ARTUN 40V. JUHLAT, PILAVIDEO JA MUSTA VYÖ

  • Artikkelin kategoria:Alona
  • Artikkelin kommentit:0 kommenttia

”Istun sohvalla ja poden jäätävää pääkipua. Olen täysin unohtanut miltä krapula voi tuntua. Tuntuu siltä kun kroppa painaisi tonnin. Päätä jomottaa. Jäätävä jano. Ihmeellisen ahdistava olo ja ihan kun jokin pelottais, vaikka mitään pelättävää ei ole – päin vastoin, oon itseasiassa todella onnellinen.
Ei ole varmaan paras idea kirjoittaa blogia tässä tilassa, mutta Artun 40-vuotisjuhlat olivat niin onnistuneet, että haluan kertoa niistä heti. Lisäisin mielummin pelkästään kuvia, mutta niitä ei paljoa ole, joten pakko kirjoittaa vähän.”
–Nämä olivat tunnelmat eilen. Kirjoittaessa alkoi väsyttämään niin paljon, että oli pakko lopettaa.

Arttu täytti 1. maaliskuuta 40-vuotta ja halusimme järjestää tietysti isot juhlat. Halusin ensin järjestää yllätysbileet, mutta samaan aikaan Arttu aloitti juhlien suunnittelun. – oli pakko kertoa, että olin jo miettinyt juhlia. Järjestimme juhlat Teatteri Forumissa, johon kutsuimme läheisiä ystäviä ja perhettä. Stressasin juhlien järjestämistä kovasti, sillä en ole kovin hyvä tälläisten isojen juhlien suunnittelussa.
Eniten pelkäsin tylsiä juhlia – mitä jos vierailla on tylsää… Vieraita oli sen verran paljon, että kaikkia ei pysty mitenkään itse viihdyttämään, joten jotain ohjelmaa oli pakko keksiä.

Juhlaviikko oli täynnä yllätyksiä, niin hyviä kuin huonojakin. Pari päivää ennen juhlia, meidän Arttu hajos. Korjaus tulee maksamaan lähemmäs 2000€. Ei ihan paras ajankohta auton hajoamiselle, sillä tavaroiden kuljettaminen julkisilla ei ole paras vaihtoehto… Taksilla liikuttiin viime viikolla enemmän kuin koskaan.


Jollain ihmeen keinolla saatiin kaikki ajoissa juhlapaikalle. Ilmapallot ehdittiin hakea vartti ennen kuin kauppa meni kiinni. Puolituntia ennen juhlien alkua saatiin  ravintola juhlakuntoon ja oli aika vaihtaa juhlamekko päälle. Huomasin kauhukseni, että jätin mun asun kotiin! Kaiken! Mekon, kengät –kaiken! Jopa Artun lahjan! Onneksi Eeva oli vielä meillä ja hän ehti Taksilla juhlapaikalle.
Onneksi oli sentään meikki valmiina, jos olisi käynyt niin, että en olisi saanut mekkoa paikalle.


Ennen ja jälkeen kuvat meikissä. 🙂


Juhlat olivat oikein onnistuneet! Artulle oli suunniteltu monta ylläriä ja yksi ylläri oli ihan ylitse muiden. Kuvasimme Artusta parodia jakson, jossa vitsailimme hänen parhaista ominaisuuksista. paras yllätyksistä oli kuitenkin se, kun hänelle luovutettiin Brazilialaisen jujutsun musta vyö! Tämä tilanne on ihan pakko nähdä, se oli ihan mieletön.


Kiitos kaikille jotka autoitte järjestelyissä sekä kaikille, jotka tulitte mukaan juhlimaan tätä tärkeää päivää!

9

Vastaa