta ei ollu tietoakaan. Luulen, että toi Artun laulu laukas jonku stressi-reaktion ja se johti sairastumiseen.

Vedin huolella Finrexiniä, vitamiineja ja buranaa koko reissun ajan.
Pakko myöntää, että jokin aika sitten unohtelin vitamiinien syömisen (en oikeastaan syönyt niitä ollenkaan) ja uskon, että en siitä syystä pystynyt välttymään flunssa-tartunnalta joka oli valloillaan ympäri Suomea.

Se on vähän sama asia hampaidenhuollon kanssa. Pesen hampaat kyllä säännöllisesti mutta en ole kovin ahkera hammaslangan käyttäjä. Mutta auta armias jos hampaisiini tulee jotain ongelmaa, aloitan välittömästi kaiken mahdollisen huollon mitä hampaisiin voi tehdä. Samalla ajattelen, ”en koskaan enää lopeta hammaslangan käyttöä!” -Heti kun vika on korjattu, unohtuu myös hammaslangan käyttö. Niin se vain menee.

Nyt olen taas panostanut vitamiinien ottamiseen ja en ole lopettanut vaikka olen jo parantunut. Toi f*cking flunssa oli hyvä muistutus, että ”Ota niitä vitamiineja joka päivä!”
Täältä löytyy mm. seuraavia tuotteita taisteluun flunssaa vastaannenäsuihkekurkkupastillit sekä yrttiuutteet
Se on muuten jännä, että kun ympärillä on positiivista energiaa, niin se antaa voimia myös itselleen. Vaikka olin lomalla kipeänä, en tuntenut oloani voimattomaksi ja jaksoin jopa lasketella. Muiden into ja iloisuus anto voimia. Tietenkin tajusin myös levätä, en voinut ihan samalla tavalla painaa menemään kuin muut, mutta muutamat laskut oli kyllä pakko ottaa.

Fitnesstukku Hoodie -Tilaamaan pääset tästä.

Fitnesstukku Hoodie -Tilaamaan pääset tästä.

Eilen pääsin ensimmäistä kertaa pitkästä aikaa salille ja fiilis oli aivan mahtava! Tiedätkö sen tunteen kun et ole käynyt salilla pitkään aikaan ja oot niin innoissaan, että et tiedä mistä aloittaa kun haluat tehdä KAIKKEA! Samalla mietin mitä uusia treenivaatteita haluan tilata koska nyt on pakko saada uusia! Täältä löytyy mielettömän hienoja vaatteita miehille ja naisille.

Tilaamaan pääset tästä.

Tämä kuva kuvastaa tyyliäni parhaiten. Pitäisköhän välillä tilaa jotain värikkäämpää? Vaikka tälläinen pinkki SuperDry toppi. 

Onko täällä muita yhtä mustiin pukeutujia? 🙂

0

Vastaa

Close Menu