#BALIHAASTE & TREENIVIDEO

  • Artikkelin kategoria:Alona
  • Artikkelin kommentit:0 kommenttia

Se ois kuulkaas taas treenivideon aika. Tällä kertaa treenataan Artun Crossfit Basement salilla ja A sai kunnian vetää meidän treenin. Me ollaan lähdössä Balille marraskuussa ja kerroin Artulle, että haluan olla hyvässä kunnossa kun mennään. Siitä pistettiin sitten #Balihaaste pystyyn. 🙂

Treenaaminen Artun kans on hauskaa mutta välillä raskasta, jokainen yhdessä treenaava pariskunta voi tähän varmasti samaistua? Varsinkin jos toinen on ”valmentajan” roolissa… Välillä tulee mielenkiintoisi vääntöjä, mutta huumorilla niistäkin selviää (useimmiten).

Mikä on Balihaaste, mikä on mun lähtöpaino, paljonko pitää pudottaa ja mihin mennessä, tämä kaikki selviää seuraavalla videolla.

Sain minun ”Before and Now” blogikirjoitukseen seuraavan kommentin, jossa vastaus pyydettiin antamaan videolla. Lupasin antaa vastauksen, joten se tulee tällä videolla.

“Heippa! On supermotivoivaa seurata sun kehitystä ja ennen kaikkea sitä kovaa työtä kokonaisvaltaisen menestymisen eteen! Ollaan ehkä hieman samasta puusta veistettyjä, jos lähtisin arvailemaan, silä minullakin kroppa pitää kynsin ja hapain kiinni viimeisistä rasvakiloista ja joudunkin treenaamaan ja syömään todella kurinalaisesti. Jossain viedeossasi muistan, kun Bulli sanoi ohi mennen että syömisesi olivat joskus päin v’ttua :’D ja nyt kun puhuit taustoistasi niin voisi olla meille kanssa ihmisille oikeasti AUTTAVAA ja KANNUSTAVAA kuulla millaisia muutoksia olet saanut henkisesti ja fyysisesti ruokailujen suhteen aikaan. Onko sinulla ollut “metabolista damagea” aineenvaihdunnassa kenties? Entä jotain vinkkejä siihen kuinka saa paremmin ajateltua sit että ruokailujen suhteen vähemmän ei aina ole enemmän…

Ehkä sait kiinni ajatuksestani ja sinulla voisi olla jotain kokemusta/näkemystä tähän (mieluiten videovlogi…jos saa toivoa..). Muutoin oikein hyvää kesää teille!:))”

— Jonna
0

Vastaa