Luonnonkosmetiikka kokeilussa ja suosikki tuotteet

Tilasin jokin aika sitten ison kasan tuotteita Eko Eko Shopilta ja lupasin, että kerron mun suosikki tuotteista. Olen nyt muutaman kuukauden käyttänyt Eko Eko Shopin -tuotteita ja löytänyt muutaman sellaisen tuotteen, joita käytän päivittäin, enkä tule enää palaamaan vanhaan ”normaaliin”.

*Blogi sisältää kaupallisia linkkejä: Eko Eko Shop

#1 EcoEgg -pyykkimuna

ekoekoshop
Monelle on varmasti tullut jo selväksi, että olen ihan head over heals rakastunut tähän tuotteeseen. Yksi Ecoegg -pyykkimuna kestää 70 pesua! Pyykit koneeseen, pyykkimuna pyykkien sekaan ja se on siinä! Ihan super helppoa JA ekologista!

”Ecoegg-pyykkimuna on ainutlaatuinen ja ympäristöystävällisempi pyykinpesumenetelmä. Se puhdistaa pyykin tehokkaasti käyttämällä kahta eri tyyppistä mineraalipellettiä, jotka ovat kestävän muovimunan sisällä. 

ecoegg-pyykkimuna sopii erityisen hyvin herkkäihoisille. Se korvaa kokonaan pyykinpesuaineen ja huuhteluaineen. Pyykin kuivauksessa ecoegg-kuivausmuna tehostaa kuivumista jopa 28% ja jättää pyykin miellyttävän pehmeäksi ja raikkaaksi. ecoegg-pyykkimunan kotelolla  on 10 vuoden takuu. 

Vähennä kertakäyttöisen muovin kulutusta ja siirry helppoon ja ympäristöystävällisempään pyykinpesuun ecoeggin avulla!” -Teksti Eko Eko Shop -sivuilta

Pyykkimunaan pääset tutustumaan tästä linkistä.

#2 Odylique – Tasapainottava sitrus kasvovesi & Uudistava 24H Avokadovoide

ekoekoshop-kasvot
Näitä tuotteita olen käyttänyt parin kuukauden aikana niin paljon, että olen tilannut niitä jo ainakin kolme kertaa. Rakastan näitä!
Olen oikeasti hävettävän laiska hoitamaan mun kasvoja ja voin ihan hyvällä omalla tunnolla mennä nukkumaan meikeissä, vaikka tiedän, että sitä ei saisi tehdä. Nämä kaksi tuotetta ovat sellaisia, joita jaksan oikeasti käyttää, koska ne ovat todella helppoja.

Sitrus -kasvovedellä putsaan kasvot suihkun jälkeen ja sen jälkeen Avokaadovoide kasvoille. Tuoksut ja koostumus on molemmissa  miellyttäviä.

”Monikäyttöinen sitrus- kasvovesi puhdistaa, raikastaa ja tasapainottaa ihoa. Sitä voi käyttää myös kosteusvoiteen sijaan esimerkiksi lämpimällä säällä.

Tämä vedellä laimentamaton kasvovesi sisältää ruusun terälehti- hydraattia, jonka vaikutusta on vahvistettu aromaattisilla eteerisillä öljyillä. Tämä tehokas yhdistelmä tasapainottaa ihoa, säätelee ihon talineritystä ja virkistää ihoa, ihotyypistä riippumatta, tehokkaasti mutta hellävaraisesti.

Sopii normaalille, rasvaiselle ja sekaiholle.” -Eko Eko Shop

Uudistava 24H avokadovoide on runsas ja täyteläinen voide luonnon hienoimmista raaka-aineista, joka soveltuu niin yö- kuin päivävoiteeksi tasoittamaan kasvojen juonteita.

Tarkoin valitut korte- ja tyrniuutteet edistävät ihon uudistumista, samalla kun kylmäpuristetut avokado- ja oliiviöljyt ravitsevat ihoa proteiineilla, mineraaleilla ja antioksidanttirikkailla vitamiineilla. Tämä kosteuttava kasvovoide on täydellinen normaalille, kuivalle tai ikääntyvälle iholle ja suojaa vapaiden radikaalien muodostumiselta.” -Eko Eko Shop

Sitrus kasvoveden löydät tästä linkistä.

#3 Odylique – Superfruit kasvoöljy

alona-kuusisto-ekoekoshop-Odylique-Superfruit-kasvoöljy
Superfruit oli uusi tuttavuus, jonka tilasin ensimmäisen kerran noin kuukausi sitten. Kuulin paljon hyvää tästä ja halusin kokeilla sitä itsekkin.

”Superfruit, Odyliquen orgaaninen kasvoöljy, on sekoitus 100% orgaanista ruusunmarjaöljyä, tyrnimarjaa ja granaattiomenaa. 

Superfruit seerumilla on  viiden omega-rasvahapon, antioksidanttien ja luonnon omien ihmeellisten kasvisterolien ansiosta poikkeuksellisen ravitseva vaikutus kuivalle iholle. Seerumi on erittäin tehokas myös ihon ikääntymisen merkkejä vastaan. 

Päivittäiseen käyttöön soveltuva superseerumi kosteuttaa ihoa, edesauttaa solujen uudistumista ja lisää ihon kollageenisynteesiä. Se tekee ihosta sileän ja välittömästi säteilevän!

Superfruit kasvoöljyn elinvoimaiset kasvipolyfenolit antavat kasvoille luonnollista kirkkautta. Tuote toimii myös loistavana pohjana meikin alla ja on aamun 2 sekunnin taikatemppu tuomaan raikasta eloisuutta kasvoille.”

Superfruit tuotteeseen pääset tutustumaan tästä linkistä.

ekoekoshop-alona-kuusisto

#4 Odylique kehäkukkavoide

Tämä voide on must-have -tuote jokaiseen laukkuun! Tätä voi käyttää mihin tahansa ihon kuivaan kohtaan tai ihon halkeamiin: huuliin, kasvoille, kyynärpäihin, käsiin, kynsinauhoihin, jalkoihin ja kantapäiden kovettumiin.

eko-eko-shop-alona-kuusisto

#5 Odylique natural sun screen aurinkovoide

En tiedä muistatteko, mutta saan joka kesä järkyttävän aurinkoihottuman, joten mun on pakko valita aurinkovoide hyvin tarkasti. Kun näin, että Odylique aurinkovoide sopii aurinkoihottumasta kärsivälle, olin onneni kukkuloilla!
Olen sanonut tämän usein, mutta sanon sen vielä kerran: aurinkorasvaa pitää kayttää 12kk vuodessa, ei vain silloin kun käyt ottamassa aurinkoa. Käytän aurinkorasvaa kasvoille ja käsiin läpi vuoden. Kasvojen lisäksi vanhentuminen näkyy käsissä, joten kasvojen lisäksi suojaan myös käteni.

”Natural Sun Screen aurinkovoide on vegaaninen, allergiatestattu ja ympäristöystävällinen. Natural SunScreen aurinkovoide on sekoitus hoitavia mineraaleja ja yhdeksää eri orgaanista antioksidanttia ja se tarjoaa ainutlaatuisen, kolminkertaisen aurinkosuojan kasvoille ja koko vartalolle. Jos kärsit aurinkoihottumasta, tämä kasviperäinen orgaaninen tuote on sinulle.” -Eko Eko Shop

Aurinkovoiteen löydät tästä linkistä. 

eko_eko_shop_smart
#5 BeFree Smart, BeFree Shine & BeFree Whitelime

BeFree Smart on meillä käytössä joka päivä. Monta kertaa päivässä. Putsaamme sillä keittiötä, pintoja ja mitä tahansa muita putsattavia pintoja. Nämä tuotteet eivät olleet missään tärkeysjärjestyksessä, jos olisi, niin Smart olisi ensimmäisenä. Se on aivan loistava tuote. Tässä on linkki blogiin, jossa kerron Smart tuotteesta ja siitä miten putsaat esim valkoiset kengät.

eko-eko-shop-white-lime
Tässä on kuva siitä, miten isäni pesi meidän ihan super likaisen keittiön altaan Whitelime suihkeella. Kodinhoitohuoneen allas oli taas niin likainen, että olin vaihtamassa sitä. Eräänä päivänä kun tulin kotiin, niin se oli kuin uusi. Luulin, että Arttu oli ostanut uuden, mutta se olikin vain pesty. Tästä mulla ei valitettavasti ole ennen kuvaa, mutta voin vakuuttaa, että se oli maalausrempan jälkeen todella likainen.

Linkki BeFree sarjaan TÄSSÄ.

eko-eko-shop-alona-kuusisto
#6 Viimeksi kun kuvasin Eko Eko Shop -tuotteita, niin joku katsojista huomautti minulle, että miksi en käytä ekologista astianpesuainetta, vaikka muuten käytän ekologisia pesuaineita. Nyt tämäkin asia on korjattu ja myös astianpesuaineemme on nyt vihreä.

Astianpesuaineen löydät tästä linkistä.

Eko Eko Shopilla on paljon erinomaisia tuotteita, mutta tässä mun ehdottomat suosikit. Koodilla ALONAKEVÄT saat -10% alennuksen kaikista Eko Eko Shop -tuotteista.

Oletko kokeillut mitään näistä tuotteista vielä?

2

Vastaa